💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 852
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 665
Просто си го представих: "Сядайте сега тук под върбите, момичета, докато фризьорката тупира прическата на Калинката, после и вашите плитки ще оправи. Алекс, водим ти бръснар, ама само за главата - трябва малко сурова мъжественост да покажем в тези условия. Траян, никаква тениска за теб. В изолатора стоиш само разсъблечен."

# 1 666
Тези двамата от Надкаст са ми толкова досадни и пристрастни, че пробвах дваж-триж да гледам безкрайно дългите им интервюта, но просто не стават за гледане. Те не оставят и събеседниците си да говорят. Единият - по-грозничничкият е постоянно дуднещ и недоволен от нещо. Другият, по-позитивният уж, каканиже като латерна, бетер някоя тетка на пазарЯ.

# 1 667
Блатната вещица

# 1 668
Охх...като пиле на грил е. Ама някак коафирано. Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Ама чей малко, тая на колко години е, че и като малка да е била културистка?

# 1 669
  • София
Просто си го представих: "Сядайте сега тук под върбите, момичета, докато фризьорката тупира прическата на Калинката, после и вашите плитки ще оправи. Алекс, водим ти бръснар, ама само за главата - трябва малко сурова мъжественост да покажем в тези условия. Траян, никаква тениска за теб. В изолатора стоиш само разсъблечен."

Само Чикагото не допуска фризьор до къдриците си, той е номер 1 и никой не може да му направи по-хубава прическата Heart Eyes

# 1 670
Траян, никаква тениска за теб. В изолатора стоиш само разсъблечен."
Изпрали са ги на висока температура неговите тениски и са се смалили, не е нещо нарочно

# 1 671
На крака си е  татуирала автопортрет  🐍

# 1 672
  • Буркина Фасо
цицките по-голями от главата ѝ. от глад и те се смалиха Simple Smile

# 1 673
  • София
Провалените сюжетни линии на продукцията този сезон.
1. Шопа - главен герой и потенциален финалист.
2. Епичен дуел между Калин и Шопа.
3. Директна елиминационна между Д-р Пекин и Ръждавичка във финалното племе или малко преди него на тежко трасе
4. Отпадането на Д-р Пекин преди финалното племе.
5. Отпадането на Ръждавичка преди финалите. Според мен от продукцията са я виждали в топ 3. Аз като ви казвам, че няма нищо сигурно на този свят... Всяка игра си е риск. За това дори и най-великите и обичани образи нямат повече от 3 елиминации на сезон. Някои и 2 нямат.
6. Равностойна и интересна втора фаза. Тук избраха да съсипят едно племе и цялата фаза 2 само за да стопират бъдещи Томовци. Махнаха и стопанството заради него.
В някаква степен за това носи вина Томи. Те можеха да го покрият, но не го сториха.

А това за което аз лично ги виня е, че с честите намеси зад камера провалиха играта на много участници, включително и на моята Ръждавичка. Но не само тя е прецакана, че игра с продукцията вместо срещу съперниците си.

Виня ги и за това че не използваха по-дълго време силата на Ф4.
Вместо да се чудеха как да ги разбият можеха да изградят сценарий около тях и да измислият достойно и силно каре техни съперници. И щеше да стане като в комиксите.

Често те не виждат там на терен потенциал, който после ние зрителите виждаме и се чудим защо този или това нещо е така оставено в нищото...

# 1 674
Четох, четох, четох... Оляли сте се! Joy

Снощи - скука. Недолюбвам такива статични игри. Айде помни цвета, айде помни фенерчето, айде забрави си чорапите...
Това, което ме впечатли, е как Калин и Мимето са на два различни полюса като хора.
Калин заяви, че парите не го интересуват.
Мимето сподели как ще си има парички... Б@хти боклука е това нещо!

Поне тази вечер ще има движение по терена.

# 1 675
  • София
В момента нямат нито един интересен личностен конфликт.
Нито силен антагонист срещу който да изпратят своя герой или обратното.

Поне ми остава надеждата да гледаме красиви битки. Simple Smile

# 1 676
Само Чикагото не допуска фризьор до къдриците си, той е номер 1 и никой не може да му направи по-хубава прическата Heart Eyes

Горкият, пази си трансплантираната коса като очите си. Даже всички снимки като плешив е трийнал в профила си. Разбирам го, това е бич за суетен човек като него.

# 1 677
  • София
Чикагото е бетер Благо Джизъса, хаха
С тяхната усмивка няма от какво да се притесняваш ако изгасне тока... Grinning

# 1 678
цицките по-голями от главата ѝ. от глад и те се смалиха Simple Smile

На тази снимка има повече глад, отколкото в игри на волята изобщо 😅 ето защо не могат да я бутнат Радето с глад, тя това си го може

# 1 679

Ха открийте 10те разлики😄

Общи условия

Активация на акаунт