🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 122
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 930
  • SF
Ох, много грозен речник има тази Виктория и лъже.

# 931
Искам да гледам Виктория с лепенка на устата - не на носа Mask

# 932
Еее, Орлин се излага просто! Какво си посипва главата с пепел, той бил виновен... Ми путьо си е, съжалявам!

# 933
Дениз пък какво я интересува кой какво залъгва ? Ох , големи моралисти.
Виктория с тази злоба какво заслужава , ходи и се моли за внимание . Как ще решава къде е мястото на Натали? Да си гледа нейното място , че освен да я обиждат и подритват друго като отношение не получава .

# 934
Орлин много ми олекна така както тръгна да защитава Натали.

# 935
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Другарския съд да мълчи, Орлин си има глава на раменете и може да прецени и види
що за човек е Натали. Не им е работа да се бъркат в чужди отношения, големите моралисти.
Зорлем сега ще я избелят малката с неадекватните си включвания.
Дениз се е развихрила и не спира, Орлин се опитва въпреки всичко да я защити, Житомир мълчи
като пукал, големия мъж.

# 936
С ужас признавам - искам да слушам Левент, всички други да мълчат LaughingLaughingLaughing

# 937
Е, такъв е форматът, насърчават ги да взимат отношение. Нали трябва да има сеир за зрителя?

Съжалявам да го кажа, но Орлин си заслужава всичко, което му се случва!

# 938
Е, не, този другарски съд ми е вповече.

# 939
  • SF
Ама тези верно нямат никаква представа!
А виктория им е дала карт Бланш! Добре, че беше тя, да се отдръпне и да даде път на любовта.

Гледайте го сега как сяда до нея. Къде са му ръцете и стойката, която говори "по-добре да не се пипаме!"

# 940
Хората гледат чуждите взаимоотношения, когато не са удовлетворени от собствените си, факт 🙂
Жриците с урок по морал 🤮

# 941
Ох, Орлине, Орлине… загубен си, момче.

Като Тихомир я защити и изведнъж ‘аууу, много мило, благодаЛя’ 🥹

Към Орлин - направо само дето не го вкамени с поглед като се опита да я успокои

# 942
Използван е част от сценария на "Малена"(Торнаторе),сещате се за коя сцена става въпрос.

# 943
Ай, и малката фръцла благодари на Тихомир, а Орлин не заслужавал да му танцува… 🙄🤭

“Нощна танцьорка” било епитет, ама отишла това да работи и то явно в една от най-циганските чалготеки.

# 944
Значи Орлин й даде хавлия след като тя излезе от басейна, защитава я, прегръща я и тя изцепи - не заслужаваше да ти танцувам!
🤢 Егати неблагодарното същество!

Общи условия

Активация на акаунт