💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 273
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за темата. Simple Smile

Аз си направих мои корици, че тази хич не ми е актуална. Даже и Ръждавичка присъства в тях- все пак да уважим предпочитанията на Diavolo.

Генерал Ръждавичка следи играта внимателно и отдава заслуженото на ефективността на ума.

Решава да го сподели с Чикагото, тъй като знае, че той също много се кефи на Калинката. Друго племе или не, те си искаха той да спечели точката. Simple Smile

Сладък комичен елемент сред цялото напрежение. Дино се моли за малко облекчение, ама зелените очи го следят неотклонно и хватът е здрав.

Моментът на обръщането. Мислите, че е изгладнял и немощен, но тук има и мисъл, и воля.

# 91

Защо трябва така нескопосано да си преправя снимките!? Три месеца я гледаме каквато си е по природа и сега хоп талията й тънка, краката й дълги.

Не си е обработвала снимката, а банският е с такъв дизайн, стесняващ талията. Като този:

# 92
  • Bayern

Защо трябва така нескопосано да си преправя снимките!? Три месеца я гледаме каквато си е по природа и сега хоп талията й тънка, краката й дълги.
В инста не си преправя снимките, навсякъде си е със сексапилните извивки Heart Exl  Тази снимка може да е стара. Николета няма нуждата от филтри, чудна е , дори без грим е много по-хубава
Може, явно я познавате. Да питам колко е висока и наистина ли е стюардеса? За мен не е, под 1.60 см. е висока дори, доста я оглеждах, защото се подразних си признавам. Видях снимките и в инста. Никъде не я виждам с облекло на стюардеса, нещо до самолет застанала, но е някакво рекламно лице явно на една самолетна компания.
Не, не я познавам, само съм й разглеждала инста.

# 93
  • В Града на липите
Чудя се — има ли изобщо „неморална“ стратегия в Игрите? Ако приемаме, че действията на Пекин и коалицията да елиминират силните играчи е ОК, тогава защо провокациите и изказванията на Алекс, че жените са слаби и опростяват хубавата игра, да се смятат за лоши? Особено при положение, че стратегията му проработи и той успя да ги изкара от ритъм.
Според мен моралът в стратегиите и социалните игри е субективен. Много зависи от личностните качества на играчите и от причините да се стигне до стратегии, които често се възприемат като неморални.
Например в една ситуация умишленото саботиране на отбора може да се приеме като морално, а в друга не. Ако даден отбор е токсичен и подлага на психически тормоз, унижава, изолира или застрашава играч от племето,  саботажа му може да се възприеме като самозащита или опит за оцеляване.
В случая с Ивайло и Калин саботажът им беше мотивиран и не включваше злоба, а беше по-скоро акт на безизходица.
За мен неморална стратегия е да лъжеш и манипулираш за лична изгода, да предадеш съюзниците си или да използваш информация, която може да уязви играч, както и психологическият тормоз.
Смятам също, че моралният компас на играчите силно влияе върху това какво се възприема като морална или неморална игра. Накрая все пак публиката е съдник.

# 94
На 100% подкрепям🔝
[quote author=January_ link=topic=1832608.msg50504671#msg50504671

Продължавам да смятам, че Пекин се отказа. Тя е достатъчно умна да сметне 2+2, може би дърдоренето на Алекс я подсети, че има живот и след играта, "семейство, приятели и колеги", а Ралица явно и показа на съвета, че защитната мрежа вече я няма. Пекин си прецени рисковете и ползите, изчисли че няма да спечели играта и хвърли кърпата за да извлече най- доброто от ситуацията. Умна жена е тя и аз така бих направила. Всяко оставане и ден повече в играта щеше да й донесе само негативи, изми си образа като се самономинира и бай-бай, излезе чиста.

И специално за outcast, ако смяташ като мен, може да обсъдиш с аудиторията си дали Пекин не свърши черната работа на фикуса и обра народното недоволство, което той трябваше да получи. Защото Пекин още първата седмица не искаше да номинира Калин, няколко пъти го каза, но Мирка с гробовния си глас каза "няма проблем ние имаме 3 гласа, стигат да го номинираме". Даже не попита и не даде възможност на двете патици да си кажат мнението. Припадащия, с гадната усмивчица, че не му пречи да стои на изолатор, а уж беше на умиране. Като се върна победител от четворната елиминационна, се изтърва пред Пекин "аз съм много силен", " аз съм скрита лимонка", ама няма кой да зацепи, нямааа.
#lo6omie
[/quote]

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 12:36 от koremche

# 95
Може би връщам темата малко назад, но тъкмо слушах и четох мнения за последния епизод на момчетата от Надкаст.
Чудя се — има ли изобщо „неморална“ стратегия в Игрите? Ако приемаме, че действията на Пекин и коалицията да елиминират силните играчи е ОК, тогава защо провокациите и изказванията на Алекс, че жените са слаби и опростяват хубавата игра, да се смятат за лоши? Особено при положение, че стратегията му проработи и той успя да ги изкара от ритъм.

