💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 195
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Върнах си отново да видя минаването на коварните обръчи:
1. Ръждавичка (просто като по учебник) 💙
2. Калин
3. Миро

Но браво и на тримата.

На мен страничните минавания на ръце не ме кефят визуално. Ама въпрос на вкус. Simple Smile
Сори, Чикаго и Траяне. Wink

# 286
То какво плуване? Като си над 1,80м се видя, че тези ходят и се прибутват с ръце само. То е плитко.

# 287
  • Някъде там...
Фикусът тръгна една идея преди Калин, та не знам колко е по-бърз. Калинката е като голямо коте по терена, леопард. Плавно, с лекота, голям кеф ми е да го гледам как се придвижва.

Поне днес няма препъващи се. И не би трябвало да има такива на този етап от игрите.

Всички са надградили, което е похвално. Дори гладните се справят чудесно.

# 288
Че той Дино на понтона си стъпи на дъното, какво остава за другите

# 289
Тоя сезон най-пропиляния потенциал е Николета за мен, Ако не беше сменяла 100 съюза и не се беше завързала за Крюела и МироДьо, щеше да е от любимките. Сама си го причини и много ме е яд за нея.

Миро може и по-провал от нея да е в това отношение, но тя ми е по на сърце.

# 290
  • София
Много ми е тъпо, не знам за кое племе да викам..И в двете си имам любимци, както и неприятници, но май вече е ред на жълтите да облажат със суджуци..

# 291
Вече искам женски финал.Николета и Ръждавичка.Някой да събуди Николета,ако може Алекс секундант.

# 292
Айде и аз от тийн клуба да кажа и друг детайл - отиде единствен да помага на Алекс да вади топките от сандъка, въпреки че едва си поемаше въздух, явно си е взел поука от битката с Траян и се раздаде на макс.

# 293
  • София
Миро тръгна пред Калин с по-голям аванс отколкото финишираха. В смисъл на самото трасе, Калин явно е победил с броени секунди.
Сапунджиева провали Феномените. Бяха натрупали сериозна преднина.

# 294
2. Калин
3. Миро

Но браво и на тримата.

На мен страничните минавания на ръце не ме кефят визуално. Ама въпрос на вкус. Simple Smile
Но страничното пести време. Напъваш се повече за по-кратко време. Докато маймунското преминаване е красиво, но по-бавно и по-дълго се тормозиш.

# 295
Колкото и да мимосвате, се вижда че момчето е силен играч. Като го наричате Мими, което не ви прави чест изобщо, той няма да стане по-слаб на арената.
Ръждавичка мисли пет хода напред, вири глава като генералша, третира другите като придворни пажове, злослови като дърта циганка, и пак по-хубава и бяла от Миро. Ех...

# 296
2. Калин
3. Миро

Но браво и на тримата.

Е,  тук е важен резултата и бързината! Но класацията ти е точна!

# 297
  • София
Ааа не, Мирослав е най-бял. Личи си кой е седял най-много на сянка 😉

# 298
  • София
2. Калин
3. Миро

Но браво и на тримата.

Но страничното пести време. Напъваш се повече за по-кратко време. Докато маймунското преминаване е красиво, но по-бавно и по-дълго се тормозиш.

Факт.
Но да си видял Гого, Фифо, Добрин, Мартин, Рълев да минават така? Всеки един от тях минава маймунската.
Това е класиката. Simple Smile
Но не всеки го може.

# 299
Колкото и да мимосвате, се вижда че момчето е силен играч. Като го наричате Мими, което не ви прави чест изобщо, той няма да стане по-слаб на арената.
Ръждавичка мисли пет хода напред, вири глава като генералша, третира другите като придворни пажове, злослови като дърта циганка, и пак по-хубава и бяла от Миро. Ех...
Еее да ама все тая като е женска  клюкарка,скатавка и супер мазен.Никой няма да помни дали е силен играч.Па ти си говори за чест и слава 😁

Общи условия

Активация на акаунт