🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 593
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 60
  • SF
Благодаря за темата. Надявам се тази седмица да има други интриги освен на Наталия драмите.

Натали няма драма. Изкуствено й създадоха драма, за да се раздвижи сценарият. Тихомир нямаше намерение да се бърка във връзката на приятелите си, но Виктория насочи вниманието към нето и го превърна в главен герой, на когото трябваше да му се даде и главна роля.
От къде дойде идеята, че баща му ще го реже? Ако баща му има отношение, Орлин нямаше да е в Ергенът, а щеше да си седи до баща си. Не мисля, че сме във времената на Гераците и водим партньорите си да целуват ръка.
Освен това Орлин си има собствени доходи, умения и занимания.
Но наистина си пуснахме фантазиите. Не сме такива момичета, нали?!

# 61
Виктория е в роля. Правилно казахте, че насочи внимание към иначе напълно безинтересен участник. А Натали също е в роля. Все пак този триъгълник ще ми е по- интересен от онзи на Красимира. Орлин досега не се изложи, интересно ми е сега как ще бъде.

# 62
Изгледах клипчето с Натали - занимава се и с актьорско майсторство, и на уроци по пеене ходела, не е само блок 33, и в клипчета  я снимат.
А тук много скучна роля и се е паднала. Въобще не е колеблива, докато отсява мъжете в това клипче, даже на един каза, че много бавен бил. Докато избра Орлин ли да бъде или Калоян, минаха 2 епизода.А сега ще минат още 3 да избира и между Тихомир и Орлин.

Това е силата на медиите, могат да ни представят черното бяло и обратно.

# 63
Изгледах клипчето с Натали - занимава се и с актьорско майсторство, и на уроци по пеене ходела, не е само блок 33, и в клипчета  я снимат.
А тук много скучна роля и се е паднала. Въобще не е колеблива, докато отсява мъжете в това клипче, даже на един каза, че много бавен бил. Докато избра Орлин ли да бъде или Калоян, минаха 2 епизода.А сега ще минат още 3 да избира и между Тихомир и Орлин.

Това е силата на медиите, могат да ни представят черното бяло и обратно.
Ами и Радо като я обикаляше пак й беше каша в главата и пак беше изненадана, че я харесва. И с него се пулеше и мигаше на парцали, и се правеше на шахматистка.

# 64
Колкото и да не пишем директно, но Натали е умна. Чак шах сигурно не може да играе, но това не пречи да открие нещо като школа за дечицата, тя като организатор, ще се справи, друг ще ги учи.

# 65
  • SF
Тя не е изненадана, че я харесват. Изненадана би била, ако не я харесват. Очаква да е харесвана. Не се колебае кого да избере, а е несигурна в реакциите си - да не обиди, да не засегне, да не се изложи. Като им насочат камера и микрофона с кичето в муцуните, всички започват да дават заето.
Не забравяйте, че това са хора с подобни на нашите качества и не всеки може да се справи с казус, който се заснема не само като изречени думи, а и реакции, погледи, преглъщания, потта около слепоочията.
Виктория си ги вика редакторите. Тя няма  проблем: Елате сега да видите тоя на какво ще го направя!
От Виктория тръгна всичко. Усетиха, че Тишо и тя ще си дават рози до края на предаването, а после ще си тръгнат в различни посоки. За Тихомир мадама така и не се появи и надуха крехкия балон със симпатиите му към Натали, за да се опитат да го спукат. Виктория е готова да поеме тази роля.
Много отвратителна ми стана Виктория. Тъкмо да я похваля, че с грим и прическа може и да не е такава грозотия, каквато е, и тя започна да става грозна по съвсем други начини.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 10:22 от Esmee

# 66
Важното е, че Виктория е останала и този път в Шоуто. Очевидно на сценаристите им е любимка. Да вкарват още някой типаж, подобен на Тишо и  да се матчне и тя най-накрая и да се успокои.
Дали не събира пари за операции, плащат ли и хонорар?

# 67
  • SF
Не виждам какъв типаж трябва да вкарат, за да хареса такова нещо. Тихомир не я хареса, така че не трябва да е нещо като  Тихомир.
Виктория си е посредственичка, не умее да се ориентира, да се съобразява, да си даде сметка къде се намира, какво представлява, няма общ, обективен поглед върху ситуациите, но с охота докладва на екипа за случките вътре, макар и по преувеличен начин. Ползват я за главен синхронист, за да може зрителят да е в течение на нещата.

# 68
Ако не знаехме, че се е оперирала, никога не бих предположила. Няма никаква разлика, същия Ам-гъл си е. Спокойно можеше да си спести парите и болката.

# 69
Виктория ми прилича на просещите кльощави цинганета, които ги стоварват всяка сутрин в центъра на града. Започват с жалостиви физиономии да просят първо за закуска, знаят че това работи и хората ще им съчувстват. След това обаче, като попаднат на жалостиви хора, започват да искат още и още.. И в момента, в който им се откаже, започват да кълнат, да обиждат, да заплашват, да посягат физически, да плюят като камили..И човек съжалява за първоначалната си емпатия и състрадание.."Подадеш пръст, отхапе ти ръката"

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 14:58 от Catfish

# 70
Е, да ама, ако не вкарат някой с мисия да я хареса, няма как да си оставят този трофей Виктория.
А примабалерините като Нати отдавна си имат избраник да и  няма да искат да опитат с новите момчета да не развалят имиджа, за който се стараят.

# 71
Имах друго мнение за Натали. Според мен е красива и без грим изглежда като малко момиченце. Но това стискане на зъби докато говори ме побърква. Голямо лутане иначе между мъжете, а прочетох на няколко места, че харесва и жени. Може би затова не може да избере.

Много често виждам подобни мнения тук и не мога да разбера защо това, че някой се определя като бисексуален, автоматично означава, че не може да вземе решение, да избере, че хем да не може да е в дълготрайна връзка нито с мъж, нито с жена.

По тази логика, КрасимирЪ трябва също да е в категория бисексуални. Както и явно всички, които нямат дългогодишни връзки с партньор от другия пол….

Нека не бъркаме сексуалността с характера на хората.

# 72
Виктория в един от влоговете си казва,че ще сложи импланти,така че очаквайте я с нови гърди,корекциите продължават...

# 73
Е значи може би имах някакви надежди, да е в роля, като Киара, ама май май и тя не е.

# 74
Орлин: "Аз съм прекарал 14 години в това да  изграждам музикален поток от 500 песни ...Аз искам да продам половината права на голяма музикална компания в чужбина, да направя четвърта Музикална компания в България, искам да използвам тези песни, които съм направил, за да мога да изкарам тези пари, както и да издам тези песни, които съм правил, както и да инвестирам в моя роден град."

Ох, пуснете една песен на Орлин.

Общи условия

Активация на акаунт