Отговори
# 705
Афито като прочела за гроздето Sunglasses

В youtube серията надмина 1 милион Heart Eyes

# 706
  • София
Кате, заплахата на Тахир към Доан я чух (ще убие майка му, брат му, сестрите му и накрая ще се самоубие), но не видях защо майката издава намеренията на Доан на съпруга си. Защо на Тахир ще му хрумне да разпитва съпругата си? Ако има подозрения относно принципите на сина си, той и сам ще се сети, че Доан ще стигне до полицията. Нещо друго се мъти тук и аз искам да го видя. Simple Smile

P.S. Връщам се да се допълня, че леко взех да се дразня и трябва да го изкарам. Simple Smile
Скрит текст:
Много се радвам, че нямам Х, но мненията оттам пак ме застигат. Опитвах се да задържа фокуса си само върху епизода, който много ме впечатли и не мислех да коментирам рейтинга или по- скоро завистливите коментари, които породи. Не мога обаче с лека ръка да отминавам глупостите, които се пишат и омаловажаването на един творчески продукт, обединил труда на много хора, не само на актьорите.
1. Ако Онур Г си плаща за рейтинг, защо не плати за "Сърцебиене, за "Ако кралят загуби", че даже и за третия сезон на "Рибарче"?!
2. Ако е толкова пресметлив, защо не пресметна деня, в който да стартират гореизброените, така че нищо да не ги засенчи?!
От километри прозира истината за това търсене под вола теле. Страхът, че любимецът на жените с проекта си няма даже да се доближи до този рейтинг, кара много "дами" отсега да се застраховат. "На кривата ракета все Космосът е крив" са казали някои. Wink
Как може да коментираш нещо, когато дори не си го гледал и компетентно да се изказваш за схеми, довели до високия му рейтинг?! С удоволствие бих прочела всяко едно аргументирано мнение защо този пилотен епизод не заслужава рейтинга си, но говоренето наизуст и плюенето ми идват в повече.

И аз, Fi, съм така без Х. И съм доволна и щастлива поради същата причина.
Но имам и още една причина да се чувствам така - няма метла, а аз попадах често под нейните действия, хахаха
Дано не се появи отново..
.

# 707
Дами , аз от сутринта гледам рейтинга така :

Не ми пука нито за разни "ракети"  нито за "кисело грозде".  Успяхме ли  - успяхме ! Още с първи епизод ли - с първи!
На който не му харесва - да ближе рани !
Колкото и да ме ядосва Онур , не мога да отрека  качествата му на продуцент и страхотния му маркетинг.  Е, не всички сериали са му успешни , но е достатъчно да има 2-3 такива на сезон , за да може да си позволи актьори като Кенан и Халит Ергенч.
Бил избрал подходящ ден за  A.B.I - това също е част от играта. Когато избере подходящ ден и за дизито на Мерт , тогава какво ще кажат същите тези , които сега омаловажават успеха на Афра ?
Ще говорим ли тогава за купен рейт ?
Аз също нямам Х , вече ! Много съм си добре. Четейки мнения на хора , които се смятат за капацитети и за много важни , разбрах че моето място просто не е там.

# 708
# 709
  • София
Добро утро, дами!

(Еве, изпреварих те)

От таткото на Афи, който, разбира се, се гордее с нейния успех:smiles:

Днес ще намеря време и ще изгледам серията с бг титри.

Хубав ден ви желая!

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 06:38 от jvarbanova

# 710
Добро утро, момичета Hug Върбанова Heart

Кенан Имирзалъоглу, визирайки братята Тайлан, бившите режисьори на поредицата ABİ:

„Беше интересно, предизвикателно пътешествие. В един момент ветровете започнаха да духат силно и се чудехме какво се случва. После, когато Джем пристигна с екипа си... Когато репетицията за четене приключи, началото вече ме накара да се почувствам много облекчен.“

Статия за Мерт и Delikanlı, което за мен си е баш "Лудо младо" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 711
  • София
Афииии ПЕРА

# 712
Добро утро.

Четейки тази статия за младия мъж...какво да кажа,ще се гледа Рибарче в леко изменен вариант.Вместо настояща любовница,която едвам се разкара в края на втори сезон( и то не защото Ферит е искал,а тя сама благоволи да се измете),ще има ретроспекции в които ще се показват креватни изпълнения и ласки...това ще са мрачните спомени на Юсуф Joy
Мина Демирташ е ясно,че ще го играе втора цигулка,поне 10-на серии,ще се гоним,ще се караме и ще се влюбваме.Еххх,Сейро,Сейро...нов вариант,но този път агънцето ще е много младо.Нищо,батко ще го научи на това,онова..
На мен по ми е интересно коя ще е актрисата от сънищата и мрачните спомени Sunglasses
Както и да е,и това ще се разбере.
Рим...е нашия патрон е международна звезда,обриса къде ли не..явно почивката с кака Мири в Италия много му е харесала и без да се замисли е подписал тоя проект.
Все пак му пожелавам успех,той натрупа значителна фен база от загорели по него жени,така,че успеха е гарантиран.

Аз ще си гледам Аби и Пера,гледам и Казвам се Фара...
"Творбите" на Мерт,нямам намерение да ги гледам...
Успешен ден,момичета.
Да идва вторник...

# 713
Миленка, бая ме разсмя Grinning То си личи, че е поръчкова статия. Тази Дамла откъде разбра каква различна страна ще се разкрие в сериала? Почваме с отмъщение, минаваме на любов и конфронтация. Кое е различното? Нейсе, ние явно не разбираме Stuck Out Tongue Winking Eye
Не знам за вас, но аз чакам с нетърпение, ще гледам с интерес новите проекти Heart Eyes

# 714
Здравейте !

Снощи Серкай Тютюнджу е присъствал на наградите на ELLE. Отговорил е на въпроси за дизито. Неговия образ щял за се разгърне след 3-4 епизода . Очаквали са да са първи , но не и с такъв висок рейтинг. Доволен е че работи с актьори , които следи , харесва и цени.

Интересен ще е сблъсъкът между Чаала и Доан - и двамата държат на справедливостта. Когато истината излиза малко по малко , ще става страшно.
Направи ми впечатление и  името на песента , която Доан пееше в ресторанта - Лъжовен свят.

По повод проекта на патрона - няма да съм критична , преди да видя за какво става въпрос. Много писане , много изказвания на капацитети и накрая....... Онур решава. Не казвам , че непременно ще гледам , но ще чакам коментарите ви и тогава ще реша. Може и да ме изненада с избора си.  Но честно да си кажа , много ме съмнява , че и двамата имат чак толкова голям избор , все още. Още са в обсега на Онур , което не знам добре ли е  или зле.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 12:01 от Kami_J

# 715
Привет ,дами  Heart

Този кадър е невероятен. Heart Eyes

Аз това не обичам да го ям,но никога не съм го пробвал,независимо в кой ден от седмицата .

# 716
Наги успяла да се шмугне до Афито Heart Eyes Хич не я забелязах по време на сериала Grinning

# 717
Еве, това животинче на мен ми се стори, че е котка.

Здравейте, момичета! Hug

# 718
Сташе, права си. Сега се сетих за котката и как Чаала я примамваше с пис-пис Grinning Аз видях тук дупето й на снимката и помислих, че е Нагито Heart Eyes
Радвам се да те видя, Сташе Heart

# 719
Сташееее, очаквах те отдавна! Hug
Сподели впечатления от новия проект на Афра, моля!

Общи условия

Активация на акаунт