Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 14 828
  • 239
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София
Единствената очна линия, която ми издържа докато не я махна е NYX PM Epic Wear

https://www.emag.bg/ochna-linija-nyx-pm-epic-wear-semi-1-black-3 … BM/?ref=fam#Black

# 212
# 213
Какво е вашето мнение?

# 214
  • София
Всички подобни продукти щипят ужасно...

# 215
Аз си имам нов любим продукт за устни - Lancome juicy tubes 🥰 сега съм с цвят 08
И цвета ми харесва, и как ми се кобинира с моливи и върху други червила. Консистенцията също ми е топ, перфектно ми е и за студа сега, чувствам си устните хидратирани.

P.S. най-накрая си купих прост вазелин за устни за 2 лева и съм много доволна как хидратира 😁

# 216
# 217
P.S. най-накрая си купих прост вазелин за устни за 2 лева и съм много доволна как хидратира 😁
Grinning Хиля се, защото се сетих как изкоментира дъщеря ми безцветните "вазелини" за устни на Пат Макграт, които си бях купила - "моят прост вазелин ме кефи повече!"

# 218
Аз си имам нов любим продукт за устни - Lancome juicy tubes 🥰 сега съм с цвят 08
И цвета ми харесва, и как ми се кобинира с моливи и върху други червила. Консистенцията също ми е топ, перфектно ми е и за студа сега, чувствам си устните хидратирани.
От кога казах аз, че е разкошен този цвят! Честит. Hug
Аз пък си поръчах едничко MAC Cosmetics Lipglass цвят Beaux. Blush
Скрит текст:

# 219
Момичета, върна се моментно лудостта ми по червилата и си напоръчах от iherb няколко броя дрогерийни, които тук ги няма. Оказаха се хубави, балсамести, без едното червило на Ревлон, но нито един цвят не ме кефи. Аз харесвам по- розов нюд, а те са към винено, към кафяво, към бежово и към телесно розово. Направо ме хвана яд. Ето тези са:

# 220
А защо не гледаш суочове, клипчета в ТикТок с цветовете... Винаги има риск да не уцелиш, ама ти нито едно не си уцелила.

# 221
А защо не гледаш суочове, клипчета в ТикТок с цветовете... Винаги има риск да не уцелиш, ама ти нито едно не си уцелила.

Гледах, в Инстаграм. Но моите устни са доста обезцветени и може и това да е причината нито един цвят да не е мой, те са по нюд всички.

# 222
Ами дори само от картинките, не виждам между показаните розов нюд. Такъв е рискът на пазаруването по интернет... Аз подарявам като не ми пасне.

# 223
На мен и четирите червила ми изглеждат много хубави цветове.

# 224
  • София
От балсамчетата на Revlon цвят Rum Raisin е много красив цвят. Но не знам дали го има някъде тук

Общи условия

Активация на акаунт