💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 449
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 440
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Артур и минимоите в Калински вариант.

# 1 441
  • София
Между другото му вярвам на 100% на Калин, че не е там за парите. То си личи и усеща просто. Той е за победата, но не за парите. Или по-точно, не толкова за победата, колкото за изживяването. Но с такава нагласа трудно ще победи срещу някой, който е фокусиран изцяло върху победата. Не че е невъзможно, но процентите са повече за второто.

# 1 442
Сложете пак Калин на банера тука, да видим дали и той няма да отпадне тази седмица. Nerd

# 1 443
  • София
Траян ще бие Сапунджиева, ако сценаристите решат.. Както са решили да избутат най-слабите жени до финал, въпреки че Сапунджиева е доста над двете жълти наглярки. Така, че не се знае-знае ли се..

# 1 444
Да е жив и здрав операторът. Ах, тези невероятни очи.

Ето този кадър чаках! 💙

# 1 445
Стига сте спорили с Дяволо, става вече...оставете го човека да си преживее нещата.
Направи ли ви впечатление как Ралица само към Калин зададе въпрос когато редиха поредицата да го разсее. Не Деси, а Калин пита и после следваше още едно кубче, той го позна , но се вече разконцентрира. На следващата игра падна. Това е номер още в предишните сезони от водещите.
Рада пък била си взела Траян да им взима битките, ама не се справил. То с тези две котви там...кой ще се справи. Излезте и ще си взимат битките, ама...Това все едно "набрах си грозде, ама нещо..." Такава наглост в тази жаба.
Колко феномена взеха и ги затриха на изолатора да гният с тях и гладуват. Чак Ивайло пожертваха и той се видя за малко на хубаво място сред нормални хора и....трябваше да плаща за онзи Томи с торбите дето са яли блатните и Миро. Сега тези двете ги съсипват, а Мира си яде, спи нормално и сънува финала. Този пък на всеки синхрон говори за финалист че е , направо...гадост.

# 1 446
Мисля, че който пръв се сети да издаде албум със снимките на Калинката рязко ще мине приходите от смешната им награда. Искам % за идеята😉🤣
Календар! Може да си направим календар!

# 1 447
  • София
Айде по-бързо, че започна ШЛ.
Арсенал и Байерн са на линия.

Траян е номиниран. Мдам, без изненади.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 22:10 от Diavolo

# 1 448
  • В Града на липите
Малко стоп кадри и от мен Simple Smile

# 1 449
  • На Изток от Рая
Малее, Ралица колко е зла, хич не я харесва Радка май. Чак ми дожаля, нищо че не е чувала за Крез😀

# 1 450
Малко странична тема от сегашния сезон но си пуснах мача Арсенал срещу Байерн Мюнхен и слушам коментара на двамата коментатори от турнира на игрите Боби Борисов и Попвасилев и правят страхотен коментар особено Попвасилев с неговите сравнения е уникален , Павел има много да се учи от тях как да коментира битките

# 1 451
  • Варна
Радостина не знае кой е Крез, ама не ме учудва.
Те осемдесет процента от връстниците и също не знаят убедена съм.

# 1 452
  • София
Много долна Ралица/продукция де.
Какви небивалиции само чух от нея.

Оф, Дино хаха
неокоалиции а сега и нефиналисти. Grinning

# 1 453
И нека превъртането започне... сега!!!

# 1 454
Айде по-бързо, че започна ШЛ.
Арсенал и Байерн са на линия.
Даже няма и да гледам 😁Поведоха на Ливърпул за пореден път в първите минути Депресията ми продължава 😂

Общи условия

Активация на акаунт