💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 241
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 165
Може изобщо да не е елиминационна капитанската.  А в петък двама да отпаднат

# 166
  • София
Хаха, Чикагото как се ежеше на Дино и той няма какво да каже, хахаха
Яка сцена.
Вика, нали знаеш хиени много ама лъва е един. Обикалят, обикалят ама не смеят да захапят. Grinning

# 167
Пекин пак лее отрова Triumph

# 168
Мирослав е коварен като жена, пардон, змия. От такива хора, стой далеч. Неприятник.
Стискам палци и на краката за жълта резиденция.

Подписвам се под това. Отвратителен е.

# 169
  • Варна
Може изобщо да не е елиминационна капитанската.  А в петък двама да отпаднат
Разбира се. Само дето таим надежда Радост да отпадне, че някак си не и отива да е на финал

# 170
  • София
Чикагото надуши, че Генерала е главатаря на новата коалиция.
Дано не се срещат обаче... Не го искам. Чикагото няма бутане човек. Скала.

Малеее, Пекин какви слова.
Калин бил наивен и да не слуша Александър женомразеца, който бил и страхливец и искал да го спъне. Grinning

# 171
Всяка жена в прощалното си видео казва едно и също на Калин ,,Не бъди наивен". За тях е наивен, защото не ги пази като Мирка (който всъщност пази себе си, но...). Joy

# 172
Хаха, Чикагото как се ежеше на Дино и той няма какво да каже, хахаха
Яка сцена.
Вика, нали знаеш хиени много ама лъва е един. Обикалят, обикалят ама не смеят да захапят. Grinning
Кво да каже Дино? Като знае, че е сгащен от Чикагото и вече няма въртене и сучене. Уж просТ, просТ, ама май го подцениха нещо. Нямам търпение да ги почва един по един. 😁

# 173
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Много, много отровно същество е Пекин. Напомня ми на злодея в "Мълчанието на агнетата".
МирА е наистина хлъзгава и подмолна като змия.

# 174
По-неадекватен лаптоп не си спомням скоро Joy
Браво Пекин.  Тук си номер едно поне Joy

# 175
Дино е скатавка,но поне е приятна скатавка😁Докато Мими  фикуса е страшна невестулка от която ми се гади😄

# 176
не ми се гледа как слаби жени от блатото са се взели за супер силни и .......не ми се коментират...Пекин е супер-супер гадно същество от ден първи не ми харесваше и дано повече не ни я показват...

# 177
  • София
Дори и аз, който обикновено съм за жените не виждам как ще се получи финал само от жени.
Не знам на какви наркотици са Пекин, Радостина и Николета ама това е нереално. Изцяло женски финал. Grinning

# 178

Малеее, Пекин какви слова.
Калин бил наивен и да не слуша Александър женомразеца, който бил и страхливец и искал да го спъне. Grinning
Калин е на 27, почти на 30. Интересно ми е според Пекин на колко години вече си опитен и тарикат? 🤣  Та тя е на 32 не е много по-голяма от Калин. Изкара се с е гати житейския опит тя.

# 179
Едно не разбирам.
МиркА се притеснява,че Ръждавичка била двоен агент и на финалите щяла да играе с Николета,Пекин и Радостина.
Последната пък твърди,че МиркА на финалите щял да играе с жените.
Значи използва Пекин да се криеш зад нея и сега изведнъж като стигнеш финалите нямало да играеш с нея,което много ме съмнява,защото където е мнозинството там си ти,мишок.
Говоря теоритично нали все пак Пекин отпадна.
Много ми е анти този човек.

Общи условия

Активация на акаунт