За мен Пекин е страхотен стратег, но беше надхитрена в собствената си игра — и то напълно елементарно. Алекс ѝ вкара чувство за вина и тя рухна. А на арената… все още не мога да си обясня как загуби точно тази битка, при тези играчи.

Ох, за не знам кой път пиша - никакъв проблем няма в стратегията на Пекин. Освен нормалната неприязън на привържениците на жертвата на тази стратегия. Също и фактът, че е ялова, ако цели крайна победа, а не само продължаване на престоя. А удълженият престой може да е ценен, ако участникът събере много фенове и после си осребри участието. Но ако с удължения престой се събира само хейт стратегията е провал.
Проблемът с главно П е, че стратегията успяваше само заради помощта на продукцията и всъщност намесата на продукцията докара нещата до където стигнаха.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 12:38 от Черна станция

# 96
  • София
Благодаря за темата на Сони и Дяволо!
По анкетата-любимци-сърцето и мозъка на феномени Blue Heart
След тях добавям Траян,Чикаго и Дино.
Не споменавам Ръждавичка,защото я гласувах по втора точка,еднолично.
На пръв поглед тази позиция би трябвало да е за Мирка,но на мен тези не минават.Това да го играеш фикус,да ти е назначено куче-пазач в лицето на Пекин, ми е далеч от социален играч.
Ръждавичка е тази,която е подкрепяна от всички,силна е,заявява се,поема отговорност.Харесват я по тези причини и винаги ще търсят съюз с нея.
Единствено й се чудя как набеди Лапунов,че не е активен,скатава се и прочие,а не видя в Мирка тези неща.
Ето и за тази седмица съм убедена,че ще се самопредложи за капитан,въпреки възможността да е елиминационна.
Тя не се страхува от Пекин,търси този дуел с нея.Е,реалността ще се окаже друга,но поне ще сложи край на най-антипатичния ми участник този сезон в лицето на Радостина.
А за изхода от битката днес-ще се усмихне сладко и ще каже-когато капитан съм аз резиденцията е синя!

# 97
За мен Пекин е страхотен стратег, но беше надхитрена в собствената си игра — и то напълно елементарно. Алекс ѝ вкара чувство за вина и тя рухна. А на арената… все още не мога да си обясня как загуби точно тази битка, при тези играчи.
[/quote]

Алекс номинира на база игри, за мен не е нормално както каза Калин да мажеш очите на тези които можеш и да играеш толкова долно.
Какъв стратег е Пекин като замазва очите на изключителни глупави момичета като Николета и Радостина.
За разлика от нея Алекс и го каза в очите, не зад гърба.
За разлика от Пекин, Алекс е добър и на арената.
Ако не беше Ивайло цял сезон да ходи и на капитански и на елиминационни битки и да се връща, тези отдавна нямаше да ги има Simple Smile

# 98
Сашо Сенсей е такъв тийм лийд че може да обедини девбг и бгмама. Физически беше вперчатляващ с жилетката и е добър пример как възрастните хора ги подценяват но ако са потдържали добра форма могат да извадят доста силова издържливост. Много по-добра от младите и старите участници напомпани с анаболни стероиди (мъже и жени) които издишат след 2 минути. Речта според мен я беше прихванал от слушалката на Ралица и напускането на Пекин беше желаният резултат. Тя от няколко дена видимо береше душа.

# 99
Миналият месец Лапунов и Калинката са се срещали по това време в София. Изкачвали са някакъв кран, както Лапунов каза в интервюто. Ето снимки с Калинката и крана от ФБ.

"Дишане на чист въздух около София 😂🔥👏 Мерси за разходката Калински беше много готино, другия път повече!"

