💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 507
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 2 220
90 хил. лв. не са малко, но няма да са достатъчно за Мирко да си изчисти фасона.
С поведението си, хейта срещу него и всички негативи, може да му пострада и собствения бизнес......та, няма да му стигнат. Никак.

Какво му е на поведението и защо този хейт?
Аз въобще не съм му някаква фенка,но не съм видяла нищо злобно и гадно от него. Както виждате,всички там са приятели с него,никой една лоша дума не е казал за Миро.
Да,предпочита да играе с жените козички,за да има лесни битки на финалната права и да спечели играейки срещу по-слаби противници.
 Това е тактика,това е стратегия,която работи в много формати, да не говорим,че големите имена във Сървайвър точно така стигат до печалбата.

Сега,дали е най-правилна или не, това всеки сам преценя.Факт е,че Миро цял сезон е под палмите на сянка,никой не го вижда и чува и чак сега, когато останаха 10-на, излезе от нея. Тук смятам,че основна вина има Продукцията.

Ако има черно петно върху образа му, това е,че яде саламите от бензиностанцията и такъв победител няма да е "чист и свят" какъвто би бил Калин ако спечели.

# 2 221
  • София
Наистина е много странно и конспираторът у мен се надига със страшна сила.
ЗАЩО:
1) Николета заора на 15/20 метра от финала с вагонетката, а преди това нямаше такъв проблем.? И изведнъж забрави, че трябва да си маха и торбите с пясък. Ама това последното е по-малкия проблем. Първото е доста съмнително. И още нещо. Николета изведнъж излезе от коловоза и започна да бута, точно когато Радостина я подмина като малка гара. Е?!
2) Как така Ръждавичка реши точно сега да слага ръкавици и даже пробва с тях 3 пъти преди да се сети да ги махне. Не ги махна след първия, нито след втория опит. Досега никога не беше катерила стената с ръкавици. Знам обяснението и, мислела си е за финала и искала да си пази ръцете. Но някак си не ми стои убедително. Но го приемам. Мога да приема и факта, че килограмите отгоре и накачествената и неразградена храна в стомаха и попречиха и умориха бързо в началото. Съвзе се чак в края, когато сигурно изгоря почти всичко вредно, а и когато видя наистина шанс за обрат включи и турбото.

Има логика да се случи и първото и второто.
Само че подредени едно след друго в рамките на няколко дни и то с двата най-тежки фаворита от жените за топ 8 (отпаданията на Пекин и Ръждавичка имам предвид) ми е много съмнително наистина.

Но да кажем, че просто си е шанс. Стечение на обстоятелствата. Наистина го има като вариант.

За мен обаче по-вероятното е да са искали Ръждавичка да спечели и да заграби грошовете на Радостина, защото само в нея са виждали потенциал за финалист (под финалист имам предвид топ 3) от жените. Има си анулет за да се пази на съвет (мъжете няма да смеят да я гласуват, че ще ги прати тях), а с грошовете да си купи предимство на полуфинала. Буквално нарисуван финал имаше. Трябваше само да се пази да не остане последна на някоя от пипкавите игри (панички, купички и пр.).

Добре, а защо тогава ако са искали Ръждавичка да спечели не прецакаха Радостина с елементи на които Ръждавичка е много по-бърза и добра? Ами то и сега имаше такива. Гъбките и стената са силна страна на Ръждето цял сезон. Радостина имаше голям проблем с гъбките, но тук ги изненада. Да, нямаше торнадо (е те ако го сложат няма да има битка, а тяхната основна задача е да се получи равностойна битка), нямаше вагонетка и куб, но ги нямаше тези неща, за да не изглежда, че прекалено много бутат единия за сметка на другия. Масово Ръждавичка е била големия фаворит не само сред играчите (един не се усъмни, че може да падне, а Калин и Чикагото на финал я виждаха), но и сред продуцентите и те просто не са очаквали Ръждавичка да падне на трасе от друга жена. Без значение какво е.
Обикновено когато много искат даден играч да продължи, то винаги му дават нещо много удобно или закопават противника с нещо което не може, тук такова нещо нямаше и това налива вода в мелницата за конспиратора в мен (вижте по-горе), но реалиста в мен вижда как от продукцията се самопрецакаха от прекалено голямо доверие в Генерала. А Ръждавичка сама се самоуби от високомерие, подценяване на битка и съперник и не добра форма за което може да вини сама себе си. Може да си в резиденцията, но никой не те кара да се тъпчеш с баници и суджуци всеки ден. Освен това знаейки, че и предстои капитанска битка можеше да направи един 24 часов фаст. Примерно.

