🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 193
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 990
Виктория отчаяно иска да е главната звезда...😢
Наистина вече прекалява, малко да се смири!
Толкова и личи че е разярена и бясна защото е отхвърлена!
И всичките ли въпроси тоя път ще са към нейния ,,бивш"???

Тишо не го харесвам грам, мега противен ми е, но в случая добре я затапва.

# 991
  • София
Виктоеия не може да падне по-ниско.

Може, може, бая способна е в това отношение.

# 992
  • у нас
Виктория не признава, ама, ако не й пукаше за него, нямаше да се цупи като малко дете.

# 993
Да , има потенциал .

# 994
Ама Житомирчо защо не беше толкова рязък с Виктория преди това?
Или сега, след като има шанс да получи роза от Натка, му порасна работата изведнъж?

# 995
Ох, много неудобно ми става да гледам Виктория.
Доста добре я затапва Тихомир, но се чудя защо изобщо й се позволява да има някакви претенции.
Баси уговорката са имали!
Не я е спазил, защото не е искал да я спази и точка.
В живия живот щеше пак да прави нов нос с това поведение...

# 996
Тихомир се държи много достойно.

# 997
  • София
Не разбирам какво иска повече от Тихомир, той отиде и ѝ каза, че харесва Натали, намекна ѝ дори за розата, тя не спря да го подпитва дали ще ѝ даде, той ѝ каза, че ще разбере малко по-късно.

С такъв начин на говорене и заплахи Тихомир пак доста издържа.

# 998
  • Пловдив
Виктория пак се е нагласила като бабата на Касандра

# 999
Ох не мога да повярвам , че група булита , които нямат грам съвест и жал , да мачкат до припадак всеки дръзнал да ги подразни с присъствието си...сега много жалещи и съчувстващи на Орлин. Гнусни и жалки лицемерки , които си търсят повод да ползват Натали за боксова круша , от чиста женска завист. Правела се на невинна. Ми да се направят и те , но озлоблението и неудовлетвореността което ги гризе отвътре  е изписано на лицата им и няма как да изглеждат благи

# 1 000
В мазето на излагацията винаги има долен етаж.. Копае ли копае Вика кукуригото

# 1 001
  • у нас
Като глутница вълци всички се нахвърлят върху Натали.

# 1 002
Или сега, след като има шанс да получи роза от Натка, му порасна работата изведнъж?

Просто му свърши търпението. Момчето ми е антипатично, тъпичък ми се вижда, имаше доста неадекватни изказвания, но специално Виктория наистина много я търпя и не му беше никак лесно с нея.

# 1 003
  • София
Виктория изкопа подземен паркинг на няколко етажа. Олицетворение на думата  "криндж" ми е.

# 1 004

Да. И защо нападна само нея на играта? Виктория е нетърпима, но за него тя е просто досадна муха, няма как да му навреди, когато не му пука за нея. Като е защитник на Натали, защо не се противопостави на другарския съд на групата, а само по досадната муха удря? После Орлин е женчото, нищо, че я защити пред цялата глутница.

Общи условия

Активация на акаунт