🌊 ТОВА МОРЕ ЩЕ ПРЕЛЕЕ/Taşacak Bu Deniz 🌊Teмa 2

• 39 434
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Кърджали
Кате, честит имен ден и от мен.
И аз си имам именичка вкъщи, та да ми е жива и здрава.
Избрах си две-три сцени. Ще видя ще успея ли да ги преведа, че в същото време си продължавам с превода на нещо много специално за мен и не искам да го пращам съвсем на заден фон. Но щом има желание, ще се старая да има по няколко сцени от епизодите.
Ааааа, пуснали са фрага май. Отивам да го видя и да го преведа

# 31
Алекс, сега го слагам от Youtube, докато дойде превода. Blush Фрагманът е страхотен! Nature Fire

Кате, покрай емоциите от сериала в темата забравих да ти честитя! Grinning Здрава и щастлива да си! Flowers Four Leaf Clover
Алекс, и твоята именичка да е честита, здрава и щастлива! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 21:24 от oncee

# 32
Здравейте момичета
Първо да поздравим имениците в темата и лично Катя,която обожавам да чета
Честит имен ден!:hibiscus:
Изгледала вече епизода разбирам защо написахте,че има разлика в постъпките на Оруч и сестрата на Гезеп,макар и на пръв поглед да са еднакви по действие
Аз,както винаги се старая във всяко недобронамерено действие да намеря добро
В постъпките на Оруч намирам такова и ще се опитам да защитя мнението си
Зерифе,прегърнала коленете на сина си умоляваше той да не предаде семейството и честа си.Манипулирайки го много успешно,успя да прокара в ума и сърцето му идеята,че гръцкото момиче търси майка си и рано,или късно ще я намери,но дори и да не я намери,това не застрашава живота и,докато ако той каже на Кочари,коя е майка и и,ще погребе своята
Много силно емоционално чувство за вина е това-ти да станеш причина за смъртта на майка си,още повече,че баща му също е убит от Кочари
Който и да е на негово място би се спрял.
В серията всеки преживя своята лична драма
Оруч също преживя своята и то не лека драма
Окован в белезниците на семейната лоялност,губейки любимото момиче,животът му оттук нататък предполага един неспирен ад
Алекс:hibiscus:

# 33
  • Кърджали
Ето го и превода на фрага

https://videa.hu/videok/film-animacio/.-8-2-kaykXCSOmHd3vpns

# 34
Да са живи и здрави именниците ни, Катя Flowers Rose и дъщеричката ти Алекс Flowers Rose!

Алекс, благодаря за превода на фрага.
Стана ясно вече, че са разбрали, че Севджан е блъснала Елени. Може би Есме им е казала истината.
А Шериф иска още една майка да раздели с детето й. Срама няма този човек, най-вече няма сърце.
Обаче "черешката на тортата" ми беше, че баба Ширин иска да жени Фадиме за Исо и така да спре враждата.
Може би Илве сега ще си признае за нагласения ДНК тест.

# 35
  • Кърджали
По принцип Адил не е тъп, би трябвало да се досети, че Шериф Фуртуна не е отвлякъл малкият Атакан ей така, защото му е скучно и си  е нямал друга работа.И да го свърге с теста...

# 36
Алекс, голямо благодарско за фрага!🌷
Ще го нищим до петък.😀 Дадоха ни малко веселба след тежката 7 серия. Какъв танц с ножове, великолепен Улаш!🔥
А на хорото- тримата от семейството наредени един до друг.❤️

# 37
  • Пловдив
Хм интересно Фадиме и Исо са огън, браво на бабата 😅. Адил ще събере 2 и 2, Есме се събуди от зимния сън. Стана ми жал за Оруч, но той сам си е виновен ,да си търпи Севджан!

# 38
Алекс, благодаря за превода на фрага!
Елени е разбрала за Севджан, интересно как...
Вижда се, че и тя, и Оруч страдат. Confused
Кочари приеха Есме? Също интерeсно!
Естествено, че Адил ще се сети, защо Шериф държи детето на Илве.
Бабата и тя ли започва да плете интриги?

# 39
Нези, Баба Ширин  едва ли ще плете интриги, тя просто иска кръвната вражда да спре. Затова и иска да ожени Исо и Фадиме. При тях така е прието, или кръв или сватба между двата враждуващи рода. Така стават един род и не се убиват.