# 100
  • София
Е ако някой ми намери момент, в който Миро изказва мнението си- шапка му свалям на момента. Добре, че бяха синхроните, че да разбера , че говори🙄

Че как, "Кой да иде на пъзела? - Калин!" Grinning

# 101

"Дишане на чист въздух около София 😂🔥👏 Мерси за разходката Калински беше много готино, другия път повече!"

Toлкова много позитивна енергия на едно място. Чудесни млади мъже, дано има повече като тях.

# 102
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дяволо, Сони, благодаря за разкошната тема! Дяволо, сърдита съм ти, ти знаеш, обаче това е.... огромен, къртовски труд! Респект! Направо е впечатляващо такова старание от твоя страна! Личи си, че правиш темите с удоволствие.

Само корицата не ми харесва този път. И аз не виждам причина Ръждавичка да я украсява, в крайна сметка героите на сериала бяха други миналата седмица. Можеше да сложиш гифчето как Калин се "катери" по куба, беше феноменално просто.
В анкетата гласувах за Калин и Траяна на първия въпрос и за мистър Лошомие на втория. Той действително е като фикус - хората си пренасят багажа от едно жилище в друго и наред с важните вещи върви и саксията с фикуса. Незначителна е, но винаги се намира място за нея и в новия дом.
Реално съм сигурна, че ако не бяха започнали да го хвалят водещите от известно време насам, още нямаше да сме го забелязали и на финала като спечели, щяхме да се чудим "Абе, кой е тоя?!". Все е храст, все няма мнение, все е на завет и не се набива на очи. Дребен тарикат, който се скатава непрекъснато, когато става дума за общите битки и се раздава на макс, когато спасява собствения си задник. Само не разбирам защо всички вкупом го пазят и обгрижват като писано яйце, захранват го и го дундуркат. Продукцията даже го преобуват като се наака.
Трио "Баничка" ги тричаха като за последно, голямо набиване на канчетата и насаждане на чувство за вина беше, а за провинилите се от "Магазингейт" нямаше нищо подобно, дума не се каза, само ТомиОйл го отнесе.
Аз нямам против, че са яли, но за това, че най-нагло обвиняваха тези, които не знаеха и нямаха нищо общо със заверата, ги отписвам като хора според моята морална скала. Само по това си личи какви точно личности са и колко са "нечистоплътни".
Между другото ТомиОйл продължава да инсинуира в Тик-ток клипчетата си, че Ивайло и Кристиян са знаели, много е гнусен.
Нямах нищо против и стратегията на Пекин, това също е начин да вървиш напред. Просто не ми харесваше това, че не наричаха нещата с истинските им имена и се правеха на ощипани и приятно разсеяни. Мантрата "Ние сме най-силните, ние сме лъвици, всички ги е страх от нас" беше най-смешното нещо евър. Значи имаш смелост да играеш по точно определен начин, но нямаш смелост да си признаеш какъв е, та се налага да го обличаш в лицеприятни лъжи? Това само по себе си говори много.

# 103
  • Някъде там...
Скрит текст:
Не си е обработвала снимката, а банският е с такъв дизайн, стесняващ талията. Като този:

[/quote]
Да, това са бански на Arena, с много хитър дизайн. Изрязани са повече в талията и визуално смаляват тази област. Има ги във всякакви цветове, включително бонбонени, пастелни, неонови. Има и по-изрязани, моделът е Arena one. Препоръчвам и двата. Wink
Е ако някой ми намери момент, в който Миро изказва мнението си- шапка му свалям на момента. Добре, че бяха синхроните, че да разбера , че говори🙄

Че как, "Кой да иде на пъзела? - Калин!" Grinning
Понеже наскоро си превъртах епизоди от началото на сезона и попаднах на първата битка на Миро при жълтите. По същия начин убеждаваше Тянко да иде на пъзела, супер си, ще се справиш и т.н. Да не би случайно да набутат него.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 19:21 от Жабче

# 104
Лично според мен, от сезон 3 нататък има хора от продукцията и участниците, които отчаяно се опитват да направят Игри на волята да е повече като Сървайвър a зрителите искат Ultimate Ninja Warrior с мааааалко стратегия.

Просто двете неща са несъвместими.

Аз за това гледам с отложен старт. За първия час от ала-бала схемаджийството отделяме не повече от 5 минути от сезон 4 нататък като почна да ми се отщява. Става само все по-зле.
Едно е да гледам Ники Майонезата и скандалите, друго да слушам цял сезон Джаферович....

Общи условия

Активация на акаунт