🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 2

• 39 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Нези, на канала на Морето в YouTube

https://www.youtube.com/@tasacakbudeniztrt/videos

# 121
Благодаря, Цвети! Hug

# 122
  • Кърджали
в ютуб го качват на части, а почти веднага след края и целия епизод

# 123
Нямам търпение за превода утре.
Много съм любопитна Елени какво разказа за Нико. Сечеше точно по него време.
Иначе разбрах, че Нико е неин проект. Генийчето ни го е създала. Лекар, хакер, с какви ли способности още ще ни изненада Елени.

# 124
Мама и тати се гордеят с гениалното си момиченце:

Чакам с нетърпение фрага, защото серията много ми хареса!

"Ела, мамо, докато пътищата ни се срещнат.
Да спя само в прегръдката ти."

# 125
  • София
и аз очаквам с нетърпение превод с буквички, "озвучката" беше кошмарна, не са ми длъжни, просто си плача...а фрагът, без превод дори, е огън...

# 126
Ето го фрага

# 127
# 128
Много емоционална серия, а най-интересното тепърва предстои...

Два страхотни колажа! 🥹

# 129
Знам, че без превод ще е трудно, но ако някой обясни защо Илве постъпва така (извън това филм да става), ще  съм  много благодарна.
Защото ако тя бе казала истината за отвличането  Кочари щяха да й помогнат.  Не мога да си обясня поведението й.

# 130
Над 300 000 гледания на фрага само за 10 минути… Утре рейтингът ще е в небесата.

# 131
Цвети, Flowers Hibiscus не е логично поведението на Илве, но явно е за целите на сценария.

На мен ми се струва, че Елени взе коса от Есме докато се сбогуваха на летището и ще долети още в следващата серия обратно!

Тогава това от новия фраг ще ни изглежда като детска игра!

# 132
  • Кърджали
Уфффффф, Улаш, Дениз, Ава /и Бурак/ душа не ми оставиха. То бива, бива, ама към края сълзите ми не спряха. Жестоки сцена, жестока игра
Нико е проект на Елени, да. И заради този проект е поканена в Харвард. Нещо сложно е за обяснение иразбиране, но както го казаха "нещо като лекар в джоба", може по симптоми да поставя диагнози,  и нещо с мозъка беше свързано, ама нико заприказва на китайски.
Есме се изпусна пред Адил че баща ѝ е искал да я хвърли от скалата и че е по вина на Хиджран. Нашия нали от четвърт пали, толкова му трябваше. Погрижи се Ширин Фуртуна да чуе, че синът ѝ е виновен за опитите за убийство на Елени.  Като кръвно право поиска земята на фабриката и конака. Баба измисли да спре кръвната вражда като вземе Фадиме за снаха и препише конака на Исо и Фадиме. Не стана, Кочари няма да си даде сестрата така лесно като откуп.
Накрая взе половината от фабриката и фирмата. Това беше условието за мира. Половината от това, което взе прехвърли на Елени, другата половина - на Гезеп.
Сбогуването ми разби душата, сърцето... Страхотна поредица от сцени, нищо че ревах през цялото време.
И Адил разбра истината...Добре де, тази част от истината, която знае Есме. Елени му каза че преди 20 години Есме е погребала тяхното дете, Алейна.

cvetansk - страх. Най-кратко. Човек в паника и страх не действа разумно. Естествено, страничен човек или дори ти самият като си спокоен, знае какво трябва да се направи. Но страха прекъсва връзката с мозъка. Шериф ѝ каза че ще задържи детето ѝ докато Елени си замине, няма да ѝ го върне. Но ако каже нещо на някого, ще го убие. Всяка майка би се страхувала за живота на детето си. Страх. В страха си са малко хората, които постъпват правилно. Паника и логика са две често взаимно изключващи се неща.

След малко ще пусна превод на фрага

# 133
Замислих се, че Елени ако бе отгледана в родната си среда тя нямаше да бъде това което е сега. Може би повече щеше да прилича на Фадиме.

Серията бе много емоционална. От "прощавам ти" бе трогната дори Хиджран. Зарифе и тя май нещо започна да дава на заден, след като Шериф реши да я пенсионира.

# 134
  • Кърджали
Превод на фрага
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-9-1-sq2l0SeYu3X3744Z

Зарифе видя че Шериф иска да я разкара и да си върне цялата власт във фирмата и  реши така да си го върне.

Общи условия

Активация на акаунт