🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 776
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 575
Орлинчо е си е манипулатор, по-умен, затова и е интересен на Натали. Но има нещо доста гаднярско и прикрито в него

Според мен Натали трябва да се отдаде на Тихомир. Има някаква топлина между тях. Отделно той как заявява, че ще я потърси след предаването, без его, без комплекси, има нещо мнооого яко там...

А Виктор е неосъзнат гей, влюбен в Орлин. Затова го пита дали се е възбудил в банята. Но пък е от тези гейове, които се мразят и затова е така злобен към Денис.  

Габа, КрасимирО, Киара са дъното - прости и злобни. Както и Калоян озлобява срещу Натали, защото не го избра.

Виктория - там медиците да помагат.

# 1 576
Изобщо не мисля, че Калоян таи нещо към Натали и гледа да й сипва за отмъщение. Да, в началото го е привлякла визуално, но в последствие си паснаха с Габа много. Според мен и двамата много си се харесват и им е комфортно един с друг. На мен те най-много ми харесват като двойка.

# 1 577
Мисля че утре ще си тръгнат доста хора.
Ако не бъркам видях 6 рози.
Момичетата са 9.
Логически те трябва да дават рози.
Мисля че са дали на Нети, Орлин и Тишо да решат кои момичета да дават рози.
Както когато си тръгна Емили и трябваше да се борят между тях.
При всички случаи ще е интересно.🍿🍿🍿

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 01:23 от ⵣИⵣИ

# 1 578
Виктор е невероятен егоцентрик — самовлюбен до мозъка на костите си. Доказа, че въобще не е толкова либерален, колкото се представяше.
Дали накрая тримата няма да решават кои от останалите двойки ще останат? Това би било интересно.
Или само Нати?

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 03:03 от Zara73

# 1 579
Малко изоставам с четене и гледане, затова се включвам от нищото по повод възхищението на много хора към Натали, че била много устойчива, стоически понесла атаката от всички на масата и т.н. Мисля, че това се дължи не на емоционална сила и психическа издръжливост при нея, а на това че е пълен гьонсурат. Тя не вижда проблем в поведението си, не изпитва скрупули нито срам, и по - важното е също така, че тя се наслаждава на цялото това внимание към нея. Тази вечер се смееше през цялото време и се радваше да е в центъра на внимание. Осъзнава също, че за зрителите, другите ще изглеждат в лоша светлина с това им поведение. Наистина не й пука кой какво й говори, както и тя си го каза. Пука й само как ще излезе по телевизора. Доста психопатско се държи според мен и аз не го разбирам и тълкувам като психическа устойчивост това нейното. След банкета, много бързо прецени, че трябва да смени тактиката и влезе в ролята на подчинена, глупава и разкайваща се влюбена пред Орлин. Това момиче лъже и заблуждава околните с невероятна лекота. Влюбена била, опасна лисичка е.

# 1 580
Според мен Натали и Орлин трябва да си ходят.
Нали си изгладиха нещата.
Житомир да остане за последен рунд с Вики и чакаме финал.

Много скучно тази седмица.

# 1 581
  • Пловдив
Изобщо не мисля, че Калоян таи нещо към Натали и гледа да й сипва за отмъщение. Да, в началото го е привлякла визуално, но в последствие си паснаха с Габа много. Според мен и двамата много си се харесват и им е комфортно един с друг. На мен те най-много ми харесват като двойка.

Непопулярно е това мнение, ще видиш как ще ти пишат, че всичко било договорка и са като брат и сестра, чета ги тия работи от известно време и се чудя защо омразата към Габи Б. пречи да се види, че Калоян я харесва и тя него. Сега чак изгаряща любов не е, но си личи че има много взаимност и им пука един за друг. Аз също ги харесвам като двойка и се абстрахирам от нейния характер и това дали я харесвам или не. А той определено ми е симпатичен. Другата двойка, която изглежда много добре е Радо и Галена, не го харесвам никак, мазнее ми, но с девойката изглеждат един за друг.
Денислав се надявам да остане, защото с това навиване на Блага да даде роза на Левент май ще си замине. А е толкова адекватен, готин, на място. Ако бях вътре бих харесала именно него. Блага изобщо не го харесва, жалко за нея, защото човекът е супер.
За новият триъгълник, мисля че нещо различно ще ни измислят, упрекът не е към Нати, за да я карат да се маха, а към двамата мъже и останалите участници. Но е крайно тъпо да водиш умишлено историята към този обрат, да създаваш предпоставки за такава драма и после да мъмриш пост фактум. Райна стоя като мебел по време на предизвикателството на басейна, никаква емпатия. Трябваше да прекрати, беше твърде неприятно. Много е слаба като водеща, буквално и преносно. Интересно ми е, защо Нати е в шок за пореден път, въпреки че както разбрахме много лесно се шокира това момиче.

# 1 582
Само шест ли рози имаше? Ще е супер, ако дадат на Нати да решава кои жени ще дават роза.

# 1 583
Само шест ли рози имаше? Ще е супер, ако дадат на Нати да решава кои жени ще дават роза.
Ще е супер ако и дадат билет за самолета към София.

# 1 584
Денислав би паснал на Дениз си мислех, той не се налага, не простее. Но пък се сетих за последните й известни на нас гаджета и се разколебах, твърде комерсиал и твърде претръпнала и озлобена към живота е тя.

# 1 585

Има и две златни рози...да не забравяме.

# 1 586
Гледах само клипове от инстаграм - умрях от смях с Виктор. Той искал патриархално семейство. Слагал си задника на тезгяха. Споко бе, Вико, не си военен в Афганистан. Малко по-сериозно. Абсолютен нарцис, който един ден ще прибегне до икономическо насилие - аз давам парите, ти трябва да се подчиняваш. Не мерси.

# 1 587
  • Be realistic - plan for a miracle.
Явно не сте се разяснявали сериозно с партньор и всичко ви е вървяло по мед и масло, за това този доста нежен разговор ви се вижда отвратителен и пълен с насилие... Боже!

Мда, и аз съм в потрес от двойния стандарт.
Орлин няма право да се ядоса на долните й игрички, защото е токсичен. Няма право да й каже какво мисли, защото е насилник.
Малко съм в шок от тоя токсичен феминизъм.

Орлин се изясни с нея изключително културно.
Само си представете същия разговор, но с Джани от мъжката страна.

А Натали с това бебешко поведение “можеш ли да ми проштиш”… пак й мина номера.

# 1 588
Орлин и на мен ми идва манипулативен. Това коментарче за нощната танцьорка, не беше майтап, колкото и пъти да го повтаря не му вярвам. Той прави едни тънки подмятания (Джани го беше споменавал) и уж е много интелигентен, а обижда и в момента който го настъпиш започва “Ау, мяу, не, ти не си разбрал/а” и подобни. Не мога да понасям такива хора.

# 1 589
Ма естествено, че не беше майтап! Искаше да й го върне! Вие нямаше ли? Но беше твърде малко! Нормален мъж как щеше да я нареди..., но Орлин е твърде плах и деликатен. Къде го виждате манипулатора в това смотано момче... идея нямам!
Манипулатор явно означава човек, който всичко търпи и приема безропотно, и веднъж на високосна решава да се защити от някоя много мила, сладка и психически устойчива мацка! 🤪

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 08:43 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт