💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 257
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 150
Малее готвят Симонка за Капитан...А па Рада крои планове с останалите жени, в това число и МиркА.

Предвиждам синя резиденция...заради промото.

#СезонанаКалин#!

# 151
Радостина сериозно знае ли къде се намира.Една от най-слабите жени евър във всички сезони добутана от други хора да стигне до тук.И ако тая тъпа продукция направи така че тая блатна да бие най-силната жена за седем сезона Ръждавичка направо не знам 😑

# 152
Днес ще гледам със закъснение.
Искам Калин и Алекс в резиденцията.
Рада може да отскочи до блатото.

Дъщеря ми ходи на катерене в зала(за сега). Видяла Калин. Каза, че го наобиколили много хора. Крясъци, писаци(в добрия смисъл, емоции).
Питах я защо не го е снимала поне, погледът беше като на Ивайло Grinning
Обеща, ако го види пак да го поздрави от бг.мама, демек бабите и да го снима. Обеща. Да видим.

Горкия Калин. Blue Heart
Това си мислих и аз- и катерачите и пещерняците са хора с доста тесен кръг на общуване( съдя по мои приятели, които се занимават с това). Та какво ли му е сега на Калинката?!  Поне винаги има възможност, ако му дойде в повече да избяга някъде нависоко или надълбоко😊
И аз така си мисля, дори видях децата на мои колеги в неговите клипчета))  Калинката си е притеснително момче, това може би му идва много, ама ще изтърпи. Да вземе да влезе тук, да ни обърне внимание, че...представям си, ако го направи, ще трябва да ни мерят кръвното ))

ПП.
Моето мнение,
 Само да напиша, че си спечелила от Нова кожа, ако не си видяла, че има срок да се заявиш за наградата-честито))

# 153
  • София
За Калин гласувах, разбира се.
Алекс също ме радва след фиаското в началото на игрите.

# 154
  • Варна
Малее готвят Симонка за Капитан...А па Рада крои планове с останалите жени, в това число и МиркА.

Предвиждам синя резиденция...заради промото.

#СезонанаКалин#!
Честно да ти кажа дано Ръждата стане капитан и има елиминация да отстрани Радостина.
Няма да преживея Мирка с още по пълни джобове 😁

Мирка почва да плете интриги.Имаше добър учител 😃

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 20:07 от don domat

# 155
Мирославв каква мижитурка си.

# 156
Ех, как познах, Ръждата се готви за капитан. Мими като чу, че може да е елиминационна капитанската, се сниши.

# 157
МиркА не се трае. Схемаджия.

# 158
Мирослав е адски дразнещ.. като мълчи по- бива ...

# 159
  • София
Хора, днес видях Траян в София. Възможно ли е или съм се припознала? Ама много висок.

# 160
Да си оправя вкуса от противното Мими. Чак захаресах жълтите при тея схеми при сините.

# 161
  • София
Ръждавичка е най-смелата жена за всичките 7 сезона.
Иска да ходи да се бие на крачка от обединението, където има толкова много хора, които искат да играят с нея. Има Анулет, но се е прицелила и в грошове. Мисли с 2 хода напред както каза Миро.
Сега ще прибере огромния пай награда. 250 гроша от Радка, тя има 50 и стават общо 300. 💙🙂

# 162
Гледайте Чикагото. Опита в рудника с хора си казва думата.

# 163
  • София
Дино очаквано побърза да се скатае. Кръстчето го боли. Сакън да не иде на битка.

# 164
  • Някъде там...
Мирослав е коварен като жена, пардон, змия. От такива хора, стой далеч. Неприятник.
Стискам палци и на краката за жълта резиденция.

Общи условия

Активация на акаунт