🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 222
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 780
Орлин щеше да се разреве вечерта след разговора им с Натали, а тя през това време ходеше на мини срещи с Тихомир. Това нормално поведение ли е ? Добре, разколебана си, даже почваш да се дръпваш от тези отношения, ама да виждаш, че той е в такова състояние и  въпреки това да си въртиш новия флирт пред очите му за мен е жестоко. Тотална липса на емоции към Орлин демонстрира, ама тотална. И на какво отгоре иска да и се обяснява в любов, не знам.

# 781
  • София
Е, резюме от твоя гледна точка. От моя гледна точка вчерашният епизод беше много гаден за гледане. Аз никога не съм харесвала жестокостта. Натали се разгърна, постара се да лъсне в цялата си "красота".

На Орлин ще му мине, желая му да си намери стабилно момиче, което е достатъчно уверено в себе си.

Орлин трудно ще си намери стабилно момиче, защото на стабилното момиче му трябва стабилен мъж. Затова на 30 не е имал една връзка, защото всички тук теоретизирате, ама ако вие избирате или избират дъщерите ви, ще бягате с 300 от тоя лигльо.

И понеже аз не теоретизирам, а имам опит с такъв мъж, мога да ви кажа, че нежеланието му да направи нещо за партньорката си е вид емоционален тормоз. И вариантите са два - или те смачква и живееш по стерилните му правила, или го сменяш с друг и той плаче на изпроводяк.

# 782
  • Sofia
Две неща, на които попаднах днес и ми направиха впечатление..
Наталито си е заключила инстаграм профила, но в Трец последно е публикувала това снощи.
Интересното за мен е, че Елена не е споделила нито снимките от тази сесия, нито каквото и да е било по темата. А знаем, че тя не е от тези, които си мълчат.

И другото.. Капитонката валидира Орлин!

# 783
  • SF
Аз наистина не я разбрах Наталито какво точно иска. Даже поприключи с него разговора, ясно стана къде са стигнали нещата, той й казва: "добре, хайде да ходим при другите, искаш ли" и тя: "ами ок, освен ако нещо не искаш още да ми кажеш". И той, горкият, пак подведен, че нещо зависи от него, се напъва ли, напъва.

Искаше й се той да й каже Остани с мен! Обичам те. (или нещо подобно, но със същия смисъл).
Орлин обаче, седнал в изключително нелепа поза с присвити, гушнати колене, говореща "затворен съм, объркан съм, не знам какво ми говориш", напъва ли, напъва.
В аналогичен момент Тишо се излегна, показа как му треперят ръцете, когато дистанцията им се смали, започна да я гледа в очите, с лека усмивка, показваща доволство, щастие, успех...
Езикът на тялото е много важен. Държим част от тялото си - глава, рамене, лакти, длани, китки, колена, бедра, корем, слепоочия, когато сме изключително несигурни, неуверени, притеснени. Докосвайки част от себе си, ни дава усещане за това, че сме тук и сега. Имаме усещането, че ако се пуснем, ще се изгубим или ще изчезнем.
Тези, с които говорим, го усещат инстинктивно.
Скрит текст:
Представете си простата ситуация: молите някого за пари (или за нещо друго), като не е задължително да му казвате в прав текст "дай пари, моля!", а го заменяте с "не ми достигат за... утре ще ти ги върна." И очаквате човекът да отвори портмонето и да ви даде сумата. Вместо това, той се хваща за корема/обгръща с две ръце рамената си/сгъва си колената, прегръща ги. В този момент имате ли усещането, че до секунди парите  (нещото) ще са при вас или по-скоро разбирате, че ще трябва дълго да го убеждавате или пък да махнете с ръка и да се откажете?

И другия любовник:

Имаше и още по-знакови моменти.

