💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 265
  • 3 336
  •   3
Отговори
# 180
На Фикуса вместо да му лъскат образа, още с първия епизод го закопават...Така де сам се закопава. Сигурно ще "блесне" на терен.

Интересно ми е Калин как ще се представи...3 седмици Изолатор.

# 181
  • София
Пекин посъветва Радка, да не слуша Алекс..ама след дъжд-качулка.. Тя вече го послуша и открадна Траян, така че съветите на Пекин са неприложими..

# 182
Ааа, Пекин може да си плямпа за женски финал, но само на Радостина го пожела. Моментното ѝ отношение към Сапунджиева е под въпрос, та не е ясно как точно си го представя.

# 183
  • Някъде там...
Пекин и на умирачка не спира да пуска отрова. Изключително токсичен човек. Изпива им живеца на хората. Я как светнаха всички!
Не ми харесва как протекцията се прехвърли от Пекин към Радостина. Дано бъркам и тя просто да е касичка за някого.
На Фикуса вместо да му лъскат образа, още с първия епизод го закопават...Така де сам се закопава. Сигурно ще "блесне" на терен.
Ааа, нищо не разбираш ти. Това е велика стратегическа и социална игра. Tired Face

# 184
Не съм най-големият фен ма Ръждето, но не искам да отпадне на капитанска и то при условие, че в играта са Рада, Ники и Сапунджиева. Тя е класи пред тях.

# 185
Аз ви казвам на финала Калин е паднал на пъзел и сам се е бил както Фифо и Алекса😄Още ме е яд това момче как сам се би на скапания пъзел  в техния сезон.

# 186
Миро винаги влиза в коалиция, но е последен по важност в нея. Grinning

# 187
Благодарности на Сони и Дяволчето!
Браво на Чикагото, че си е говорил със Сапунджиева през почивния ден. Милия, той си мисли, че са го нарочили заради нея. А не знае, че още с идването при сините, беше отлюспен от Ръждавичка. Сега като е гледал епизодите му е станало много криво.
Давай Чикаго и колкото да го обиждат някои там, мъж на място е, че не запя в общата песен да отлъчват човек и да му се подиграват.
Калин - победител, Чикагото до него. Късмет им желая и на двамата.
Деси е чудесна извън игрите. Явно имаше там някой, който мътеше  водата и всички я нарочиха.
В анкетата на първи въпрос гласувах за Калин и Деси, на втори отново за Калин.
Приятно да ни е тук в темата и тази седмица.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 21:05 от jhbd

# 188
  • София
Ей, този човек продължава да е невидим! Дават как Дино и Траян си говорят с някой коалиционно след Ръждето и аз се чудя, с кого ли говорят?? Хич и не се сетих за Мирко! Grinning

# 189
Не ми е любимка Ръждето, но май искат да я сготвят на капитанска, а тя е много добра и не заслужава това.

# 190
Радка ,ако искаше да избута с Николета  ,трябваше да решат двете да върнат Миро и да си продължат тримата.А тя сега послуша чичо и Алекс и може да и изиграе лоша шега.Ама те се осланят на грошовете си и анулета.

# 191
Оф, защо Дино и Траян отиват в стаята на тоя отвратеняк като някакви придворни дами, да му говорят и обясняват каквото и да е, и да му искат мнението и да се съветват? Като че ли е някакъв фактор тоя? (пиша това в перспективата, че те не знаят, че той е избраният) Пак ли пипалата на сценаристите? Не искам да го гледам тоя, направо като има синхрони и съм офффф

# 192
  • София
Жалко, че Ваня в След игрите подкаста спести доста важни и любопитни въпроси към Пекин. Един от тях е за отношението и към Сапунджиева и как искаше да я бие и отстранява предателката?! А иначе иска женски финал. А беше прежалила и Д-р Коеджикова.

# 193
Ръждавичка защо иска пак да е капитан? Това е много неразумно в седмицата преди обединението. Очевидно желанието и за лична вендета към Пекин е по-силно от всичко.
Ненакапитанства се това момиче.

# 194
Ръждавичка сама си усложнява всичко в опит да покаже, че е по-добра от Пекин, без да подозира, че втората вече я няма в играта. Вместо да почива, се натиска да е капитан. Смелост и глупост едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт