💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 227
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 60
  • Bayern

Защо трябва така нескопосано да си преправя снимките!? Три месеца я гледаме каквато си е по природа и сега хоп талията й тънка, краката й дълги.
В инста не си преправя снимките, навсякъде си е със сексапилните извивки Heart Exl  Тази снимка може да е стара. Николета няма нуждата от филтри, чудна е , дори без грим е много по-хубава

# 61
Благодаря за темата😊Първия ми глас е ясно за кого е(🐞💙💛), а втория ми е за Траян, но определено бих включила Алекс, Чикагото, Ръждавичка, Дино…бутаница ми е за второто място😂Дяволчето е сложил втория въпрос, за да отбележим МиркА в нещо, което не е: “Кой е фикуса на сезона”, затова аз пък сложих Ръждавичка😛

# 62
Този сезон всички играчи са ми интересни и нямам изявен любимец. Ще се радвам да спечелят Алекс, Калин или Ръждавичка. Жена победител би било ехееее, супер, но надали пак. Социално Миро е един от най-добре позиционираните. Да не влизаш в конфликти и да не се набиваш в очи е умение, което винаги носи успех. Всъщност на Миро му личи, че идва от друго общество, където се спазват правила и възпитано поведение.
Викаш Миро спазва правилата, едно и също предаване ли сме гледали. И да, не се набива на очи милата Мими, скатава се, а понякога дори и не участва в битките.

# 63
  • Някъде там...
Категоричен глас от мен за Калин. И с известно колебание, вторият отиде при Алекс. Основно заради израстването му от началото на сезона, както и за сплотяващата му роля, която беше ключова за да имаме феноменалното племе на всички сезони. Иначе все още подкрепям, макар и не толкова категорично, Траян, Ръждавичка, Дино и Чикагото. На обратния полюс са ми Миро с много голяма преднина и Радостина.

Що се отнася до социалната игра, до момента на преместването му при жълтите, Алекс си беше оплел кошницата. Ръждавичка също, макар че при нея имам забележки, заради постоянните опити да се презастрахова с втори и трети вариант. Понастоящем май фикусът е най-малко на прицел, за жалост. Което не значи, че харесвам поведението му на мишка. За успешна смятам и играта на Калин или по-скоро липсата на социална игра. На него му е достатъчно да бъде себе си. Но пък е мишена, защото е силен.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 10:03 от Жабче

# 64
  • София
Гласувах за Калин и Ръждавичка!
Дали е наивно, че ми става вече жал за Мирко? Така де, хич не е за първото място човека, а Калин е класи над него: то не е харизма, то не е качества на арената, то не е доброта и чистота… Ама много хейт отнася Мирко, чак започвам да го съжалявам човека… Стасист си пада малко, ама поне не се кара с никого…

От такива дето не се карат и не казват нищо в очите, а зад гърба плетат интриги бягай далече. В промото пак се изяви, с Подмолната си усмивчица сипва на Ръждето. И добър релеф е направил, много бързо му мина припадането.

Абе, вярно ли Кристиян е казал, че как ви Мирка се преструвал че припада, за да го съжаляват? Тоя е направо за свекървенската тема Simple Smile

# 65
Виждам, че повечето приемат за успешна социална игра това, да не се набиваш на очи и да си присламчен към силните на деня. За мен успешен социално е човек, за когото дори противниците му споделят положителни впечатления, такъв, който няма нужда да вика и обижда, за да изрази мнение и несъгласие, такъв, към когото всеки се обръща за подкрепа и търси при трудност... и още много в тази посока. Та излишно е да пиша кого съм посочила като отговор в анкетата😉

# 66
Виждам, че повечето приемат за успешна социална игра това, да не се набиваш на очи и да си присламчен към силните на деня. За мен успешен социално е човек, за когото дори противниците му споделят положителни впечатления, такъв, който няма нужда да вика и обижда, за да изрази мнение и несъгласие, такъв, към когото всеки се обръща за подкрепа и търси при трудност... и още много в тази посока. Та излишно е да пиша кого съм посочила като отговор в анкетата😉

Успешна социална игра е да станеш победител, пък ако ще и под креватите да си се крил. Ако номерът е минал и си прецакал другите - успешно е било. Нали все пак това е състезание? Та аз бих приела всяка тактика, независимо дали изглежда достойна или не, дали е атрактивна или не, стига обаче да е плод на собствените сили и умения. Не мога да приема обаче продуцентите да ти постилат червения килим към първото място.

П.П.

