💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 428
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 105
Папунка, мисля, че повече ще ти отива "Лапунка" Laughing

# 106
Редно е традицията да продължи и в тази тема. Радвам се, че жижик вече има включване. Хайде и аз да допринеса:

# 107
Навсякъде подкрепа за Калинката. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 108

Тя Сапунджиева по-близка със сините мъже, отколкото Ръждавичка😅 С тях на фитнес, на планина, весела, усмихната. Много е красива като не е умряла от глад и стрес.

# 109
Дяволо, щом ще се отдава почит на победителя, моля сложи Алекс на корица. Той спечели играч на седмицата. Hug

# 110
Реших да изслушам все пак подкаста с Пекин след всички суперлативи, че е стратегът на сезона. За себе си лично нямам отговор дали се е наиграла, защото така и не разбрах каква цел преследваше, така че липсвайки крайна цел, как да кажа стратегически успешно ли я гонеше. Но участието в подкаста определено беше подготвено представление с много малко спонтанни отговори, които изненадващо за професията ѝ не обра с невербални знаци. И след почти два часа така и не схванах основната загадка на сезона - след като целта на жените е да гонят силни играчи, а най-комплексният е Мирослав, защо дори не обмислиха възможността да го пратят на елиминация. Самата Пакин каза, ще е нямало смисъл да остава, защото е била толкова слаба, че нямало шанс да се възстанови и да участва пълноценно. Но същата логика обърната срещу Мирослав не важи?
И друго интересно, понеже Пекин намекна, че Мирослав е голям стратег, но не е излъчвано. Изцепката му, че Калин няма защо да саботира, понеже ще пратят него срещу Ивайло, не е била необмислена. Пекин се е колебаела поради морални съображения, дали да гласува срещу Калин и той се е опитал да я постави пред свършен факт с тази реплика, един вид да отнеме срама ѝ, че ще постъпи неправилно като вече взето решение. Но дори и в тази ситуация Пекин е обмисляла да прати Радостина или Николета на елиминации, но не и Мирослав.

# 111
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата Diavolo&Soney!

Много сте писали, хора, едвам ви изчетох. Реших, че вчера са давали извънредно игрите и са върнали Пекин или пък на Мирката му е станало безвъзвратно лошо и са го изкарали по медицински причини😀
Гласувах за любимци Калин и Дино, който на последък не ме кефи как се държи със Сапунджиева, но генерално си го харесвам.
По въпрос 2 - Мирката

# 112
И аз благодаря за темата! Гласувах да Калин от мъжете и Ръждавичка от жените.

С прискърбие трябва да призная, че Мирослав се е бетонирал социално като най-невидимия играч за всички сезони сигурно. Това си е дарба! Но ако беше наистина такъв велик стратег, продукцията щеше да го покаже. Аз за 12 седмици не чух нищо за стратегията му на игра.

За корицата и аз очаквах да видя Алекс, човека си заслужи да бъде отличен, все пак успя да разклати великата женска коалиция!

# 113
  • София
Пекин може да напише докторат на тема масова психоза и манипулации в изолирано общество. Примерно Wink

По втори въпрос на анкетата никога няма да цъкна на фикуса. Той не е добре социално и нито един от участниците не държи истински на него. Той няма съюзници, така че за какво говорим? Понеже някой го сравни с Алекс от Гривните, нищо общо няма. Алекс си ходеше на битки, не се е крил и припадал, освен това спечели на своя страна най-големия стратег на сезона там, не Мая Wink - Мирцата. Така че фикуса да не ми се прави. Може и да е питал АI, но го изигра некадърно и без подкрепата на самата продукция нищо нямаше да стане с неговата "стратегия".
Най-добре позициониран социално - Калин, всички го харесват. В играта имам предвид, ние тук сме ясни.

# 114
Чакала, след целият хейт, с който залива Калин...защо го е последвал в Инстаграм, наред с Ясемин!?
Момчил също го е последвал.

Единственото ми обяснение, че не го виждаме почти никъде с другите играчи е, че графикът му е на фул и няма никакво време, което обяснява тренировките му в 1 през нощта.

#СезонанаКалин#!

# 115
Гледах клипче на Калин с компания, май приятели на брат му, той малко като бавачка седеше и се чудя как ги е изтърпял като го дават как забърсва масите, прибира и подрежда педантично Grinning
Момчил следва от самото начало Калин, понеже те са единствените участници, които следя, веднага излезе връзката.

# 116
Добро утро.
Калинката се оказа че имал и youtube  канал .
Качвам линка за желаещите 😁
https://m.youtube.com/%40kalinsexplores5883?fbclid=IwVERDUAOQ1I5 … TAB_ajr5bDm29kL9w

Погледнах едно ,две клипчета.Това момче найстина живее на ръба.Буквално живота му е супер екстремен .Имам чувството че думата страх не фигурира в  живота му,и не знам до колко е добре това.Хубаво е човек да знае че не е безсмъртен.Брат му е същия като него като гледам.

И аз пресламчих съм канала, благодаря много! Само едно клипче отворих (със ски нагоре бад Мальовица и с поглед към Синия улей в снежни условия) и ми се подкосиха краката. Там е страховито без сняг, а така... Желая му огрпмен късмет! Рядко толкова ме е кефил човек напоследък.

# 117
Някой знае дали е вярно , че Юлиян ще гостува в Чакалкаст.. ( прочетено в интернет ) .

# 118
Никога не следя играчите, но тази година ще пробвам, защото ме дразни фактът, че изчисляват успеха на сезона по феновете в инстаграм. За мен този сезон засега е много по- интересен от предишния, който спрях да гледам заради двамата нагласени победители. Тук засега стоя, макар и с мрачни предчувствия. След първи сезон пропуснах втори. Сега ще видим. Всичко без фикуса, Радостина и Николета ще приема. Стискам палци на Калин, Траян, Дино - в този ред.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 18:42 от Miranda88

# 119
Някой знае дали е вярно , че Юлиян ще гостува в Чакалкаст.. ( прочетено в интернет )
 .
[/quote

Да, в подкаста с Морунов каза че ще им гостува скоро

Общи условия

Активация на акаунт