(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 12 743
  • 694
  •   1
Отговори
# 30
те може да не са иска ли, но Фарук шефа решава. Който има проблем има решение и то става ако някой иска да си тръгне. Никой не ги държи насила да са там.

# 31
# 32
даже сега гледах в туитър и се шегуват че той просто трябва да каже на правилния човек какво иска и работата ще е готова веднага. Grinning

# 33
Фейза се е сложила до него в плаката моля ти се..
Страницата която отпоследва Доукан няма общо с интрото на дизито те не го правят хахахах.
Нещо друго има ама се чудят какво да изкарат. Бирсен е казала ,че за сега няма намерение да напуска ПОНЕ ЗА СЕГА..

# 34
е ще оправи тя нещата само да е доволен той Grinning

# 35
Шербет от боровинки🆕
Доукан Гюнгьор, който очакваше името му да бъде посочено вместо това на Съла Тюрколу в надписите, беше разстроен/обиден, че името на Серай Кая е посочено над неговото собствено и спря да следи официалния акаунт на сериала.
• Гюнгьор е заявил, че няма да следи никакви акаунти, свързани със сериала, докато не бъдат коригирани надписите!
#kizilcikserbeti
— Бирсен Алтунташ

# 36
Сега, моето мнение, без да взимам предвид клюките(отношенията между Доукан, Съла, Фейза т.н.), това са грозни махленски истории(жалко за сериала). Та сериала как започна? С любовта на Фатих и Доа, демек те са главни(въпреки че е семеен сериал и всички от семейството са главни). Въпреки, че Доукан не беше толкова известен до този сериал(а и в началото си беше дърво), но с развитието в сериала има голям напредък, отпусна се и играе естествено. Може би е грешка на продукцията, мислейки да сложат Серай Кая на мястото на Доа, от там и слагайки я на мястото на Съла. Та прав си е Доукан според мен, независимо колко е виновен за отношението към Съла. Дето имаме и ние една мисъл "Там където си вадиш хляба, да не вадиш оная работа" Joy Не са първите, които го правят и провалят сериал, няма да са и последните.

# 37
Доукан преди 2 седмици ги е отпоследвал не вчера и казват ,че нямало общо с интрото...
Пича не е искал да играе с бившата си извън дизито повече от ясно е затова ще съживяват Доа с друго лице сигур.

# 38
Доукан преди 2 седмици ги е отпоследвал не вчера и казват ,че нямало общо с интрото...
Пича не е искал да играе с бившата си извън дизито повече от ясно е затова ще съживяват Доа с друго лице сигур.
Това обяснява и дървената игра на Серай, уж да я вкарат като главна, пък то пак втора цигулка. Joy Тя не може да играе отрицателен герой и ще напусне преди Доукан, ако това е истина де. А аз се чудех защо ми е толкова странна.

# 39

Доукан да провери първо с кой ще играе следващия път преди да подписва какво да кажа друго.

# 40
Тя само да не се забърква с Омер. Друго не искам.
Тогава защо я вкараха...

Малко сладки кадри с бебетата

# 41

Феновете на Сибел го подкрепят ама.

# 42

Доукан да провери първо с кой ще играе следващия път преди да подписва какво да кажа друго.
От къде може да знае кой ще му натресат в 4ти сезон? Joy Грешката му е, че  е объркал професионалните с личните отношения със Съла.  И най вече, че не ги е съхранил, независимо кой крив, кой прав. Ох, усещате ли ли как се раздвижи темата. То и със сериалите е така, колкото повече проблеми, толкова повече интерес. Аз гледам сериала от самото начало, но не изпитвах нужда да коментирам. Щото всичко си вървеше по "мед и масло", така беше и с " Чукур", ама до края.  Тук вече съм възмутена и просто от любопитство ще продължа, за да видя до къде ще стигнат. Joy

# 43
Пипи аз затова казах че съм виновна събудих всички с закъснялата си любов към ДоФат. ;д

# 44

Общи условия

Активация на акаунт