Любители на котки - Тема 211

• 31 778
  • 693
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Мишо има някаква мания да разлива купички с вода. Пробвали сме всякакви видове и материали, даже купихме една голяма и уж тежка, пак я разлива. Пробвали сме да стои на масата, на пода, на плота, все ги бута. Мият се редовно, сипва му се чиста вода постоянно. Сега от няколко дни и купичката с вода на кучето му пречи и ходи да я разлива. Не разбирам какъв му е проблемът, играе ли си? Нещо му пречи ли?

# 632
  • Варна
С Теодор на път Подреждам миналогодишни снимки и клипове

Здраве за всички пожелавам и много поводи за усмивки!

# 633
  • Стара Загора
Я какъв е послушен. 😘
Ние спим, събира сили за нощес

# 634
  • Варна
.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 04:26 от Стейси Грей

# 635
Брей, Бела /куче - голдън ретривър/ още не е изхвърлила това пухче - опашката от въдичката, дето подозираме, че го е глътнала на 31-ви сутринта. Уж се храни и ходи до тоалетната. Въпреки че имаше и няколко повръщания в първите дни. Ветовете казаха, че може да отнеме време.

На  никой ли в темата не се е случвало коте/куче да глътне такова пухче????

Ето такова пухче. Котката на снимката е на майка ми и нейната въдичка вече е малко опърпана. Нашето пухче беше по-големичко.

# 636
Брей, Бела /куче - голдън ретривър/ още не е изхвърлила това пухче
На  никой ли в темата не се е случвало коте/куче да глътне такова пухче????
Не я мисли - щом се храни и отделя, значи няма задръжка. Може да е било опаковано и да не сте го забелязали. А може и частично да го е разградила - кокали могат да смелят, още по-лесто е перушина.

# 637
Аййй, буквално да я глътне ли?

Ох, като видя такива меморита във FB и ми става много мило на душата Simple Smile
Това е Люк. Heart Exl Мисля, че съм го показвала и преди. Отдавна си замина, но много си го обичкахме Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart
Сладурчо мой, сладък Kissing FaceKissing FaceKissing Face

*За момента най-гушливото и мило коте, което съм имала. Може би защото е мъж. Не като тези две страшни женски, които вмомента. Sweat Smile Sweat Smile

# 638
  • Свети Влас
И аз искам такъв гушко, но нашият не дава.

# 639
Моето Мише изяде перата на такава въдица. Много ме притесни, но нищо не се случи. Хем не съм я следила дали ги е изкарала.

# 640
Някой има ли коте с проблемни слъзни канали? Имам спомен, че някой беше писал в темата за запушени канали...

# 641
  • София
Някой има ли коте с проблемни слъзни канали? Имам спомен, че някой беше писал в темата за запушени канали...
Киро Сопола, пардон Сокола. Wink 

Преди 9 години ни казаха, че не може да се направи нищо. Сега може да има някакво лечение. Окото често сълзи, но нали е тъмен, не се отразява на външния му вид. Обаче при светлите котки се получава оцветяване. Образуват се гурли, които сам си почиства. В интерес на истината, не са повече отколкото на здравото око. Но ноздрата от тази страна постоянно тече по малко. Бистър секрет, който при студ или някакво неразположение веднага се сгъстява. И доста често киха, за да се изчисти. Интересно, че не забелязвам проблем с дишането. Може би е свикнал и здравата ноздра поема достатъчно въздух.

Скрит текст:
Внучето ми беше със същия проблем. Разрешението е под упойка да отпушат канала като бъркат с нещо, за да го отпушат и разширят. За щастие го израстна без такава намеса.

Днес търсим Киро и Наско, викаме ги, никакви ги няма. Накрая се оказа, че и двамата са се мушнали в гардероба и се гушкат там. Joy Редовно някой влиза, но досега не са били по двойки. Joy

# 642
И при Пиратчето имаше сълзене, но за причините може да напомни Защо...

# 643
Притеснява ме, че долният клепач и на двете очи е посинял/позеленял/посивял... Thinking
Ще се ходи на вет тия дни... Но дано да не е нещо спешно...
Държи си очите притворени и не дава да го му вдигам главата нагоре (или нагоре към светлината, не мога да разбера).

# 644
  • София
Притеснява ме, че долният клепач и на двете очи е посинял/позеленял/посивял... Thinking
Ще се ходи на вет тия дни... Но дано да не е нещо спешно...
Държи си очите притворени и не дава да го му вдигам главата нагоре (или нагоре към светлината, не мога да разбера).
Това е нещо по-сериозно. Едва ли е само от запушен слъзен канал. При Киро никога не се е усещал някакъв дискомфорт, освен кихането.

Общи условия

Активация на акаунт