🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 657
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Аз мисля, че бележките не са писани от тях, а от продукцията. Защото, когато Тихомир четеше неговата звучеше, като човек, който за пръв път вижда написаното. И мисля, че на тези бележки са написани някакви неща, които те са споделяли - или само пред един участник, или пред някой от екипа по време на синхрон. Но при всички случаи не са неща, които се знаят от всички. И според мен на Калоян са му връчили някаква бележка с нещо, което той е казал и от там Габи е запалила

# 2 161
  • София
Ужасен език има, когато иска да е груба. Пача баш тя да нарече някого, не е много съобразително. Ако е към Криси, може да е изказала нещо отново в подкрепа на човек, когото тя не харесва. Не вярвам да е имала нещо с Калоян. Може ли на му е говорила против Габи?

# 2 162
Наистина езика на Джука е много вулгарен.Когато иска екранно време и пада перде и започва да бълва огън и жупел. Кристина е много сдържана, и според мен няма общо със скандала, който ни пробутват.

# 2 163
Както в Брадъра винаги имаше една игра-всяко твърдение да отиде при този,за когото се отнася,обикновено са съкровени признания.
Мисля,че е това.От въпросите,които им задават преди влизането.

# 2 164
  • Stockholm
Още се смея на тройката. Как ги бяха подредили сякаш са ги викнали при директора 🤣🤣🤣 И те клепат виновно и чакат да дойдат и бащите им да им опънат ушите 🤣🤣🤣 Тушев е пълен психопат.

Направо като мечки на мегдан Joy

# 2 165

От фейса!

# 2 166
Аз не съм широкоскроена, но мисля, че ако избереш да ходиш с актьор, трябва да свикваш с гледката и да се абстрахираш. Пичът е в роля, а приятелката му го приема като работен ангажимент.

Аз имам въпрос за по-разбиращите и навярно по-широкоскороените....
Навсякъде се гласи, че повечето влизат заради слава, да ги забелжат, заради това после, да им потръгне бизнеса, инфлуенсърството и тн.
Ок, ако е вярно, че Петър има връзка навън от много години, може ли някой да ми обясни, как е възможно той да се мляска, натиска и навярно пере с друга жена, а навън неговото момиче си стои и приема това ?
Тоест, каква е тази двойка, която би приела такова нещо ?
Аз разбирам да си широкоскроен, но няма как в моя живот поне, гаджето ми да отиде в предаване , за да обере овациите и да го поканят не знам си къде да участва в еди кой си театър, и аз да гледам, как той се натиска и дели едно легло с друга ?
Не знам, аз ли съм ненормална, другите ли са луди ?
Не знам, не разбирам.

# 2 167
  • Пловдив
От тредс:

# 2 168
  • Stockholm
Шамата невинност Нати Joy В шок съм Dizzy Face

# 2 169
Габриела пожарникарката също роди, Елвира е омъжена.

Елвира е омъжена ли? 😧
Да

О, моя грешка. Аз мислех, че пишете за Елвира от сезона с Мартин и Виктор, тази която изгониха с “другарски” съд.

# 2 170
  • София

Ехаааа, мнооого е секси Натали тук. Няма и помен от красивото момиче с невинно, мило и нежно излъчване. На тази снимка си е ТОП секси мадама. А погледа й е….. Много ми харесва тук.

# 2 171
Оу, жестоко тяло и задни. тук от Натали. Много яка мадама.
Ще се продава скъпо навън това маце. Не е за Орльо или Тихомир.

# 2 172
  • в сърцето на един мъж...

Ехаааа, мнооого е секси Натали тук. Няма и помен от красивото момиче с невинно, мило и нежно излъчване. На тази снимка си е ТОП секси мадама. А погледа й е….. Много ми харесва тук.

Като я видиш тук как гледа и като я чуеш - аш шъм в шок... И се шокирваш на кое да вярваш Simple Smile
Заслушах се в песните на Орлин - човека има и друга музика, не само чалга. Доста добра при това.

# 2 173
Едно е да си актьор във филм, друго е да влезеш в реалити да се лансираш за да можеш да имаш роли, малко е жалко.
Натали е много красиво момиче, но облеклото на танцьорките в 33 не се различава много от тези на стрийптийз клубовете

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 21:58 от Ssstef

# 2 174
  • Sofia
От фб

Общи условия

Активация на акаунт