🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 202
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 810
Очаквам довечера в контраст със сълзите на Орлин жестокостта на Натали да бъде още по-подчертана от музиката и монтажа, докато хейтът срещу нея не достигне своя пик. След това ще почне плавно спускане, може би ще видим как и тя страда и ще ни дожалее.
Продукцията обича да тласка публиката от крайност в крайност с подобни похвати.

# 811
Как го защити? С телешкия поглед и “не е правилно…мън, мън”. Никой не защитава Джанката, точно обратното, ама не ми се вярва да отидете да ревете на рамото на двойката, която агресира срещу мъжа ви ежедневно.

# 812
Хм, скрийншота от Тредс със снимките на Елена и Натали ми беше много странен, те близки ли са двете? Не беше ли Елена редакторката, която взе синхрон на Орлин?

# 813
Орлинчо е жив пример, че жените трябва да бъдат водени, доминирани и дори мачкани в границите на нормалното, иначе се случва точно това, което стана с него. Всичко друго е тинтири минтири и прах в очите. Дано му е за урок макар и на 30+ години.
Айде няма нужда да си измисляте поводи да мачкате жените си! И няма какво да обобщавате! Проблемът не е в Орлин и няма защо да се променя към пернишка батка. Съществуваме и жени, които предпочитаме точно такова държание и характер като неговите. P.S. Липсва ми бутон за дислайк.

# 814
Здравейте,да се изкажа и аз.Направи ми впечатление че Орлин си промени леко поведението към Натали в момента когато разбра че е била танцьорка в Ст.град.Оттам мисля че леко охладня към нея, защото тя не му беше споделила тази деликатна подробност.Аз лично отначало мисля че двамата грам не си подхождат.Орлин е деликатен,муден,често говори малко неразбрано,не излъчва онова мъжкото ,което Натали търси според мен.Да я накара да се разтрепери ,да се почувства защитена от мъж,първичното усещане,знаете за какво говоря .Орлин е фин,възпитан и с крехка физика,трябва му фина и деликатна жена,каквато той не е срещал още явно .Натали мисля че го избра точно защото излъчва спокойствие и някаква меланхолия.Но след време усети че липсва мъжкото в него ,начинът по който я гледа,докосва ,даже и целува -по челото,по очите ,като в детската градина.Самата Натали го провокира малко за инициативата с къпането в морето,иначе щяха да си седят.И това което е било в банята явно не ѝ е харесало .Не мисля че трябва да я очерняме само с черната боя,всяка жена когато има избор,трябва да избере това което мисли че е най-добро за нея.Но не ми харесва гадния начин по който се опитва да обвини Орлин . Тихомир си играе играта,ясно заяви на Виктория че само приятели могат да са,дано е разбрала накрая.Ще видим разврат на събитието днес или утре.

# 815
За забележките на Натали - и другите вече утвърдените двойки не виждам да ходят на самостоятелни срещи, нито спонтанно, нито с покана от продукцията. Натали просто си търсеше повод. Всъщност Орлин правеше повече жестове, поне под формата на песен, натискаше я интимно, в сравнение с Виктор, Петър, Калоян.
Също и се сети, че не е доволна, чак когато друг участник прояви интерес към нея. Защо преди това не му каза, че нещо ѝ липсва?

За това, че е лека жена, на мен не ми се вижда такава, поне от това, което е излъчено. Ходила била, според другите участници, на много срещи. Ами и те ходят като ги поканят, нали никой не отказва. Това, че е харесвана и има най-много покани, нищо не означава.

Харесвам я най-много от всички жени във формата, но ако наистина чувства, че Орлин не е нейният човек, да му го каже откровено, както се бяха разбрали, не да си изсмуква нещо от пръстите, за да излезе, че той е виновен. Все още се надявам просто по сценарий да е дошъл ред на шум околко тяхната двойка и като дойде време за роза да избере Орлин. Малко вероятно, но знае ли човек Grinning

Орлин въобще не ми се вижда мамино синче, много хора работят в семейния бизнес и това е нещо нормално. Такова впечатление оставя на фона на останалите физически по-силни мъже, но определено има реалистични възгледи за живота и едва ли ще търпи да го разиграват.

П.П. Виктория не знам защо се прави на обидена, не харесвам Тихомир, обаче човекът многократно ѝ обясни, че ще си разменят рози, докато се появи човек, с който искат да продъжат напред. Първо тактично, после, като видя, че не става с такт, доста по-директно. Прекали като започна да прави внушения, че Орлин е знаел. Добре че се изясни поне това.

