💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 635
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 930
Дяволчето ще каже дали е рекорд. На клона сме 960

# 931
Много добре подготвена Ръждавичка, единствената жена която харесах за седем сезона. Малко смирение  и доброта към света и ще е перфектния състезател. Млада е, ще си научи уроците. Успех.

# 932
  • Варна
Тъкмо гледам кадри от началото на игрите.
Ръждето се е наляла с минимум 7-8 килограма

# 933
Не виждам как в тази битка продукцията помогна на Радостина. Мисля, че всичко си беше честно. Просто Ръждата няма психика, прекалено навита е. Започне ли да не й върви, страшно пада духом. А отделно се главозамая, натежа, отпусна се. На Павел простотиите за медицнско чудо не ми се слушат...
P.S. Лапунов е отмъстен!

# 934
Емоционален финал преди финал. Една ера си отиде. Ерата на най-силната жена в седемте Сезона е Генерал Ръждавичка..и той приключи.

Много емоционален финал. Женски финал. Впечатлена съм.

# 935
  • София
Аз засякох 976:

# 936
Ей сега на Калин и Алекс им се разказа играта

Ами те не разчитат на нея. Алекс е женомразец, повече от Дино даже, и за него жените не са конкуренти.
Мисля, че всички подцениха Радостина. Тя би Иво, Пекин, Алекс, Ръждавичка ...

Радостина е страхотно подготвена. Гладуващите и мускулестите капват бързо, а Радостина показа много добра форма ...

# 937
Радостина е доста дразнещ човек и хич не ми е приятна, ама в този случай направи емблематичен момент. Ето това е ситуация / обрат, който е все едно от чуждестранно риалити. Там съм гледал достатъчно впечатляващи изненади и е хубаво, че в нашите скалъпено-нагласени предавания може да стане нещо неочаквано.

# 938
Ами дружки, аз не гледам вече. Ако пусна е за 10-15 минути докато слагам масата. Просто ми писна от нагласени истории. Сега съвсем няма шанс да го пусна, освен ако Калин не е на елиминация, ама и тогава не съм сигурна.

# 939
Чикагото като разбере, че Ръждавичка е отпаднала и ще се напие до несвяст от радост.

За Алекс, Калин и Траян сега победата на следващите две битки трябва да е на живот и смърт.

# 940
Браво на Симона.Много хубави думи след отпадането и реална самооценка на случилото се.

# 941
Сега ще са ми интересни реакциите и на двете племена.

# 942
Не са ти ръкавиците проблем, а високомерието, възмутителната наглост и непочтеност. Дано си вземеш урок, дебела атлетке…

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 10:50 от victoria vassileva

# 943
  • София
Искат да потвърдят поговорката" Последните, ще станат първи". Как изстрадалата жаба не се е предала, заради всички несгоди и сега тържествува. Въпреки това никога няма да ми стане симпатична и да се издигне в очите ми. Заради всичките схеми в които участва, заради липсата на доблест и чест да си признае грешките на предишни битки, заради това че заради нея отпадна Ивайло, заради това че е яла от покупките на Томи и заради още десетки неща...
РЕСПЕКТ, РЪЖДАВИЧКА!!! Най-добрата жена на арената от целия сезон!!!

# 944
Не виждам как в тази битка продукцията помогна на Радостина. Мисля, че всичко си беше честно. Просто Ръждата няма психика, прекалено навита е. Започне ли да не й върви, страшно пада духом. А отделно се главозамая, натежа, отпусна се. На Павел простотиите за медицнско чудо не ми се слушат...
P.S. Лапунов е отмъстен!

Всъщност помогнаха на Ръждавичка с това повторно хвърляне на дървото. Но не беше достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт