🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 2

• 39 691
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Охо, такова "досаждане" ми дай на мене! Heart Eyes Чета в захлас анализите ви, Кате, Нез и всички, които споделяте разсъжденията си! Hug
Алекс, много интересна информация за танца с ножове, благодаря! Hug
Някак по-различен ми изглежда този район от останалите в Турция. Не че ги познавам добре, но наистина има нещо, което силно привлича. Дали е от великолепното съчетание на планина и море, дали е от хората, дали е от традициите и историята, не знам. Близостта на Грузия и изобщо Кавказ оказва влияние, и това е възможно. Външно хората в турското Черноморие изглеждат също по-различно, като че ли- някак са по-светли, светлооки.
Между другото, сериалът е и чудесен туристически продукт. Добре правят- привличат посетители в региона с красотата му, историята, танците, музиката, храната. Браво за което.

# 106
Алекс, благодаря! Много хубава и изчерпателна информация за танца с ножове.
Изобщо всички коментари са толкова хубави... Момичета, страхотни сте!

Епизод 7 Зад кулисите

# 107
И петъкът дойде. Blush
Официалният акунт ни подгрява с много сладка снимка. Heart Eyes

И в оригинален формат.

Според мен е зад кадър, твърде рано е за такава семейна снимка, не че всички вече нямат търпение за такава. Blush

А тази е от Дениз Байсал, също зад кадър, също с намек за семейство. Blush

Очаквам приятна серия, с някои разкрития, излизане на Есме от конака Фуртуна /вероятно официално ще се засели в кметството/ и сватба с веселба. Дали впрочем Адил няма да построи наново разрушеното място? Thinking
А за следващата серия, когато се очаква Адил да разбере за починалото дете, ще трябва да приготвяме кърпичките. Relieved

# 108
Интересно и самата Илве какво ще признае, когато отиде да търси помощ за отвлечения Атакан.
Дали тогава няма да стане ясно само, че Хиджран не е истинската майка.
И дали изобщо ще каже нещо за теста за бащинство.
Семейните снимки са трепач. Очаквам такива моменти и в сериала.

# 109
Да дам и моите пет стотинки относно Оруч - при всички положения е много благодатен образът за развитие. За сега ни представят една многопластова личност, която в основите си е добра и състрадателна, но тежката сянка на родословието не му позволява да излезе на светло. Още в първият епизод, когато заряза Севджан заради повикването на линейката, че има прострелян ни бе показано, че пътят му ще е колеблив и криволичещ. Тръгна, разбра, кой е прострелян - Адил Кочари, спря, пак тръгна призовавайки търпението и съвестта си. И така ще върви за напред, докато не придобие тази липсваща смелост и тя ще дойде според мен от Елени. Когато спре да се сърди и се наложи наистина да защитава любовта и любимата, тогава може да има истинска промяна, а не на приливи и отливи. Демек няма да е скоро 😂 На преден план сега ще изкарат историята на Есме и Адил и после ще дойде ред на младите да се вземат.

А относно любовта на Шериф към Есме - мисля че няма такава. С непокорството си тя го предизвиква и у него има желание да я подчини и контролира и всичко това се засилва от мисълта, че е допуснала Адил до себе си, но него не.

Не мисля, че Илве ще признае нещо по отношение на теста (приятно ще ме изненада ако го направи). По-вероятно да им каже, че синът ѝ е изчезнал и да поиска помощ да го открие.

# 110
Абсолютно! Това, което Шериф изпитва към Есме, далеч не е любов в истинския смисъл. Неговото поведение се движи от контрол, притежание и ревност, а не от истинско чувство. Непокорството на Есме го предизвиква, кара го да я иска, но не заради нея самата, а защото иска да я подчини. А фактът, че тя е допуснала Адил до себе си, но не него, засилва у него гнева и желанието за контрол. Истинската любов би била готовност да дадеш свобода, доверие и подкрепа, както при Адил, докато при Шериф е точно обратното – стремежът му е да властва, да притежава и да манипулира, а не да обича.
А защо и е на Илве да крие?
Така или иначе Шериф не спази обещанието си и тя ще има нужда от помощта на Адил и брат си, т.е. вече няма за какво да се съобразява с Шериф.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 14:59 от NeZ_9

# 111
Шериф не спази обещанието си, но точно защото детето е при него, ако Илве каже истината ще увеличи риска за сина си. Още малко и ще видим какво са ни подготвили сценаристите.

# 112
Снимки от предстоящия епизод

Мелина чака Елени в самолета. Значи тя е дошла да я вземе.

Мика и той на сватбата

# 113
Привет на всички! Blue Heart
Благодаря за красотите, които сте споделили. На линия съм довечера, разбира се, доколкото ми позволят малките хора с големи характери вкъщи. Simple Smile На този етап най-ми е любопитно какво ще задържи Елени в Турция. Очевидно няма да е нито любовта, нито истината. Поне не все още. Така че да видим.

Зейнепчето ни с отличие за най-добра поддържаща актриса на годината от наградите Altın 61. Още много й желая от сърце.

Оставям ви и таз хубостница тука, макар че едва ли ще й се зарадвате много. Но все пак хубаво е да има и такива снимки, за да си напомняме по-често, че зад лошите герои стоят добри актьори. Simple Smile

# 114
Така е, Джеси, и лоши герои са нужни.😊 В нашия сериал са перфектни актьорите, които ги пресъздават.

От канала.❤️

А тази е от Дениз с интересен текст "Трабзон 1970". И името на някаква чешма, явно забележителност.

Хм, дали е посещение на известно място или е намек, че ще ни върнат още по-назад в историята на двете фамилии?  Обичам такива погледи назад във времето.

# 115
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Най-сетне е петък! Разкошни постове прочетох и ви благодаря за всичко споделено! Прекрасна отмора след работния ден!

Много ми харесва партньорството на Дениз Байсал и Улаш Туна Астепе! Изключително добре са се сработили! Снимката е от инстаграма на Дениз Байсал:

Есме и Адил ни приканват да гледаме:

Ава Яман постна в инстаграма си новата си авторска песен /текстът и музиката са нейни/, както и прекрасното изпълнение. Песента се казва 'Gerçek Sevgi' / "Истинска любов". Много е талантливо това слънчево дете:
https://www.instagram.com/p/DRmQAJ1jBqD/

Цвети, Flowers Hibiscus видях, че ме изпревари със снимките, но няма да се трия!

Имате ли вече линкове към излъчването на 8-ма серия с руски превод?

Приятно гледане на всички!

# 116
Онче, като спомена погледите в миналото, се спомних, че в Легендата бяха направили цял един такъв епизод (те го направиха по други причини), но той беше един много интересен епизод, който разкри много неща. И на мен са ми любими моменти тези флашбеци.

Линк за онлайн с руска озвучка

Това море ще прелее - руско озвучаване

ПП. Мира, не мен.

# 117
Онче, Flowers Hibiscus ти ме изпревари, извинявай!

Цвети, Flowers Hibiscus много ти благодаря за линка!

# 118
# 119
Момичета, приятно гледане!
Аз ще се включа малко по- късно, ако мога да го върна.
Знаете ли дали някъде го качват на части?

Общи условия

Активация на акаунт