Любители на котки - Тема 211

• 33 318
  • 728
  •   4
Отговори
# 525
  • Враца
Честита Нова година! Нека има здраве, мир, любов и разбирателство във домовете ви. Годината да е пълна само с хубави емоции, а групата само с хубави новини.
На Кая и е първа Нова година и се постресна от гърмежите. Опитах да я взема да я гушкам, но не беше спокойна и се скри под дивана за половин час. После излезе и беше доста спокойна, но по-късно в съня си се размяука много, явно сънува зарята. Днес обикаля всички легла и ни буди един по един. "Да не сте си легнали рано сутринта, на мен ми е скучно" 😁

# 526
Честита Нова година, здраве и късмет!

# 527
Честита Нова година! Много здрави да сте с мир в душата и  с любов в сърцата!🥂❤

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 06:03 от Роси_

# 528
Честита Нова Година! Heart

Извинявам се, че не писах, но с бебе по празниците си ми беше хаос. Благодаря на всички! Наистина е прекрасно да усещаш подкрепа при такава загуба, защото предполагам всички сме се сблъсквали с - това е животно, не е човек, сега защо ревеш, държиш се абсурдно и т.н... Не всеки разбира. Heart

Мъчно ми е, празно ми е, но едно нещо поне ме успокоява. Другото ни котенце не е проявявало никакви симптоми, а ми се струва, че ако беше заразена до сега щеше да има такива. Това ме кара и да продължавам да си мисля, че не от това почина нашият Рижко...

Миналата година на село всичките ни кученца се разболяха от парвовироза, а бяха навън и пак едно от друго се заразиха, та не ми се връзва нашите котенца да живеят заедно вътре и едното да е болно, а другото не. Разбира се,  радвам  се страшно много, че Лоти е добре, защото бях на тръни постоянно дали няма да прояви някакъв симптом. Мисля, че критичният период мина все пак.

# 529
Хубаво е, че другото е добре.

Случайна рисунка от Фейсбук. Баба с другарче.

# 530
Това май съм аз, след 30 години...

# 531
Утре е кастрацията на Балу. Дано мине леко.

# 532
  • Свети Влас
Ще мини, с Лео ще стискаме палчета и лапички.

# 533
За много години, момичета и котачета!
Не знам след 30 или по - рано, само времето ще покаже, но аз все по - често го играя този филм и ми е хубаво и благославям всеки ден от както Линче е при нас. Снощи например като се прибрах, милото стои на шкафа за обувки с очи на поничка и като влязох така започна да ми се умилква, че на два- три пъти едва не ме препъна та да се "убия" кротко посред нощ. Кака все по - рядко се задържа в къщи и Линче ми е малка приказка, толкова ми е хубаво и спокойно с нея - пълна идилия, дори се улавям, че все по - малко се дразня на кака вече. Казала съм ѝ само да драсва по някой ред да знам, че е жива и Линче компенсира всичко останало. 😁 Пиша тази сутрин на кака едно пожелание за новата година, а тя отговаря : мяукам те 😂уффф ама как ме мяука за хубаво ли за лошо ли иди го разбери, виж ако мяука Линче вече по я разбирам. 😂
cardhu, леко да минава и бързо да се възстанови Балу

# 534
Хубаво е, че другото е добре.

Случайна рисунка от Фейсбук. Баба с другарче.

Не сте сами, сестри мои, не сте сами 😀 И аз ще съм така, само че с още 5-6 котки и 3-4 кучета. Ще ни е весело, сигурна съм.

# 535
  • София

Стискаме палци и лапички на Балу! Всичко да мине бързо и леко!

# 536
Честита Нова година и от нас 🍀
Мишко беше доста стреснат снощи, но днес вече е спокоен 😎

# 537
  • Враца
И ние стискаме палци и лапички на Балу. Дано всичко мине наред.

# 538
  • Швейцария
За много години. С пожелание за много здраве на всички космати деца и мамите им!
Спасителката на Мия ни е снимала на Вайбър, докато говорим. Тя вика Мия е за първа зима на топло и няма да се крие под колите.

# 539
За много години!
Сакура не се впечатли от фойерверките. А имаше много. Четох, че тази година 20 общини са им сложили бан. А от другата година ще бъдат забранени в цялата страна. При нас бяха позволени контролирано, но там където живея имаше масирано пускане. Сигурно, като за последно😊

Общи условия

Активация на акаунт