💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 210
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 650
На никого не му се харчат грошове на крачка от финала. А ако момичетата саботират, ще трябва да харчат, за да номинират мъж. Е, ще изхарчат гроошовете и на мъжете, от друга страна.
А Дино и Миро няма смисъл да саботират, освен ако не искат да гърмят по Чикагото?
Девойките  имат анулет, саби и сигурно 1000 грошо общо. Ако сега  не похарчат малко да махнат един от двамата най-силни то кога. За чикагото... може би е добра цел. Аз не го възприемам като силен на индивидуални битки освен ако не са наистина много силови. Но да... съмняваме по сценарий да има саботаж реално.

# 1 651
  • Някъде там...
След като продукцията изпусна Ръждавичка и Пекин и един сценарий отиде на боклука, едва ли искат да си тръгне Калин или Траян.
Ако ще нагласят битката в полза на някого, биха "саботирали", за да спечелят жълтите, според мен.

Девойките на финала ще ги опукат, за там си пазят париците. На една елиминация да идат и са аут. Нямат интерес да харчат сега.

# 1 652
  • София
Малко да се разведрим с усмивки от старите ленти Wink

Един усмихнат Сит Лъв 💙
Все за него се присещам последните епизоди...

# 1 653
Дино отдавна си беше показал злобната страна. Имах много остри коментари когато постнах, че е бил подигравателен с някои играчи още отдавна и някои го даваха на хумора му. Хуморът настрана Дино обича да подритва тези на дъното. Звук не вадеше за Десислава когато бяха под пекинска власт. Просто сега е под микроскоп защото се коалира със "тъмната страна".

# 1 654
Мда, така е.
Аз не бих имала  проблем с него, ако си беше беше принципно заядлив и директен със всички. Но не, той рита падналите и тези, които счита за по-слаби от себе си. От Пекин го беше страх. На Чикагото също не смее да каже искреното си мнение на 100%.

# 1 655
  • София
Калин бил на протеста, ентусиазирана фенка се снимала щастлива с него Simple Smile :

# 1 656
Да няма фризьори на изолатора, косата му там има съвсем друг вайб и в никакъв случай не е небрежно изсъхнала. Като няма храна, поне прически да им правят 🤣

# 1 657
  • София
След като продукцията изпусна Ръждавичка и Пекин и един сценарий отиде на боклука, едва ли искат да си тръгне Калин или Траян.
Ако ще нагласят битката в полза на някого, биха "саботирали", за да спечелят жълтите, според мен.

Девойките на финала ще ги опукат, за там си пазят париците. На една елиминация да идат и са аут. Нямат интерес да харчат сега.

Мен друго ме притеснява с това отпадане на Пекин и Симона, няма как цял сезон да повтарят като папагали, че това е "сезонът на силните жени" (отделен въпрос, че аз освен Симона и донякъде Пекин - друга не видях такава) - няма как на финал да не добутат поне една жена. Та, ако съм права, притеснението ми е, че това ще е Радостина, а от трите останали, тя ми е най-неприятната и да, въпреки че има индивидуални победи, все пак я намирам и за най-слабата от трите.

# 1 658
Aз още не мога да се съвзема от снощната битка. Много беше впечатляващо: залез, плаж, лек бриз, златна светлина и падащото слънце в очите на нашия зеленоок пират...Наистина първата битка, която беше заснета с вещина и любов към съвременното визуално изкуство. Изкефих се. Green Heart Green Heart

# 1 659
Да няма фризьори на изолатора, косата му там има съвсем друг вайб и в никакъв случай не е небрежно изсъхнала. Като няма храна, поне прически да им правят 🤣
това е от по-смешните неща. Примерно Алексът е брадясал но главата му лъщи. Калинката не е брадясал и има прическа. Май могат да се къпят  има стилисти но ги карат да изглеждат по-мърляви?
ПС: отидЕ правителството... очаквам бг мамите да на щурм в парламента

# 1 660
То хубаво стилисти, ама Жабата не я ли стилизират поне малко от малко, че да не стряска зрителите? Или при нея и стайлинг не помага.
Да не е кьосе наш Калинча? Аз май само него и Лапунката не видях с бради.
Чак ми стана интересно как би изглеждало това красиво лице с брада.

# 1 661
ПС: отидЕ правителството... очаквам бг мамите да на щурм в парламента
Аз очаквам още от пленяването на Калин всенародни протести под мотото "Калин победител" и "върнете справедливостта в българското общество". Даже някой предприемчив съветник може да го направи лице на политеческа партия, гарантирано влизане в парламента. Пу-пу, дано не го занимават, той си е добре в неговия свят, активен гражданин стига.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 17:41 от sunrise_sunset

# 1 662
  • София
Изгледах Ръждавичка в След игрите.
Хареса ми че беше себе си и не се опитваше да се хареса на публиката. Тя и така си има много хора, които я харесват.
В много от тези подкасти виждах хора с друго лице, все едно в предаването съм гледал друг човек. Толкова е фалшиво...
Симонка при Ваня си е същата от предаването. С всичките плюсове и минуси...
Личеше искрената симпатия между двете, а и двете са рибки. Simple Smile

Малките деца са и големи фенове. Ами тя е като супергерой за тях.

Виня продукцията, че не усетих, не видяха потенциала в сторилайна за Ф4. Изтърваха златен шанс.

Заради Ръждавичка и Пекин пък Надкаст спират повече да правят обзори на Игри на волята. В знак на протест.
Това не го очаквах честно...

# 1 663
  • София
А момичетата всичките са с викингски прически, независимо на коя локация се намират Simple Smile не може една да им прави плитките на всичките, особено като са на различни локации, нито са си прави сама на себе си такива плитки.
А снощи експертно прецених, че спалните им чували са прясно изпрани и застлани по един и същи начин, от камериерката на изолатора сигурно Grinning

# 1 664
Аз нямам против да имат някакви базови хигиенни условия, както и да имат някаква храна, но не да ми обясняват,  как умират от глад. И изглежда има разлика във вида на храната за едни и други. Накрая Пекин беше станала като момиченце, а Радка не изглежда така.

Общи условия

Активация на акаунт