Приеми, че те поздравявам с всички песни на Найтуиш, че иначе ще направим темата музикална.
Не че симфоничния метъл не пасва на разказа в сериала, особено на Есме и Адил. Даже промоционалния им плакат има такова излъчване. 
, този Млад вълк направо е невероятен!

Много ще е интересно даже! Сигурна съм, че момичетата от групата ще ме подкрепят. Съвсем друго е да видиш ключова сцена на родния език, преведена професионално. Наистина ще е супер, ако решиш да споделяш тези откъси тук!

Много ти благодаря за седмичните рейтинги! Ще сме първи навсякъде с тези талантливи сценаристки и прекрасни актьори, сигурна съм!
Цитирам от поста ти това, което изпитвам и аз: „При вас си почиват уморените ми емоции от деня.“ Много благодаря за чудесните, похвални думи за нас!
безкрайно благодаря за литературните анализи на „Младия вълк“! Добавя още една доза невероятно удоволствие към гледането на сериала!
и аз те поздравявам с цялото творчество на нашите любимци! Страхотна асоциация направи с промоционалния плакат на "Това море ще прелее"!
много ти благодаря за преводите! Ще се радваме на още!
много си права за решителността за разследване на Адил! Елени все трябва да е наследила от родителите си тази гениалност. Харесва ми как ни показват, че баща и дъщеря мислят бързо и логично в синхрон. Ще се наслаждаваме на още техни прозрения!
Препоръчани теми