Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 12 795
  • 214
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Кой цвят е Lustreglass-ът?

# 151
# 152
  • София
Благодаря ти! Помислих си го, но тук ми заприлича на по- прасковено тип Peachstock, но в Lustreglass вариант. Grinning

# 153
  • Бургас/Пз
Момичета, показвам още един красив цвят на Фенти, много ми допадат розовите частици в червилото.

Колкото да ми харесват червилата на Фенти, винилите на Тарте ми остават фаворит. Устните след като се изтрие червилото остават като напомпани и силно хидратирани, не съм имала подобен ефект с никой друг продукт за устни.
Над, откъде могат да се поръчат червилата на Тарте??

# 154
Ани, тук има няколко цвята https://makeup.bg/product/846558/#/option/1646959/ , но гледай и клипчета с тях.
Има доста по-евтини варианти, които аз лично намирам за по-сполучливи. Това на trend !t up има страхотен финиш! Nyx също имат такъв продукт и последно Bourjois.
Sheglam имат такъв продукт, страхотен е. И Catrice имат, но техните не са хубави, неравномерно се нанасят както неравномерно на мен ми стои това на Tarte.

# 155
  • София
Над, откъде могат да се поръчат червилата на Тарте??

От Сефора ги купувам, има ги и в нашата, а на черния петък бяха по 11 лири в английската Сефора.

Взех аналога на Nyx, нищо общо, липсва хидратацията която прави устните напомпани. Иначе аналози колкото искаш, дори Катрис имат подобно, това което ги отличава е трайност и хидратация.
https://www.sephora.co.uk/p/tarte-maracuja-juicy-lip-vinyl-high- … ne-lip-gloss-2-7g

# 156
Този балсам на Орифлейм от декемврийския им каталог е хубав,хидратира,има  лек блясък,който не е натрапчив като глитър.Снимката е от нета.С него бях на коледното парти,страхотен балсам,който не лепне, препоръчвам.

# 157

Дълготрайно, бляскаво. Изпробвано.

# 158
  • София
Мен ме обхвана някакво коледно слабоумие или поне така се успокоявам. Тръгнах да разчиствам една дамска чанта, която е за изхвърляне, и реших да я преровя.
И какво намирам - https://douglas.bg/yves-saint-laurent-rouge-pur-couture-conf-76854
Не знам как и защо съм го забравила по чантите. Има много мека текстура, много близо до балсам. Блясъкът му е сатенен, но осезаем. Лесно трансферира, цветът обаче държи, е, не колкото ми се иска.
Почти съм в еуфория, че го намерих.

# 159
Дааа, и аз го имам, в червено, хубава консистенция, за мен по добри от Шанел!

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 18:53 от mimi.7299

# 160
И аз го имам, не съм го започнала, че много други въртя, моето е N3 Nude Decolette.

# 161
Да дам отзив за Clinique lip+cheek oil - ами много ми хареса, цвета ми е идеален, прозрачен е, но се вижда,  даже мога да го нося без молив за устни, нещо, което почти никога не правя! Хидратира ми добре, не са ми сухи устните след него. По-ми хареса от глоса на MAC, който бързо ми попива в устните и изчезва.

# 162
  • Велико Търново
Дааа, и аз го имам, в червено, хубава консистенция, за мен по добри от Шанел!

Дори и аз го имам.....Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 163
Ами страхотно е червилото на L'Oreal Color Riche Nude Intense.
Днес съм с това:

Толкова леко се усеща на устните, а реално цветът е наситен и плътен. Чак съжалих, че рядко го нося, защото е малко по-задължаващо като цвят за мен.

# 164
  • София
Много го обичам това червило на L'Oreal и подхранва разкошно устните ми. За съжаление при мен трае от ден до пладне.

Общи условия

Активация на акаунт