🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 917
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 755
  • here and now
Искам да се извиня на всички, но ако от мен и предложенията за спасение на света, зависи бъдещето на човечеството, то повярвайте ми за всички, ще е по-добре  бъдеще да няма Mr. Green

# 1 756
И с какво бяха по-нещастни и злобни от останалите?
Сега ги няма, нали "обиждаха" горката Виктория? Сега, като ги няма злобните и нещастни Хени и Лили, Виктория докъде стигна, след като всички тормозите ли или ги няма, или се снишиха лицемерно ( Габа, например)?
А защо Хени да не получи роза?
Смятам, че Лили имаше повече симпатии към нея, отколкото към Радослав и Пенко ( от които прие роза). И Хени беше класа над болшинството мъже и жени, т.е. от калабълъка.

Защото беше подшушнато. Има си правила, а Тушев обича да ги нарушава както му отърва.
Иначе си бяха точно мач една за друга - злобни и нещастни.

# 1 757
Виктор - само трябва да му се обясни много сериозно , че той командва , да не вземе да си помисли друго
Краси - ох , там колко да перем , ако е единствен мъж на света , колко дрехи да имам. Ама през ум не ми минава , за какво бихме си говорили..абе да остави портфейла и да ходи по фитнеси , моми каквото му душа сака
Йовица....ааа не ...ще го напръскам с инсектицид , ако така ми се лепне
Жени
Криси би ми била приятна
Дениз , да бих могла да намеря общ език
Виктория ...без бой не

# 1 758
И мен ме подразни, че Орлин не каза, че също е влюбен в нея, а само си изиска обяснение… много странно се държа за влюбен мъж.

Ами той не е влюбен мъж.
Направи впечатление, че няколко пъти подхвърли, че харесва по-възрастни жени. Това си е red flag за мъж, каквото и да говорим.
Приятно му е да властва, да анализира, да се изживява като жертва. Другарският съд му направи удоволствие и той не е толкова наивен, колкото изглежда, че е.

Това не оправдава Натали, за мен лично наистина се държи като цветарка. И, не, не защото няма право да избира, а защото все се държи като неразбрала и много невинна, което е просто неискрено.

Предаването се прави от продуцента на Биг брадър. Той обича да събира "счупени хора" и да показва дефицитите им. Мисля, че добре показаха, че в Орлин има някаква ехидна и тънка жестокост, а уж трябва да е жертва. Та той също подметна унизителен коментар за Натали, с цел да я уязви- че е нощна танцьорка. Кой истински влюбен човек би искал да нарани партньора си?

Тихомир и той. Разчиства сметки с Виктория, но не защити любимата си в нито един момент.

Виктория я оставиха да беснее на банкета, за да може да й видим още по-добре истинското лице.

Изобщо цялата работа на това шоу е, под привидни триъгълници и сюжетни линии, ние да можем да видим всеки какъв е, и как това, за което претендира, не отговаря на реалността. И, логично, не подбират чисти, добри или последователни хора, иначе какво съдържание ще стане? Те по-нормалните хора, като например този Денислав, не ги показват много-много.

# 1 759
Малко извън темата с Орлин и Натали. Сега ми излезна профилът на Калоян в инстаграм. Досега го харесвах -  добър и възпитан, но като видях, че ловува за забавление ми е в графата на НЕхаресваните! Написал е (част): Ловът не е за трофей. Той е за уважението към дивеча, природата…wtf ?! - какво му уважаваш като го убиваш ?

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 22:08 от eli2424

# 1 760
Баща и е адвокат мисля. Затова се опитва да я бута и нея, но то трябва капацитет, а не да се чудиш как да опитваш да миеш краката на мъж,за да си чу любимата държанка
Баща и се занимава с дърводелство Laughing
Не е адвокат. Не знам къде излезе това, че има адвокатска кантора и т.н.

# 1 761
Орлин привидно е възпитан, широкоскроен, скромен и дъра-бъра, но всъщност е жесток, газлайтер и себичен

# 1 762
Къв е тоя пич дето лафи? Ква му е работата да ги събира и да лафи някви простотии? Много е дразнещ.....

# 1 763
Мисля, че ще телепортира в БГ двете девици в панталони.

# 1 764
Тушев, псевдо моралисте, спри се бе човек...🤮
Такова конско що не прочете цял сезон на Шермин дето бълва злоба до последно!
Или на Габчето...
В потрес съм!

# 1 765
Пародия!

# 1 766
  • Stockholm
Тушев си превишава правомощията. Той създава условия за конфликти , а после им чете конско, което е недопустимо за продуцент. Да не говорим как във всичките му предавания имаше линия на "мръсните гащи". Не се размина и тук с потенето на Денис. Отвратителен!

# 1 767
Айде Житко на финала.
Мачкай, Житкооооо...за теб съм Grinning

# 1 768
Това е пилотния бек дор епизод  на ''Момата''...

# 1 769
Пълен цирк

Общи условия

Активация на акаунт