# 816
Малко да ви разсея от мелодрамата
Днес са рожденички Даниела и Йоана Мартинови-  от ИГ

Те били на една дата Flushed

# 817
Йоана с тази брадичка прилича на дъщерите на Брус Уилис. Много грубо лице.

# 818
  • Бургас
Ако някой се чуди как изглежда газлайтингът:

Натали: Така лесно ли ме даваш? Не се заявяваш!
Пак Натали: Ами разбрах, че не искаш да ходя, ама аз искам и отивам.
Also , не сме ли имали всички по една Натали за приятелка? Тиха вода с кошутски очи, която всеки който я е погледнал, вече я е получил?

# 819
Абе ясно е , че Натали изпитва вина , че не отвръща на чувствата на Орлин. Не може да си обясни защо и хвърля причини , които да я оневинят , но съм сигурна , че вярва в тези причини и не иска умишлено да наранява Орлин. По този начин му дава грешни представи къде е сгрешил , което не е градивно за него. И той ще си вземе грешни изводи от ситуацията. Това обаче почти всеки човек го е правил. Истината е , че привличането между хората е на много по фино ниво и това което при един човек ще те привлича , при друг ще те дразни.И никой не е виновен .И няма нужда от обвинения нито от една страна. Предвид , че не са си губили време с години .Не зная кои думи за раздяла биха били приятни и успокоителни , аз тамива не съм чувала. И ако можем да наречем Натали глуповата в ситуацията и неориентирана , също и егоист , то отвратитлни епитети като садист , к.ве и прочие наистина са си чисто ниско ниво

# 820

Натали (НЕ СЕ КАЗВА НАТАЛИЯ!) я намирам красива, може би най-красивата в къщата, но маниерът ѝ ми е дразнещ и неприятен от самото начало.
Тя и Вики не се казва Пър, ама на.

# 821
Явно само аз не виждам чак такава драма, че Натали се опитва да го изкара виновен, струва ми се някак естествена реакция от нейна страна, защото чувства вина, че го зарязва. Но защо тази вина не я спира да се държи като були, като му навира в очите новата си тръпка? Необяснимо.
Това, че се опитва да го изкара виновен бледнее пред това, че парадира с новите си отношения и го кара още по-силно да страда. Аз за това я виня. Това е поведение на много елементарен човек. Не я знам дали е лека, но проста и невъзпитана - определено.

Откога квалификацията "садист" е проява на ниско ниво? 🤔 Много интересни неща се научават тук.

# 822
Тиха вода с кошутски очи, която всеки който я е погледнал, вече я е получил?
Аз допускам, че наистина харесва Тихомир. Много я поглеждаха досега, но никой не я получи.

# 823
Проблемът, както многократно казахме, не е че го е зарязала, а отношението и към него. Тя го гледа като някакъв отпадък. Никаква емпатия, никакво уважение. Само дето не се изплю върху него. И това го дават в национален ефир. Ами, съжалявам, но явно доста е паднало нивото на емоционална интелигентност, щом за доста хора това е нормално поведение.

Но какво ли се учудвам, то вече газят хора на пешеходна пътека и виновникът си продължава, сякаш е сгазил куче и никой друг не спира да види какво става, та за един Орлин ли ще се притесняваме.

И аз съм била на 22, и на мен са ми търчали по задника, и аз съм била въртиопашка вероятно. Обаче винаги съм имала емпатия към този, който вече не ми е интересен и искам да разкарам. Държала съм се с уважение и дори и да не съм казвала директно - не те харесвам, искам да се разделим, е било нещо от сорта - проблемът не е в теб, в мен е. А не - ти си ужасен, аз се чувствам ужасно, искам да помисля още малко, докато правя кекс с друг, примерно и гледам стария с погнуса и отвращение, ьнижавайки го пред всички.

Тя му е ядосана, затова го прави. Ядосана и разочарована.
И просто младостта е жестока. Сега като погледна назад аз какви съм ги вършила, ми става жал. Ама тогава не ми е било.
Глупости, ядосана е. Грам не и пука. Просто иска да се отърве и си измисля причини

# 824
Явно само аз не виждам чак такава драма, че Натали се опитва да го изкара виновен, струва ми се някак естествена реакция от нейна страна, защото чувства вина, че го зарязва. Но защо тази вина не я спира да се държи като були, като му навира в очите новата си тръпка? Необяснимо.
Това, че се опитва да го изкара виновен бледнее пред това, че парадира с новите си отношения и го кара още по-силно да страда. Аз за това я виня. Това е поведение на много елементарен човек. Не я знам дали е лека, но проста и невъзпитана - определено.

Откога квалификацията "садист" е проява на ниско ниво? 🤔 Много интересни неща се научават тук.
От когато се ползва като обида при това абсолютно без основание

Общи условия

Активация на акаунт