Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 4

• 14 774
  • 239
  •   1
Отговори
# 225
Dia,от къде поръча червилото на Мак,може ли линк?
И ако си го получила,как се държи? Имах преди години подобен цвят с частички,което ми беше мнооого любимо,на не скъпа марка,май Римел.. не съм сигурна. Поръчвах ги от един английски сайт,после изчезнаха..

# 226
Dia,от къде поръча червилото на Мак,може ли линк?
И ако си го получила,как се държи?
https://www.notino.bg/mac-cosmetics/lipglass-bljask-za-ustni/p-16118033/
Мотаят се вече 3 дни, моите неща в Boxnow пристигат нощем. До час-два ще го доставят и едва утре сутрин ще го взема. После ще пиша как е.
Иначе виж това Flormar, с частички е https://makeup.bg/product/531173/#/option/1607285/  номер 005
Скрит текст:

Да дам отзив за МАС - снощи тъкмо писах и дойде съобщение, че е доставена поръчката в бокса. Сутринта го взех. Цветът е много хубав! Леко лепне 2-3 минути и после спира. Току що ядох сладолед на клечка, е, не мръдна това чудо! Frowning Много ми харесва! Нищо общо като трайност с обикновените глосчета. И с другите ми от по-скъпи марки. До сега май никой не е проявил чак такива неизтриваеми качества. И от тях има трайни, които се задържат дълго, ама сладолед да ям и да е непокътнат...

# 227
Здравейте! Оказа се, че докато се наканя да си подновя червилата и те са изчезнали навсякъде. Издирвам тези на Catrice Creamy Nudes Lip Pen във всички възможни цветове.

# 228
Благодаря,Диа,запазих си го и ще чакам код. Ще видя и флормара,дали го има някъде в дрогериите. Преди съм имала няколко техни и ми харесваха,ще ги видя пак.

# 229
От балсамчетата на Revlon цвят Rum Raisin е много красив цвят. Но не знам дали го има някъде тук
Аз го издирвам отчаяно 😬

# 230
Всички подобни продукти щипят ужасно...
Да, това е доста дразнещо. Sad

# 231
От балсамчетата на Revlon цвят Rum Raisin е много красив цвят. Но не знам дали го има някъде тук
Аз го издирвам отчаяно 😬
Тук го има:
https://bonjour.bg/chervilo-super-lustrous-glass-shine

# 232
  • София
Взех си от новите серум червила на Maybelline, цвят Maybe it's... soft. Със сатенен финиш е, откъм трайност не е нещо уау (съвсем очаквано). Цветът обаче много ми харесва, а устните стават наистина гладки и меки.

# 233
Къде са заредени? Ходих в няколко магазина Лили и ДМ по друг повод и не ги открих. Онлайн също откривам беден асортимент, няма цветовете, които искам.

# 234
В онлайн магазина на ДМ ги има.

# 235
  • София
Те тук вероятно няма да заредят всички цветове. Винаги така правят.. Аз ги видях още преди няколко дни в Лили, но нямаха тестери. Така на сляпо не ми се рискува. Още повече, че напоследък съм много разочарована от Мейбълин.

# 236
  • София
Аз си взех от Notino.

# 237
Хора, искам да питам кога успявате да измажете всичко...аз от темата вече съм зарита...имам червила до пенсия! 😀

# 238
Аз не ги измазвам. Имам дори червила, които никога не съм носила. Просто купувам, защото ми е харесало. 😄

# 239
  • София
Аз почиствам на 6 месеца каквото не нося и съм убедена, че няма да нося.

Общи условия

Активация на акаунт