# 784
Джани беше прав поне за едно- Орлин е мамин и татин мухльо. Затова се е прибрал от щатите, там няма кой да го дундурка. Най -добре си е при тях, да го гледкат и дават джобни докато "помага" на мама в аптеката.
А Натали както и да му го беше поднесла, пак щяха да я разпънат, винаги жената е лошата. Доскоро Киара я разпокъсваха каква е к****, сега друга е наред.

# 785
  • SF
Не може да кажем, че всички хора, които избрат да живеят на мястото, където са родитили, възпитатели, братя и сестри, са водени от желанието някой да ги дондурка.
Джан Микеле за нищо не беше прав, още повече за начините, по които налагаше правотата си. Неговото поведение е обществено неприемливо и 1. беше нехаресван в предаването от останалите участници и 2. беше изгонен от продуцентите.

# 786
Хаха, ох, тъкмо се бях сетила за Виктор2 и бисерите му и той ми се появи .

Какъв разврат на събитията точно Виктория Капитонова да защитава Орлин. Ама как тъй... тя не разбра ли, че той не иска да прави ПОДАРЪЦИ 😵

# 787
Ох, винаги жената е ку**ата..., а Орлин мухльо. Е, то на такъв брилянтен анализ какво да добавиш? Излишно.

Каква да е позата на Орлин, предвид събитията? Той усеща, че го изоставят, естествено, че ще е свит и отбранителен, за разлика от Тишо, на когото току-що са му светнали зеления светофар и се е опнал като бей пред тава с локум. Ама страшна психоанализа!

# 788
Ами всички съфорумки се с мъже батки, които ни бият и крещят сутрин, обед и  вечер. Simple Smile
Крива разбрана мъжественост е мъжът да се държи като примат.
Аз предпочитам чувствителен и  интелигентен мъж, а не нацепен батка с две мозъчни клетки.

# 789
  • SF
Едва ли някоя дама ще сподели обратното.
Всички искаме да са хармонични, красиви, мили, умни и интелигентни. Но влагаме различно съдържание в тези думи.

# 790
. Доскоро Киара я разпокъсваха каква е к****, сега друга е наред.
Вярно е. За Киара и Шермин защо не ви дожаля, като Красьо ги въртеше и лъжеше двете едновременно, че и переше ту с едната, ту с другата.

# 791
Ще си кажа моето мнение като не претендирам да съм права. Наталито се дразни, че Орлин не показва, че е влюбен в нея. А той не го показва, защото не е. Любовта не се случва между несъвместими хора, Орлин е на светлинни години по ум и интелект и тя го осъзнава. И той го осъзнава. Не е спонтанен и не прави жестове не защото “си е такъв” , а защото не му идва отвътре. На влюбения мъж, обаче му идва отвътре. На мен лично Натали ми е противна, но и Орлин не ме трогва с крокодилските си сълзи. Той не плаче за нея, плаче за себе си.

# 792
Орлин щеше да се разреве вечерта след разговора им с Натали, а тя през това време ходеше на мини срещи с Тихомир. Това нормално поведение ли е ? Добре, разколебана си, даже почваш да се дръпваш от тези отношения, ама да виждаш, че той е в такова състояние и  въпреки това да си въртиш новия флирт пред очите му за мен е жестоко. Тотална липса на емоции към Орлин демонстрира, ама тотална. И на какво отгоре иска да и се обяснява в любов, не знам.
Ама тя каза, че не иска да нарани никого, значи е невинна! И го каза с бебешкия глас!
Нищо, че с действията си демонстрира точно обратното.

# 793
Когато Джани обиждаше Орлин всички си мълчаха ,сега скачат срещу Натали. Много са жалки и лицемерни.
Включително доброто Нати мълча и за капак тя беше катализатора за последващата агресия у Джанката.
Не ви ли е неудобно да вменявате вина и оправдавате агресията на Джанката . Ма разбира се , той е такъв заради разни Наталита , иначе е прекрасно мило момче. Чак е срамно да чета това от жена

# 794
Кога точно е мълчала Натали? Няколко пъти защити Орлин.

Общи условия

Активация на акаунт