🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 173
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 915
  • SF
Този Денислав ми е много интелигентен и приятен.

# 916
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ужасно е това, което гледаме. Наталито и падна маската на неориентираната, мила,
добра, невинна и възпитана девойка. Тамън са си двамата с Житомир, момче като Орлин
заслужава нещо по-добро. А, големия "мъж" Тихомир реши да се прави на такъв срещу една
петдесетина килограмова жена, която и го харесваше. Уаууу, колко мъжко, колко достойно
и Натали през зъбки веднага да го отбележи. Това същество няма грам свян и срам. Много
злобно, подмолно и отмъстително реши да го дава.
Дори Алотата са възмутени от нея, дъното си имало дъно.

# 917
Ахаха ,като от индийски сериал са го монтирали

# 918
Виктория е толкова грозна и външно, и вътрешно . С или без Натали а Тихомир не я иска , да вземе да се осъзнае вече .

# 919
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Виктория е толкова грозна и външно, и вътрешно . С или без Натали а Тихомир не я иска , да вземе да се осъзнае вече .
И толкова по-добре, дори Виктория не заслужава такъв като него, Наталито от друга страна му е тамън.

# 920
Ама Орлин добре я затапи... TrollfaceTrollface

# 921
  • SF
Орлин малко тъпо се държа сега.

# 922
Нали няма нищо срамно в това, с което се е занимавала, защо тогава се засяга?

# 923
На мен Натали ми е адски противна по много параграфи, но наистина малко е прекален тормоза над нея.
Но и тя е едно доста злобно същество, и си личи. Поне за мен си личи. И да, наистина е к**ве. Впрочем и за Красимир имаше доста негативни коментари. Това към всички, които смятат, че който не я харесва, непременно й завижда, или защото не сме феминистки.  Момичето наистина е леко, и тъпо.
Орлин обаче и той един... всички иззлобяха

# 924
Красун изпра с три различни жени, за него нямаше проблем, дори напротив. Натали обаче е "цветарка". Живеем си в патриархата и най-лошото е, че основно жените подкрепят това.
Булитата от старите сезони пак се активизираха, горките шафрантии колко завиждат 😏
Напротив, всички в темата го оплюхме.

# 925
Нали няма нищо срамно в това, с което се е занимавала, защо тогава се засяга?

Нямаше да се засегне, ако Тихомир й го беше казал Simple Smile

# 926
  • София
Ужас, доста злобно бутане в басейна! И аз не симпатизирам на мънкащото Нати, ама малко ми е прекалено.
Стана голям цирк всичко. Не очаквах Орлин да я засегне така.

# 927
Красун изпра с три различни жени, за него нямаше проблем, дори напротив. Натали обаче е "цветарка". Живеем си в патриархата и най-лошото е, че основно жените подкрепят това.
Булитата от старите сезони пак се активизираха, горките шафрантии колко завиждат 😏
Кога това и къде нямаше проблем? Отнесе бой почти колкото Шафрантин, никой не му е прощавал.

# 928
Наталито се почувства съвсем в свои води - накараха я да прави нещо, което прави редовно.

# 929
Натали постигна това, което иска - да вмени вина на Орлин, че проблемът е в него. Сега той е убеден в това и го говори пред околните. И дори не осъзнава, че тя изобщо не го е харесвала от самото начало.

Общи условия

Активация на акаунт