🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 184
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 005
  • here and now
Тоз новичкият, дето се съгласява с Виктория явно не подозира какъв таралеж си слага в гащите..

# 1 006
Вие какво мислите, трябва ли Житомир да говори с Орлин? Това е и според мен неадекватно поведение.

# 1 007
Тоя Виктор на колко е? Има бръчки като за 45, ама имам спомен, че е едва на 28? Или се бъркам?

# 1 008
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Виктория спри да се излагаш, Тихомир не те харесва и не ти е никакъв. Филмите и отношенията ви са само в твоята глава. Пълна излагация е това нейното вече.

# 1 009
Виктория е нетърпима .

# 1 010
Ох, много неудобно ми става да гледам Виктория.
Доста добре я затапва Тихомир, но се чудя защо изобщо й се позволява да има някакви претенции.
Баси уговорката са имали!
Не я е спазил, защото не е искал да я спази и точка.

Специално за Виктория, защото съм убедена, че ни чете: Когато отидеш при мъж, който си лежи и ти  си по прашки, и той си затваря очите, отвръща глава и не желае да те погледне, а физиономията му изразява отвращение - бегай! Без значение дали си у вас, у тях или в реалити.

# 1 011
Лелеее, другарския съд така погна Натали, все едно е измислила атомната бомба... Денизката с обявите в ало.бг сега се чуди ли, чуди, разбираш ли, как е възможно това, Викторчо до нея пак плямпа като развален грамофон и повтаря след нея като балък, Гъбата и тя с нейните две и половина мозъчни клетки... А Виктория не е за коментар гОрката.😀

# 1 012
Не разбирам защо продукцията оставят Виктория да задава само и единствено тя въпроси.. супер досадно е

# 1 013
От всички стари участнички , само Виктория успя да надгради образът си от предното участие. Вече е Цър-Пър-Кукуриго

# 1 014
  • SF
Ама Виктория на какво основание ги иска тези обяснения от Натали.

# 1 015
Здравейте. Кога ще е финала, понеже нямам търпение вече да свърши, че ми изпива доста от времето?
-Поздрави!

# 1 016
Здравейте. Кога ще е финала, понеже нямам търпение вече да свърши, че ми изпива доста от времето?
-Поздрави!
5 декември

# 1 017
  • here and now
Точно Виктория да говори за пример... Ще захаресам отново Наталито май...

# 1 018
Какъв пример , в реалити сте ?!
Ти си нахална и противна жена .😬

# 1 019
На този банкет въпроси към другите ще чуем ли Joy

Добре, че показаха физиономията на единия от новите за секунда

Общи условия

Активация на акаунт