💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 493
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 235
Погледнете хората, с които Миро игра - друго трябва ли ви? Аз бих се скрила някъде ако ме хвалят само Шопа и Томи, предвид грозното им участие и тактика да гонят силните и достойните.

Томи - Миро погледна как отиде под влака без да мъцне дори, че и той си е похапвал. Можеше малко мъжество да покаже и да каже - да, аз също съм виновен, потъпках правилата, но не. Иначе за баничка гейт първи се възмути и посочваше с пръст.

Пекин - в момента, в който осъзна, че е бита карта, удобно забрави под чия пола се кри и разкри на другите какви грошове е имала. Така де, трябва да търсим нови съюзници, тези които ни жалеха и подпомагаха кучета ги яли.

Сапунджиева - стар коалиционен партньор, когото можеше да подкрепи или поне да защити от були кампанията. Не, скокна отгоре ѝ и той да каже каква е слабачка, как дърпа племето назад и как той щял да бие, ама тя му попречила. Байо, ти скочи от гредата три пъти, хайде освести се малко.

Цяла игра скатаване  за отговорни постове. Откакто е надушил Калин като основен претендент, се спука да се опитва да го насади на пачи яйца. То пленяване, номинации, а сега си каза, че му е главна цел първо него да отстрани. Ами като си добър и достоен, бий се срещу него.

И после - ама защо не харесвате Миро? Интересно защо.

# 2 236
Да, това е така.
Никъде в нито един подкаст, На Кафе, или на стори в Инстаграм или на Лайф не съм чул лоша дума за Миро. Може би съвсем леко ам съвсем имаше тънки лошо намеци от Ивайло и Кристиан, но не нещо фрапантно. Даже Ивайло пак каза, че е достоен за финал. Така че?
Явно си го харесват и сега виждат, че те самите са му поднесли победата на тепсия, т.е. той с какво да им е виновен? Човека социално е добър явно. Или просто не го виждат като голяма заплаха. Не знам. Наистина е много странно.
Миро постна преди полвин час в инстаграм как се прегръщат с калин след битката вчера и калин го лайкна. It's over!

# 2 237
  • София
Много ще ми е любопитно довечера какъв гаф ще има. Траян и Сапунджиева (на 95% за мен) ли ще забият на елемент или ще е гаф на продукцията.
Апелирам детективите да се активизират и от кадрите да видим дали са сгафили нещо. Обикновено ги хващаме. Simple Smile

# 2 238
Да, това е така.
Никъде в нито един подкаст, На Кафе, или на стори в Инстаграм или на Лайф не съм чул лоша дума за Миро. Може би съвсем леко ам съвсем имаше тънки лошо намеци от Ивайло и Кристиан, но не нещо фрапантно. Даже Ивайло пак каза, че е достоен за финал. Така че?
Явно си го харесват и сега виждат, че те самите са му поднесли победата на тепсия, т.е. той с какво да им е виновен? Човека социално е добър явно. Или просто не го виждат като голяма заплаха. Не знам. Наистина е много странно.
Миро постна преди полвин час в инстаграм как се прегръщат с калин след битката вчера и калин го лайкна. It's over!
Ами защото е Калин и точно заради тези човешки качества толкова хора го харесват.

# 2 239
  • Някъде там...
Даже има един коментар под публикацията на Миро, че сме в хипертонична криза тука. Laughing

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 17:27 от Жабче

# 2 240
Според мен продукцията си има изградено виждане как е добре да протече играта и според това променя тънко или не чак толкова правилата. Най-видно беше като промениха правилата за номинациите да са по двама, а не четирима - търсеха точно братоубийствения двубой, който се получи между Калин и Ивайло.

При капитанството на Ръждавичка са преценили, че вероятно тя ще победи, но тъй като Пекин отпадна леко изненадващо и двубоя между тях нямаше да се състои, са решили, че биха я пожертвали, ако все пак сгафи. Това пък от своя страна ще донесе изненадващ обрат, както и стана.

Защо не направиха капитанството между Траян и Калин елиминация? Защото не искат да пожертват никой от тях. И с право!

Иначе Миро според мен не заслужава толкова много хейт срещу себе си. Просто има нещастието да застава като антипод на Калин.

Чудя се дали продукцията е очаквала чак такова обожание към Калин.

# 2 241
  • Някъде там...
За Ръждавичка аз съм на мнение, че беше предопределена да вземе имането на Радостина и с него да си подсигури път до финала. Ама, греда!

За Калин и фенщината не зная, ще са много зле ако не са се усетили още лятото. Още повече, че веднъж вече се случи с Момчил, а преди това и с Гого и Фифо.

# 2 242
  • София
Според мен продукцията си има изградено виждане как е добре да протече играта и според това променя тънко или не чак толкова правилата. Най-видно беше като промениха правилата за номинациите да са по двама, а не четирима - търсеха точно братоубийствения двубой, който се получи между Калин и Ивайло.

При капитанството на Ръждавичка са преценили, че вероятно тя ще победи, но тъй като Пекин отпадна леко изненадващо и двубоя между тях нямаше да се състои, са решили, че биха я пожертвали, ако все пак сгафи. Това пък от своя страна ще донесе изненадващ обрат, както и стана.

Може и да е това. Никак не лош прочит на ситуацията. Това означава обаче, че продукцията винаги печели и е гениална. Което аз не го мисля. Много гафове са правили през годините. Допускам го, добро мнение наистина и една малко по-различна гледна точка, но не мисля, че е релевантна. Но да, стои и това като убедително обяснение. Simple Smile

# 2 243
Даже има един коментар под публикацията на Миро, че сме в хипертонична криза тука. Laughing
Ааа, що? Добър ход! Така се прави!

# 2 244
  • София
Калин на гредата в морето

# 2 245
Мирко, ако ще .......... да направи на Калин, бял няма да стане. И по-харесван също. Ако така е решил да чисти сурат.... Enjoy!

# 2 246
Калин на гредата в морето
На баланс и координация Калин е най-добрия този сезон. Доста слаклайн е правил. Миро мисля че баланс му е слабото място. На въртележката в кастинг битката беше много по-бавен от Траян и другия пич.

# 2 247
Ивайло никак не говори с добро за него. Кристиан също не е с положително отношение. Останалите мълчат по-скоро, то и не виждам защо трябва да говорят за него.

Вярвам на Ивайло и Крис. Все пак са му сърбали попарата като съплеменници и имат обоснована преценка.

# 2 248

Никога не съм се съмнявала, че Калин ще направи така 🙂

# 2 249
Тоя Миро! Видял всенародната любов и решил да спечели някой лайк, качвайки снимка с Калин!
А Калин си е душичка, той е слънчев, не таи лоши чувства!

#сезонътнаКалин#!

Общи условия

Активация на акаунт