Като гледам как се вживявате и колко пишете, ха убедете ме, че сезонът бил слаб или продуцентите нямат повод за шампанско. Ми очаквайте догодина още по голямо и миризливо нещо.

# 67
вчера в надкаста говореха за признаците че Траян не е главен герой. Аз мислех че го готвят за злодей. Той има леко излъчване на були. Не знаем дали е така реално но линията където с Дино тероризират Сапунджиева толкова че чак Алекс ходи да я разведрява не изглежда измислена. Ролята на злодей би му отивала но другото интересно е, че има супер малко синхрони и мисля, че го режат монтажно просто защото прилича  малко на Миро който е победител и смятат че публиката няма да ги различава добре. Другия сезон да знаете да не влизате като generic white guy. Трябва разпознаваемост като обецата на Пекин или готина прическа тип Keith Flint и гарантиран финал.

# 68
Записвам се за новата тема. Може ли линк за въпросните интервюта с родителите на Калин, че сега ми стана интересно?

# 69
Ама ти току-що описа Миро Simple Smile
Аз не съм чула някой в играта да се изкаже негативно за него, търсят го за коалиции и битки, изказва си мнението без да вика и обижда... и т.н.

# 70

Защо трябва така нескопосано да си преправя снимките!? Три месеца я гледаме каквато си е по природа и сега хоп талията й тънка, краката й дълги.
В инста не си преправя снимките, навсякъде си е със сексапилните извивки Heart Exl  Тази снимка може да е стара. Николета няма нуждата от филтри, чудна е , дори без грим е много по-хубава
Може, явно я познавате. Да питам колко е висока и наистина ли е стюардеса? За мен не е, под 1.60 см. е висока дори, доста я оглеждах, защото се подразних си признавам. Видях снимките и в инста. Никъде не я виждам с облекло на стюардеса, нещо до самолет застанала, но е някакво рекламно лице явно на една самолетна компания.

# 71
  • В Града на липите
Diavolo, Soney, благодаря за темата.
За пръв път не разбирам избора на корица. Simple Smile Това ли е моментът, в който Ръждавичка споделяше, че Калин и Алекс ѝ липсват? Седмицата си беше на Алекс. Той обърна играта и изнесе реч, която ще се помни и цитира.
Гласувах за Калин и Ръждавичка за любимци. Исках да са мъж и жена. Иначе харесвам също Траян, Алекс, Дино и Чикагото. Хубави финали ще се получат. Само за Ивайло съжалявам.
За най-добре коалиционно позициониран играч избрах Ръждавичка. При сините играе с Дино, Траян и Миро, а след обединението има Алекс и Калин. Не мисля, че последните двама биха гласували против нея.
Довечера се надявам жълтите най-сетне да отидат в Резиденцията и да се натъпчат, като нормални хора на Коледа.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 10:30 от hrissi_sz

# 72
Е ако някой ми намери момент, в който Миро изказва мнението си- шапка му свалям на момента. Добре, че бяха синхроните, че да разбера , че говори🙄

# 73
Благодаря за темата, да се запиша и аз.
Калински 💙 и Ръжденцето, разбира се. Ех, какво можеше да се получи от тия два диаманта, ама нА...зор да ги вкарат в недоизбистрени роли.

# 74
  • София
Всъщност, играта е пълна проекция на живота, който, както казваме, е ш.бан. Обикновено в реалния живот победители не са тези, които са най-добри, като изключим може би спортните състезания. Миро нито спазва правила, нито е толкова умен стратег, той просто е един типичен средностатистически нагаждач, каквито има презостатъчно в реалния живот. Като започнем от политиката, минем през държавната администрация и стигнем до голяма част от частния бизнес, в България нагаждането е много типичен начин на живот още от време оно. Нищо стратегическо не виждам, това е поведение, типично за много хора. Стратегия видях в Алекс и отчасти, въпреки комплексарските речи, в Пекин. Въпреки всичко, Калин е този, който заслужава победата не защото е "добрият герой", а защото е най-добрият в атлетическата част на състезанието, която би трябвало да е водещата точно в този формат. За съжаление и това да не спечели по-добрият в спорта също е част от българската действителност и е напълно нормално да не спечели Калин, просто защото е имал кофти късмета да живее в България, както много от нас. Реалности, какво да правиш.
Добрата новина е, че Калин ще има възможността да изкара много повече от 50х евро във времето, ако успее да оползотвори тази известност, която спечели сега. Проблемът на нагаждачите обикновено е, че нямат стратегия за бъдещето, а само за настоящето, а времената се менят, силните на деня също, парите се стопяват...😉

Общи условия

Активация на акаунт