Както и да е.
Стана дълго.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 16:37 от Diavolo

# 2 222
Спомням си, че Радостина беше споменала във визитката си, че майка и също е бели денс танцьорка и танцуват в дует. Вероятно са много близки и няма толкова общо с баща си.

# 2 223
Не мислите ли , че става вече грозно да коментирате родители и среда на участниците?
Коментира се каквото ни се коментира. Ако е грозно това, което коментираме, коментираме, че е грозно. И обратното. И на мен не ми харесват някои коментари и ги подминавам. Какви са тия забележки 🤔?

Въпросът беше риторичен...лични мисли...къде видя забележки...

# 2 224
Дяволо, прав си. Ако Продукцията виждаше и 5 % шанс Ръждавичка да не спечели в тази битка, щяха да го вземат предвид и да й помогнат. Но просто не са виждали необходимост да го правят.

# 2 225
  • Някъде там...
Нито е първият, нито вторият участник, на когото се коментира личния живот. Не виждам и някой да е "изплискал легена". От мен лично, само съчувствие може да получи и малко по-различен прочит на поведението й в предаването.

Дяволче, може би са си мислили, че няма шанс Радостина да спечели. Иначе щяха да сложат някой елемент, който лесно се наглася. Тяхна грешка е, че не са се презастраховали, както правят обикновено.

Конкретно за Миро, чули сме и сме видели само каквото са ни монтирали. Той е толкова прикрит, че вероятно не са се и усетили, както постоянно беше на завет зад някого. Ние обаче, като зрители, виждаме за какво става въпрос. Надявам се и участниците да се усетят сега във финалната фаза, макар че вече е малко късно.

# 2 226
  • София
Оо, аз категорично не искам моят фаворит да се бута по такъв начин.
Не на нарочните прецаквания на участниците, тип пипан уред, 2 метра ключа под пясъка, а на противника е на 50 сантима. Или разлика в пъзелите и т.н.
Явно високомерието у Генерала се е предало и на продукцията, хаха.
Дано само след толкова много отпадания този сезон, които явно не са планирали да не се върнат догодина към добрата-стара практика.
Да се подсигурим за всеки случай, нашия човек да победи на всяка цена. Simple Smile

Виж онова другото за което и Гарганела спомена е по-различно. Аз и друг път съм писал за това. Още от сезон 2, особено силно по времето на сезон 4.
Например, защо трябва един отличен плувец да се наказва и да не му дават плуване само защото противникът му е слаб там. Ами да се е научил да плува. Примерно.
Или ето сега Ръждавичка е много добра на маймунските уреди и тези за акробатика и баланс, не и ги дават. Не дават и кубът и вагонетката, където също е силна заради кросфита с който се занимава от няколко години и заради по-ниския център на тежестта. Ето тук вече можеха да и побутнат едно рамо, НО, не би.

Така било писано.

# 2 227
Участниците вътре не пасат трева. Та те са денонощно заедно и имат много повече наблюдения от нас.
Но е възможно и да ни представят само положителните коментари за Миро. Обаче и извън формата никой не го плюе, поне не сте го споменавали. Аз кастове не гледам. Но май пак основно с добро говорят за Миро. Или не?

# 2 228
  • Някъде там...
Ивайло никак не говори с добро за него. Кристиан също не е с положително отношение. Останалите мълчат по-скоро, то и не виждам защо трябва да говорят за него.
Пиар му правят другарчетата му от коалицията, доста усилено при това последните няколко седмици.

Дяволче, аз не говоря за бутане в буквалния смисъл. Сигурна съм, че се презастраховат понякога, когато не са сигурни, с идеята да не им се прецака сценарият. Не е нужно да е нещо очевадно. Но ето, както ти каза, дава се някой елемент, който е в полза на участника, който по сценарий им е нужен.

