💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 411
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро.
Калинката се оказа че имал и youtube  канал .
Качвам линка за желаещите 😁
https://m.youtube.com/%40kalinsexplores5883?fbclid=IwVERDUAOQ1I5 … TAB_ajr5bDm29kL9w

Има клипчета от преди 10 г., може да го видите с емо прическа Laughing

# 121
Редно е традицията да продължи и в тази тема. Радвам се, че жижик вече има включване. Хайде и аз да допринеса:

Много харизма има в това момче. В допълнение със спортните му качества, авантюристичния дух, скромността и доброто възпитание, се нарежда безапелационно сред любимците ми от сезоните, даже може би ще ги задмине.
Записвам се и аз в новата тема. Благодаря за положения труд! Страхотна е както винаги. Единствено съм съгласна, че друг трябваше да бъде на корицата - Алекс, Пекин или Траян, защото те бяха по-открояващи се в играта през изминалата седмица.
За днес прогнозирам победа за жълти. От промото мога да предположа, че този, който дърпа, ще решава и пъзела, а Траян се е доказал като пъзелист, така че Мирко най-вероятно отново ще е на диета. Satisfied

# 122
Може би връщам темата малко назад, но тъкмо слушах и четох мнения за последния епизод на момчетата от Надкаст.
Чудя се — има ли изобщо „неморална“ стратегия в Игрите? Ако приемаме, че действията на Пекин и коалицията да елиминират силните играчи е ОК, тогава защо провокациите и изказванията на Алекс, че жените са слаби и опростяват хубавата игра, да се смятат за лоши? Особено при положение, че стратегията му проработи и той успя да ги изкара от ритъм.

За мен Пекин е страхотен стратег, но беше надхитрена в собствената си игра — и то напълно елементарно. Алекс ѝ вкара чувство за вина и тя рухна. А на арената… все още не мога да си обясня как загуби точно тази битка, при тези играчи.
Абсолютно си прав, Ауткаст. Аз и в темата го написах тогава, че речта на Алекс си беше от целесъобразност, тактически ход - целящ да подкопае самочувствието на момичетата. Нямаше чувства тук. Алекс не е Ивайло.
Така, че той си надхитри Пекин по всички правила и би трябвало Неделчо и Туджаров да му го признаят.

# 123
П.П. И аз благодаря за темата. Тази година за първи път ви чета от началото на сезона и съм впечатлена! Много се кефя.

Обаче корицата е несправедлива. Трябваше Алекс и Пекин. Пекин не я харесвам, но това не означава, че не беше фактор, а Алекс... Ами преобърна играта и разбуни духовете! Кеф на бучки!

# 124
Каквото и да си говорим или хейтим д-р Пекин, тя заслужава титлата "най-добър стратег" за всички сезони досега, въпреки грешките, които допусна. След нея е Гадостина (Сезон 1), Джаферович и последна е Виолета.

От мъжете: Елвиса и Неделчо.

#СезонанаКалин#!

# 125
Каквото и да си говорим или хейтим д-р Пекин, тя заслужава титлата "най-добър стратег" за всички сезони досега, въпреки грешките, които допусна. След нея е Гадостина (Сезон 1), Джаферович и последна е Виолета.

От мъжете: Елвиса и Неделчо.

#СезонанаКалин#!
Пропусна Алекса. Той за мен си изигра картите отлично от началото до края. И за разлика от горните - спечели.

# 126
Единственото, което не ми харесва в Калин е опасните каскади, които рекламира, като качването на кран. Тийновете само това чакат да копират и да се претрепят.

# 127
  • София
Редно е традицията да продължи и в тази тема. Радвам се, че жижик вече има включване. Хайде и аз да допринеса:

Леле какъв потенциал за реклами виждам тук!!! 💸 💸 💸

# 128
Единственото, което не ми харесва в Калин е опасните каскади, които рекламира, като качването на кран. Тийновете само това чакат да копират и да се претрепят.
Този кран, който с Лапунов катерят и скачат са необезопасени и двамата (сутринта бях качила няколко снимки). С нищо, ни глава, ни въжета, нищо. Направо не знам тези момчета....хем се възхищавам, хем...малко поне да имат чувство за страх и да се подсигурят.

# 129
Както казах те са израснали с това. Това е техния нормален начин на живот,и затова предполагам не осъзнават опасноста и това че деца мога да взимат пример конкретно в това .Особено пък Калин с неговото семейство той друг живот мисля че не знае😃

# 130
  • Варна
Запис в темата.
Много ще се радвам, ако тази седмица жълтите вземат резиденцията.
След толкова време блато и изолатор мисля, че ще бъде голяма гавра да ги оставят пак там.
Сините имат нужда от малко глад. Особено Чикагото, Дино и Ръждата.
А и Мирка каза,  че ще изтрае.

# 131
От днеска само Радка и Мирко ще се коментират, че да миряса родата!!! Grinning

# 132
Аа, зъболекарчето си е красавец и то. Ама си игра и честно. На кака контузенкото то...Hug

# 133
Днес ще гледам със закъснение.
Искам Калин и Алекс в резиденцията.
Рада може да отскочи до блатото.

Дъщеря ми ходи на катерене в зала(за сега). Видяла Калин. Каза, че го наобиколили много хора. Крясъци, писаци(в добрия смисъл, емоции).
Питах я защо не го е снимала поне, погледът беше като на Ивайло Grinning
Обеща, ако го види пак да го поздрави от бг.мама, демек бабите и да го снима. Обеща. Да видим.

Горкия Калин. Blue Heart

# 134
Пуснаха нов клип .Оххх  готвят ми Ръждавичка.Усещам го 🥲

Общи условия

Активация на акаунт