💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 802
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 135
Моля някой да ме увери, че няма как Радостина да бие Ръждавичка на капитанска! Сега гледам промо как Ръждавичка иска пак да е капитан и очаква елиминационна. Преди няколко дни бих казала, че е ясна работата, ама откакто Радка спечели елиминационната, не знам какво да очаквам от тази пародия

# 136
  • гр. Шумен
Да се запиша в новата тема. 😁 Дано жълтите да са на резиденция, че станаха кожа и кости. Сините стига са яли вече. А пък да видим кой ще оцелее до края на седмицата. 😎

# 137
  • Някъде там...
Моля някой да ме увери, че няма как Радостина да бие Ръждавичка на капитанска! Сега гледам промо как Ръждавичка иска пак да е капитан и очаква елиминационна. Преди няколко дни бих казала, че е ясна работата, ама откакто Радка спечели елиминационната, не знам какво да очаквам от тази пародия
Ааа, пепел ти на езика. Макар че ако продукцията реши, всеки може да бие всеки...

# 138
Ами аз може да се идентифицирам като тийн по душа. Не ми е обидно.

# 139
  • Варна
Аз не мисля, че Радостина може да бие Ръждето. В която и да е битка.
Освен, ако не дадат някакъв пъзел.
Всъщност Радостина я видяхме как решава триъгълника 🙄

# 140
  • София
Аз очаквам Мирко да е капитан и да вземе парите на Радостина. Нали ще му трябват пари да си купува имунитет до финалната битка, че лесно му прилошава ако много се напряга.

#СезонанаКалин#!

# 141
Благодаря за прекрасно оформената нова тема. Надявам се на интересна битка довечера. Сега и двете племена имат силни играчи и не мога да предположа кой ще победи.

# 142
  • Някъде там...
Да, дано най-накрая да гледаме хубава битка, че направо ми доскуча вече. Миналата седмица едва я изгледах. Добре, че беше Алекс, да ми оправи финала на седмицата.

# 143
С молба за съдействие Heart
През коя година/сезон/ е имало отбори Рибари, Ловци и Жътвари?
Попаднах на качени 7 части от тогава и явно не съм ги гледала.
Сега виждам разликата между "тогава" и сега.

# 144

Втори (21ва)

# 145
Днес ще гледам със закъснение.
Искам Калин и Алекс в резиденцията.
Рада може да отскочи до блатото.

Дъщеря ми ходи на катерене в зала(за сега). Видяла Калин. Каза, че го наобиколили много хора. Крясъци, писаци(в добрия смисъл, емоции).
Питах я защо не го е снимала поне, погледът беше като на Ивайло Grinning
Обеща, ако го види пак да го поздрави от бг.мама, демек бабите и да го снима. Обеща. Да видим.

Горкия Калин. Blue Heart
Това си мислих и аз- и катерачите и пещерняците са хора с доста тесен кръг на общуване( съдя по мои приятели, които се занимават с това). Та какво ли му е сега на Калинката?!  Поне винаги има възможност, ако му дойде в повече да избяга някъде нависоко или надълбоко😊

# 146
  • София
Благодаря за новата тема! Wine Glass

Гласувах за Калин и Ръждавичка, а социално позициониран ми е Александър.
За днес нищо не предполагам, чакам да ме изненадат Sunglasses

# 147

Направо е бляя.. отврат промото с Радостина.Нали се коментира, коя е главата на змията.Ами май първата глава е била  тя,после просто се е разклонила.Та сега ще ни се гади много от нея...нареди ги ,кой след кого отпада.. тя на битка ще ходи най накрая,и то срещу Алекс..Уааау..кипнах от раз.

# 148
Аз очаквам Мирко да е капитан и да вземе парите на Радостина.
Няма начин. Той не се е възстановил още, лошо му е, чак към финала ще живне.

# 149
  • София

Втори сезон, 2020. Самородни кукувци имаше там. Grinning

Какви разлики намираш? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт