💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 221
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък като майка на син си мисля какви железни нерви има майката на Калин. Хайде той е малък и няма чувство за страх, кефи се на приключенията, оптимист е, типично младежко поведение. Ама майката, тя какво мисли и преживява. Че са и двама на всичкото отгоре, които да ги мисли. Възпитала ги е и им има доверие. Респект!

Според информацията, майка им е най-"лудата" в семейството. Или е била, може да се е кротнала с годините. Макар че надали.
Аз предполагам игрите мноооого пърхат мигли към брат му да кандидатства. Направо мога да видя как потриват ръце.

# 46
. Всъщност на Миро му личи, че идва от друго общество, където се спазват правила и възпитано поведение.
Всъщност точно Миро не спазва правилата. Добре си е похапвал с Томито, не е като да не е бъркал в меда, но пак оцеля, че и го съжалиха. За разлика от Крис и Иво дето и понятие са си нямали , но пък имало малко захар в ориза (без да са искали и подозирали) и това било проблем. Миро нали ги пита как така не са разбрали вкуса, че тази захар с оцет полята и колко да са слагали...то сутляш ли са правили . Двамата Иво и Крис нито са искали, нито са знаели, но Миро с правилата спазващ хем е знаел, хем И друго похапвал. Ама иначе изкуство да се правел на фикус, но как нападна двамата невинни, че са яли ориз със захар видиш ли, за това има сили и очи. Мазен и манипулативен човек е той за мен. И такъв го бутат, кътат, дават му наградки, хвалят го, а честните и способните, раздаващите се, правещите играта и предаването биват обиждани и изпращани с подигравки и няколко думи от няма как. Пример-Лапунов. Защо Томи го оставиха, като са знаели за нарушенията му, че и на битка го пратиха? Миро защо го пазиха и нито веднъж не го нарекоха страхливец? Някаква инициатива да е имал, да е бил капитан, да е спасявал племето си, да е градил стратегии, на битки да е бил най-активен? А...бързо минавал трасетата. Още по-зле, върши си неговата част и после не се напряга и се пази. Такъв ли да харесаме, това ли е примера, другите не са за предпочитане? Вижте как изпратиха Пекин, Наталия, как примерно Лапунов?  Какво ни пробутват, това е всеки сезон почти, но сега вече ......минаха всяка граница.

# 47
Точно така, предаването мина всякаква граница! Очаквам сезон 8 да е блато, изолатор и плаж. Обградени с бодлива тел да не избягат да си изпросят баничка. А който се сдобие с баничка, да му отрежат ръката като по Крумово време. Ай сиктир! Гладен човек, жив дявол. Та толкова за правилата в играта.

# 48
Аз гласувах за Николета и Миро. Николета не може да смята но и Калин не може. Миро смята като старото ми касио. Калин също така не може да прави кафе а Миро може. Извода е че Миро става за асистент на Николета а Калин не става изобщо. #женатаТорпедо #майкатаНаДракони #сезонаНаКале

# 49
Аз пък като майка на син си мисля какви железни нерви има майката на Калин. Хайде той е малък и няма чувство за страх, кефи се на приключенията, оптимист е, типично младежко поведение. Ама майката, тя какво мисли и преживява. Че са и двама на всичкото отгоре, които да ги мисли. Възпитала ги е и им има доверие. Респект!

Майка му е най-екстремната в семейството. Имаше споделени техни интервюта тук - на майка му и баща му. Баща му беше казал, че тя е най-екстремна.

#СезонанаКакин#!

# 50
  • Be realistic - plan for a miracle.
Това за майка му, че е безстрашна, супер много си личи в него.
Най-големите си страхове наследяваме от майките си или ни биват насадени пак от тях.
Калин страхове няма.
Браво на Калинова мама Grinning

# 51
Благодаря за новата тема, дано и тази седмица е пълна със страсти, по възможност положителни.
Аз гласувах, разбира се, за Калин и след дълго обмисляне за Алекс, защото двамата се превърнаха в сработена машина. Раждавичка ме изгуби последните дни, преди поне ме ядосваше, но беше част от Ф4 и то ярка част. Дано оцелее до обединението и се превърне отново в себе си, включително и с ръбовете по характера си, които ѝ отиват Blush
На Алекс му личи от километри, че е живял в Щатите, но в Мирослав нищо не ме навежда на мисълта, че идва от друго общество. Би могъл да е отвсякъде, което вероятно също е качество. Може би би бил добър агент под прикритие. Аз също започвам да изпитвам състрадание към Миро, но това в никакъв случай не е смесено с положителни емоции.
Относно асистент за Николета, Калин не само, че ѝ донесе каквото не харесва, но подозирам, че го направи нарочно, защото тя се опитваше да го омайва и мислеше, че ще може да го завърти на пръста си. Поне сценарият искаше да се получи така. Но ето още един участник, който не пие кафе, редом с Траян.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 09:33 от sunrise_sunset

# 52
  • София
Записвам се и аз в темата.
Глас от мен само за Калин 💙 Към всички останали имам някои забележки, къде по-малки, къде по-големи и не искам да размивам вота.

