💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 209
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Дино ме дразни с гаврите към Сапунджиева

# 196
  • В Града на липите
Началото го хванах в движение и не чух целия разговор между Миро, Дино и Траян. Разбрах само, че Миро няма доверие на Ръждавичка, но дали изяви желание и той да се изяви като капитан този сезон, или набързо се съгласи, че най-добрата стратегия е да се снишиш?
П.п. Дино пресоли манджата със Сапунджиева.

# 197
Абсолютно Дино се държи просташки. То е те не бяха перфектни към него, ама това е в повече.

# 198
Мими ми става все по-противна, отровна змия/не искам да обиждам животното/, отвратителна е.

# 199
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Дино не ме кефи как се опитва да прави интриги, внушения, да дразни Сапунджиева. Като селски тарикат на мегданЯ.

# 200
Ей, този човек продължава да е невидим! Дават как Дино и Траян си говорят с някой коалиционно след Ръждето и аз се чудя, с кого ли говорят?? Хич и не се сетих за Мирко! Grinning
Еми матрак. 🤣

# 201
  • София
Ау, краката на Николета изглеждат страховито!! Ухапвания от комари ли са, синини ли??

Дино се олива с това подмазване на Ръждето пред Сапунджиева, ами сигурно ѝ е много неприятно, което явно е целта.

# 202
Ръждавичка е най-смелата жена за всичките 7 сезона.
Иска да ходи да се бие на крачка от обединението, където има толкова много хора, които искат да играят с нея. Има Анулет, но се е прицелила и в грошове. Мисли с 2 хода напред както каза Миро.
Сега ще прибере огромния пай награда. 250 гроша от Радка, тя има 50 и стават общо 300. 💙🙂

Не, че не съм пропуснала някой и друг сезон, ама от гледаните съм на твоето мнение - смела, силна, машинка на арената.
Извън арената обаче не я харесвам, ама това си е мое мнение. Явно няма как всички да са позитивни и усмихнати като Калин.

Пекин, ако четеш тук или имаш “агент“ измежду четящите, то да знаеш, че тотално се излагаш. Колкото по-малко говориш, толкова по-малко създаваш лошо впечатление. Мълчи, че ставаш унизително смешна!

# 203
  • София
Ръждавичка 100% във финалното племе ще играе с Калин и Алекс.
А Дино и Траян ако са малко умни ще играят с тях. Те се харесват петимата. На мушка ще са Миро, Чикагото и Николета.
Така ги виждам нещата.

# 204
  • Някъде там...
Николета пак за бушони мисли. Ще го използват и изхвърлят един вид Траянчо. Айде, пак Калин на елиминация.

# 205
  • София
Ехаа, Рада "стратега"Rage

# 206
Как никоя от тия СиЛнИ жени не иска тя да иде да отстранява мъжете.  А само се чудят как един срещу друг да ги изправят Grinning

# 207
  • На Изток от Рая
Радка да я вземат за сценарист догодина, я как добре нареди всички 😀

# 208
Радостинке не жените и Миро.Миро е ЖЕНА и е Мими фикуса.😄

# 209
  • В Града на липите
Ако Миро имаше 1/10 от смелостта на Ръждавичка може би щеше да е една идея по-поносим за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт