🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 029
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Че какво лошо или невярно е казал Калоян за Натали? Някоя от вас иска ли я за снаха в къщата? Защо аз не - мерси. На мен пък Калоян ми хареса вчера. За пръв път го виждам да говори толкова много и толкова бързо Grinning

И да добавя - хвана ме яд, че между Виктор и Дениз не се получиха нещата. В спора между Габи и Криси по тази тема, бях на страната на Криси и не конкретно за Виктор, а като цяло - че мъжа има нужда малко да му се повдига егото от време на време. И не е нещо кой знае какво да се направи. Габи го изкара, все едно е голямо чудо.

# 1 711
Не съм съгласна за Натали, че имала повече бройки от Дениз.

# 1 712
Да, в новото видео се вижда, че са 7 рози. Иска ми се Нати да не дава роза, а да се движат като тройка до края Simple Smile. Ако накрая ще избира между двамата, е по-безинтересно Simple Smile.

# 1 713
Хмм, аз на промото видях 6 рози, за това скалъпих този сценарий.
Ако са само 8, то Натали ще си тръгне явно, а с нея и останалите двама.
И аз мисля, че при такова развитие Виктория ще се насочи към Денис хокеиста.

Обаче остават прекално много двойки, като освен, че са яко фейк, то не са и главни герои, дори второстепенни не са.
Мислех, че за финалната седмица ще оставят само 5 или 6 двойки от т.нар. 'оригинални' и да се акцентира повече върху тях.

Моя грешка, розите са 8, а не 7. В две редички по 4 са.
Жените без Натали също са 8.

# 1 714
  • София
Сега пък 7 рози, а не 8 Grinning

Офф

Абе ще видим довечера, все тая.

За мен историята с Натали/Орлин/Тишо приключи.

Остана само да видим кои ще спечелят. Една, две или три двойки.
Би трябвало да са поне две.

# 1 715
Хаха, пуснах епизода, Нати ме разсмя как ги нареди след мъжете, с които е флиртувала. Grinning

# 1 716
Няма логика розите да са по-малко от жените (изключвам казуса с Триъгълника на Натали), щяха да ни го загатнат в промото като на коктейла с влизането на Киара, когато си тръгна Емили с 4-ма мъже.

# 1 717
Рози та рози....
Важното е Панделки да няма бе Joy

# 1 718
Викторчо голям мъж зад гърба на Дениз, ама пред нея мълчи клекнал, а тя му нарежда.

# 1 719
И да добавя - хвана ме яд, че между Виктор и Дениз не се получиха нещата. В спора между Габи и Криси по тази тема, бях на страната на Криси и не конкретно за Виктор, а като цяло - че мъжа има нужда малко да му се повдига егото от време на време. И не е нещо кой знае какво да се направи. Габи го изкара, все едно е голямо чудо.

Аз разбрах, че Виктор и Дениз имали дълъг разговор, в който той изредил някакви неща, които тя не правела или критерии, на които не отговаряла. Нещо такова. И накрая я попитал дали има шанс за тях, явно с импликацията дали ТЯ ще се промени и ще се държи според неговите очаквания.

Окей, ако не ти импонира поведението на някого, резонно е да попиташ дали човекът е готов да се постарае да се държи по друг начин - чак промяна е голямо нещо - и ако не, да се разделяте.

Явно за Дениз тези очаквания не са били реалистични и дори диаметрално противоположни на личните ѝ разбирания. Тя не желае да влиза в някакъв калъф, за да му пасне. Не става дума да гъделичкаш нечие его, а че той иска да ѝ нарежда и да е над нея, тя иска да е пълноправен партньор.

Виктор поне пари да имаше, да има защо някоя да се прежали…

# 1 720
Имам мой прочит защо Тушев е толкова ядосан. Според мен са се вкиснали от яд, че Орлин пресира Натали и изтръгна от нея признание. Нали се сещате, че това е казано пред камера и е записано. Няма начин Натали да се извърти след всичко това и да избере Тишо. За мен този триъгълник приключи.
И така продукцията загуби най-якия си момент, който със сигурност би довел до много висок рейтинг. Последна роза и кой ще избере Натали. Тишо или Орлин. Сега това пропадна.
Забравяш, че предаването не се излъчва на живо, така че можеше просто да не излъчат признанието на Натали и последната роза пак да си я за нея и зрителите да се чудят кого ще избере.

# 1 721
  • София
Е, как да не го излъчат, като е интересно и те си гонят рейтинги.
Всичко което може да генерира интерес или рейтинг се дава.
А това е много важно признание. Част е от целия сюжет и то много важна част, как да не бъде излъчено.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 18:54 от Diavolo

# 1 722
  • Street of Dreams
Специално благодаря, Кайсия. Виктор като гледам навън си е същият, както вътре. Голямо wannabe е, но аз харесвам телевизионни образи, които дръзват да имат контроверсни възгледи - забавно е, тригър са.

Диаволо - и аз мисля, че нашокаха Орлин, за да разколебаят Натали и да не приключва този триъгълник сега.

# 1 723
  • София
Късно е вече.
Финалът идва. За мен няма място за колебания в последната седмица.

# 1 724
Сега пък 7 рози, а не 8 Grinning

Офф

Абе ще видим довечера, все тая.

За мен историята с Натали/Орлин/Тишо приключи.

Остана само да видим кои ще спечелят. Една, две или три двойки.
Би трябвало да са поне две.
Филипа и Йовица Ill
Габа и Калоян LaughingLaughing
Кристина и Петър Rolling Eyes
Ако са 4 и Краси и Киара Moneybag
И "истинската" любов възтържествува...

Общи условия

Активация на акаунт