Аз също съм леко озадачена от корицата, предвид събитията от предходната седмица, но ще трябва да се съобразяваме с пристрастията на домакина. Аз също щях да ги накъдря една след друга на Калин, особено с тези страхотни кадри, с които ни радват съфорумците 🫶🏻

# 53
Обаче да не казвам голяма дума ,но за 7 сезона толкова нехаресван  в анкети и краен победител като Мими фикуса не е имало.😁Само два,три гласа.Даже Мартин и Алекса бяха с двойно повече гласове ,а те не бяха харесвани 😂🤦

# 54
Благодаря за темата!

Гласувах за Траян и Дино на първият въпрос.

Имам много любимци обаче все още вътре в играта: Алекс, Калин, Ръждавичка, Николета, Миро. Та който и да спечели бих се радвала.

# 55
Дяволо, какво точно направи Ръждавичка тази седмица, че е на корицата?
Алекс буквално обърна играта и плановете на продукцията, но за него корица няма?
Моля някой да качва снимки на Калин, от време на време, той блести и озарява всичко около себе си, за разлика от вечно намусената "принцеса".

#сезонанаКалин#!
Е, как какво направи Ръждата, просташката й изцепка за параолимпийците не стига ли Rage

#сезонаНаКалин

# 56

Защо трябва така нескопосано да си преправя снимките!? Три месеца я гледаме каквато си е по природа и сега хоп талията й тънка, краката й дълги.

Гласувах за Калин и Алекс.

# 57
МиркА Фикуса има 3 гласа от близо 200 за харесване... То кой да го хареса!? Абсолютно кухо дърво, неспособно да поеме отговорност. Цял сезон се кри. Когато Калин отиде при тях най-безцеремонно го номинира за Елиминация, наред с Ивайло, а двамата изнасяха битките, въпреки загубите. Калин по 2 пъти им минаваше трасетата и той го номинира незаслужено! Що така бе Миме!? Ивайло - същата история.

За пъзелите..МиркА Фикуса вечно сочеше Калин за този отговорен пост. Един път не се сапопредложи за нещо. Нито веднъж. Какво да му харесвам!? Кое точно да му харесам!? Какъв пример дава в обществото!? Да си крием като мишки зад полата на мама, в случая Пекин и да не се сме по-високи от тревата. Да бъдем безотговорни и прочие!? Това ли да му харесвам!?

Сега защо продукцията ги съпоставя. Тук е лесно - имат общи хобита - планинарство и видео заснемане.

#СезонанаКалин#!

# 58
Благодаря за темата и труда.Но честно предпочитах на корицата да е Калин с минаването на куба,то си беше като катерене...или Алекс заради речта му.
Та гласувах за Алекс и Калин.За Алекс защото ,изрази по всеобщо мнение на хората,това от което ни боли.Играта на "въпреки" на Пекин..ами аз го харесвам,не заслужава,ама ще го номинираме....Алекс направо я срина,не ми се вярва да е толкова здрава психически.Всеки би се сдухал  от такава критика.Много ми е двулична Пекин,и има нещо скрито в миналото и,което я прави гадна.Просто нейното държание си е защитна реакция,няма как иначе да си обясня вечното повтаряне, ние сме силни,мъжете се страхуват.
Колкото за Калинката,ами той си е над нещата,с ясен поглед,чудесно разсъждава,и най-важното,не таи злоба,а е склонен по скоро да каже "Боже прости му,той  не знае какво прави"..Но видяхме и друг Калин,кой може да покаже нокти,и да изръмжа предупредително, като големите силни котки,тихо но заплашително.

# 59
Благодаря за темата, Дяволче и Сони!
Не смея да ни пожелая седмица без ядове, че толкова близо до края май ще е невъзможно. Grinning
mery_poppins1 защото и за това й трябва асистент сигурно, то скопосания едит пак иска малко повече акъл, макар и днешните телефони и AI доста да помагат на хората, които тотално нямат умения в тази насока.
Инак, Калин надали ще й носи кафе така е, ама може тя на него да направи, ако обслужва случайно някой ден полет, в който пътува той. Joy
А Миро ми се вижда толкова егоистичен, че повече шанс има кафе машината сама да я обслужи и сервира.

Общи условия

Активация на акаунт