Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 621
  • 473
  •   7
Отговори
# 375
  • Бургас
Хммм, и ,,Туин Пийкс,, и ,,Досиетата Х,,ми бяха любими на времето...
Не съм ги гледала от тогава!
Ще ми е интересно сега как бих ви възприела...

# 376
  • Mediterraneo
Аз затова не гледам стари и вече гледани сериали. Остават си там, в миналото. Ама аз и класически филми не гледам, гледала съм ги, когато са излизали и преди да са станали класика, ако ме разбирате.

# 377
  • София
Добрата съпруга + Добрата битка
Остри козирки
Игра на тронове
Табу
Човекът във високия замък
Куци коне
Короната.

Това са ми на мен любими топ сериали. Такива, които обичам да гледам по няколко пъти.

# 378
Не виждам да се обсъжда Shameless. Ако някой се чуди какво да гледа, може да хвърли едно око.

Аз започнах Hijack снощи. От тук разбрах за него. Добре е засега. Глътнах 3 епизода на екс.

# 379
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз затова не гледам стари и вече гледани сериали. Остават си там, в миналото.

И аз смятам,че така трябва,особено за стари сериалчета,които на времето си са били абсолютен хит и феномен,но сега,гледани години по-късно,на фона на толкова новости в света на снимането и актьорската игра, старите продукции изглеждат смехотворно аматьорски направени и глуповати.

# 380
В Макс е излязъл 1 епизод на Doc.

# 381
10 години след първи сезон на The Night Manager пускат 2-ри сезон. През уикенда изгледах наново първият сезон, че чисто бях забравил какво се случва в сериала. Но като гледам този 2-ри сезон ще е с напълно нова и различна история.

# 382
Не виждам да се обсъжда Shameless. Ако някой се чуди какво да гледа, може да хвърли едно око.

Гледах го накуп преди 2 год.
Много, много добър!
Абсолютната действителност на Америка.

# 383
  • София
От тази седмица по телевизиите ни тръгват 5 нови сериала! Simple Smile

Сандокан (2025) - тръгва тази вечер по бТВ от 21:30 ч.
Ще се излъчва от понеделник до четвъртък, по 4 епизода седмично. Общо са 8 епизода. Подновен е за 2 сезон.
https://www.imdb.com/title/tt13924304/

Мамник - тръгва по БНТ1 от 08.01, 21:00 ч.
12 епизода, по 1 епизод на седмица

Откраднато момиче (The Stolen Girl) (2025) - тръгва тази вечер по Стар Ченъл от 22:00 ч.
минисериал. само 5 епизода. Ще се излъчва всеки понеделник.
https://www.imdb.com/title/tt28228082/

Ударът (The Rainmaker) (2025) - тръгва по Стар Ченъл от 08.01, 22:00 ч.
10 епизода, подновен е за сезон 2. Ще се излъчва всеки четвъртък.
https://www.imdb.com/title/tt6151526/

Парадайс (Paradise) (2025) - тръгва по Стар Ченъл от 06.01, 22:00 ч.
8 епизода са ; сезон 2 започва на 23 февруари!
https://www.imdb.com/title/tt27444205/

От тези съм гледал Сандокан и Парадайс. И двата са добри, но Сандокан много повече разбира се.
Парадайс няма да го повторя, пресен ми е. Сандокан обаче ще си го изгледам отново с кеф.
Мамник, Откраднато момиче и Ударът ще ги гледам със сигурност.

# 384
Ох, аз изгледах първи сезон на Белият лотос и изобщо нямам намерение да гледам другите 2 сезона, въпреки че обичам да си довършвам нещата...толкова безсмислен ми се стори този сериал, че чак ме е яд че си губих времето.
Имам да догледам последния сезон на Outlander и чакам новия сезон.
След това се чудя дали да започна Еуфория, какво е масовото мнение за него?

# 385
Хммм, и ,,Туин Пийкс,, и ,,Досиетата Х,,ми бяха любими на времето...
Не съм ги гледала от тогава!
Ще ми е интересно сега как бих ви възприела...

И двата ги изгледах след години.
Все ми бяха интересни.
Има някои филми и сериали не си губят чара, други да.

# 386
Туин Пийкс се е повтарял, така че съм могла да го гледам като пораснала, но за мен сюжетът е прекалено извратен и не ме интересува.

Не разбирам какво значение има, че дрехите и другите неща в Досиетата Х са от 90-те. Задължително ли е да гледам само съвременен сетинг? Абсолютно всичко в новия сериал за Хари Потър ще бъде като от 90-те (поне в мъгълския свят), защото действието се развива тогава. Не знаех, че това е недостатък.

Последните години осъзнавам колко много мразя модата от 10-те години на века - горе-долу когато съм била в гимназията. Мисля, че е една от най-грозните моди, които съществуват изобщо. И не само дрехите, а и прическите. Мразя не само дрехите, които виждам по сериалите, а и по снимките - включително моите.
Единственото, което ми изглежда значително по-зле, са чорапогащниците, които някои жени все още носят, вместо панталони. Радва ме, че виждам все по-малко млади хора в тези неща.

# 387
  • Sofia
Ох, аз изгледах първи сезон на Белият лотос и изобщо нямам намерение да гледам другите 2 сезона, въпреки че обичам да си довършвам нещата...толкова безсмислен ми се стори този сериал, че чак ме е яд че си губих времето.
След това се чудя дали да започна Еуфория, какво е масовото мнение за него?
Ако не ти е харесал Лотусът, не мисля че Еуфория е за теб.

# 388
  • София
Напоследък не мога да си харесам сериал. Дери-то не ми харесва. Слоу хорсиз не ми се гледа също... А сме си прецакали акаунта за замунда отгоре на всичко и сега сме ограничени и от това.  Мрън!
Предложете ми нещо леко и приятно ( да го има по Нетфликс или HBO). Като Госип Гърл, или Гилмор Гърлс или като испанските Money Heist, или Елит (първите сезони, че последните ми досади с твърде много гей секс).
Лотусът ми хареса много, но съм го изгледала. Да пробвам ли Stranger Things?

# 389
  • Sofia
Леки и приятни из моя топ списък са
The bold type
Younger
Hart of Dixie

Общи условия

Активация на акаунт