# 2 229
  • София
Участниците вътре не пасат трева. Та те са денонощно заедно и имат много повече наблюдения от нас.
Но е възможно и да ни представят само положителните коментари за Миро. Обаче и извън формата никой не го плюе, поне не сте го споменавали. Аз кастове не гледам. Но май пак основно с добро говорят за Миро. Или не?

Да, това е така.
Никъде в нито един подкаст, На Кафе, или на стори в Инстаграм или на Лайф не съм чул лоша дума за Миро. Може би съвсем леко ам съвсем имаше тънки лошо намеци от Ивайло и Кристиан, но не нещо фрапантно. Даже Ивайло пак каза, че е достоен за финал. Така че?
Явно си го харесват и сега виждат, че те самите са му поднесли победата на тепсия, т.е. той с какво да им е виновен? Човека социално е добър явно. Или просто не го виждат като голяма заплаха. Не знам. Наистина е много странно.

# 2 230
Оо, аз категорично не искам моят фаворит да се бута по такъв начин.
Не на нарочните прецаквания на участниците, тип пипан уред, 2 метра ключа под пясъка, а на противника е на 50 сантима. Или разлика в пъзелите и т.н.
Явно високомерието у Генерала се е предало и на продукцията, хаха.
Дано само след толкова много отпадания този сезон, които явно не са планирали да не се върнат догодина към добрата-стара практика.
Да се подсигурим за всеки случай, нашия човек да победи на всяка цена. Simple Smile

Виж онова другото за което и Гарганела спомена е по-различно. Аз и друг път съм писал за това. Още от сезон 2, особено силно по времето на сезон 4.
Например, защо трябва един отличен плувец да се наказва и да не му дават плуване само защото противникът му е слаб там. Ами да се е научил да плува. Примерно.
Или ето сега Ръждавичка е много добра на маймунските уреди и тези за акробатика и баланс, не и ги дават. Не дават и кубът и вагонетката, където също е силна заради кросфита с който се занимава от няколко години и заради по-ниския център на тежестта. Ето тук вече можеха да и побутнат едно рамо, НО, не би.

Така било писано.
Дяволче, гледа ли последния лайф на Надкаст? Така съм се смяла с тях. Неделчо и Туджаров в един глас се чудят, при толкова нагласации на игри, как точно тази с Ръждавичка не нагласиха. Те били "за" да направят това. Не са доволни, че от продукцията не са го направили Simple Smile
Другото: Неделчо с неговите теории Simple Smile  Вито излезнал в отпуск за седмица, връща се и ни Пекин ни Ръждавичка. Доста глави са изхвърчали. Как са успели да допуснат това от екипът му.
Аз наистина приемам вече всичко като комедия.

# 2 231
  • Някъде там...
Точно пък от Ивайло в ИГ доста остри коментари съм виждала за Миро. И лайква наред критиките към Миро.
А ако говориш за онзи лаптоп, идеята на Ивайло беше да изчетка Миро, един вид да му отвори очите, хеле заиграе с Калин. Лоша преценка, Миро си беше намерил местенце по негов вкус, той революции няма да тръгне да прави.

Единствените други злословия май са от Томи към Калин.

# 2 232
  • София
Днес ще го гледам/слушам. Но знам, че те се отказват от Игри на волята и вече няма да правят обзори в знак на протест срещу отпаданията на Ръждавичка и Пекин.
Сега слушам Коджабашев и Петканов за Трейтърс.

# 2 233
Миро прилага тактиката на Алекс от острова. Успешно.
Нямам нищо против тази тактика по принцип. Аз съм сървайвър фен от години.
Но и публиката си има правото да си има мнение кой тип победител предпочита и кой играч счита за симпатичен.
Венци или Алекс.
Калин или Миро.
Единият взима кинтите, другият взима любовта. А любовта е голяма, а парите малко.

# 2 234
  • София
Защо се пише, че пъзелите са слабо звено на Калин? Той във визитката си даде обратната заявка. Досега два пъти е бил на пъзел и двата пъти се представи добре-първият път отвя Мимето, а вторият беше близо, но наваксваше голямо забавяне, пак с любезното съдействие на Мирца.

Общи условия

Активация на акаунт