Чак ми стана жално за Оруч на летището. Как от далеко гледаше и помаха на Елени.
Обаче още не съм му простила.

# 40
Честито на празнуващите в темата!

Мерси за фрага и превода! Ще има развитие по всички фронтове. Най ме радва, че Есме си тръгва от Шериф (дано не ни будалкат)

Елени се досети, че Севджан я бутна в морето още като бяха при кладенеца и видя белезите ѝ около врата и как нелепо твърдеше, че .... (забравих му името) трябва да я е бутнал. После и на Оруч намекна - „Ако е някой близък до сърцето ти”, пък той се кле, че и майка му да е, пак ще си плати. За това и от последните му действия така боли и разочарова. Защото думите и действията се разминаха.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 22:49 от ExKely

# 41
Нези, Баба Ширин  едва ли ще плете интриги, тя просто иска кръвната вражда да спре. Затова и иска да ожени Исо и Фадиме. При тях така е прието, или кръв или сватба между двата враждуващи рода. Така стават един род и не се убиват.

Цвети, не знаех. Това вече оправдава казаното от нея.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 23:07 от NeZ_9

# 42
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Flowers Sunflower

Алекс, благодаря за превода Flowers Sunflower

Хареса ми фрага! Елени не си е тръгнала, Есме се развежда и си тропна хорце с Кочари Grinning
Баба Ширин търси пътища за помирение.
Вече е ясно, кой бутна Елени в морето, най- лошото е, че Шериф задържа детето. Имах такива опасения.
Много малко му трябва на Адил ,  братовчедка му ще помоли за помощ и той ще предизвика Апокалипсис...

# 43
  • Пловдив
Адил е като бомба със закъснител, а Шериф му лази по нервите още от затвора, Черно море е тясно за тях двамата. Баба Ширин изглежда читава, как е отгледала такъв син не знам 🙄🤔

# 44
Алекс, Flowers Hibiscus да е много радостна и щастлива дъщеричката ти! Желая ѝ да е успешна с всичко, с което се занимава! Много ти благодаря за светкавичния превод на фрага!

Не знам колко пъти го гледах вече! Много е заинтригуващ! Не ни поднесоха отговорите, а зададоха нови въпроси, с които да подпалят още повече любопитството ни! Много добре се справят!

Ще цитирам някои от 4-хилядите коментара под фрага в YouTube, които ми харесаха:
"Единственият човек, който иска всичко да мине „добре“ в този сериал, е Ширин. Ако не беше тя, това море щеше да прелее от отчаяние." - Също мисля, че нейното желание е да спаси тримата от злата завера от сигурна смърт, която ги чака, когато Адил научи истината за подлостта им.

"Фадиме казва, че няма да вземе Зарифе за свекърва, но за Исо не каза нищо." - Какъв гръмогласен смях последва предложението на Ширин. Кочари едва не умряха от смях!

"Макар че съм тъжна, че OrEl /Оруч и Елени/ свърши, EsDil /Есме и Адил/ започва. За кого да се радвам, за кого да тъгувам?"

"Възможно ли е Ширин да е тайно от Кочари?"

"Имението Кочари се превърна в място за убежище, Елени, Балъ, Есме, Илве..."

"Мисля, че Елени се качва на самолета след сватбата на Чакър, защото дрехите на Есме и косата на Елени са в едни и същи сцени и определено ще е последната сцена."

"О, Боже мой, Хорон има! Майката на Елени от едната страна и баща ѝ от другата. О, сценаристе, не ни лишавай от това красиво семейство."

"Есме най-накрая отиде в Кочари, слава Богу. Надявам се Илве да разкаже всичко." - Шериф не ѝ връща детето. Имам чувството, че Илве ще разкаже всичко в края на епизода.

"Всички искаме трети фраг!"

Решението на Есме най-много ми харесва! Крайно време беше да напусне гнездото на змиите!

Доволната ѝ усмивка, когато отговаря на Шериф:

Най-изпълненият с щастие кадър от фрага:

Нашето мъдро, красиво, добричко момиченце, което иска да предпази сърцето си:

Общи условия

Активация на акаунт