💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 167
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 300
Сапунджиева е толкова фина и грацилна,  а сякаш е тромава в същото време.
Пак си го мина бързо

# 301
Мими имитира на Калин избутването на количката. Траян и Калин страхотен синхрон.

# 302
От това което видях Калин и Ръждавичка имат най-добрата маймунска техника. И Миро е добър, но е след тях. В смисъл говоря за чиста елегенатност.

Аз като гледах Ръждавичка все едно виждах Калин. Абсолютно идентична техника. Даже съм сигурна, че и тя го е наблюдавала, и сега си е казала щом той може и аз мога. Факт е, че Калин ги минава много правилно, технично и с лекота. Направо ми се иска да ги видя двамата да ги минават успоредно! 😍

# 303
  • София
Боже, оставаше заради предсрочното скачане на Радка от каруцата да ги върнат отначало!

# 304
. Всъщност на Миро му личи, че идва от друго общество, където се спазват правила и възпитано поведение.
Всъщност точно Миро не спазва правилата. Добре си е похапвал с Томито, не е като да не е бъркал в меда, но пак оцеля, че и го съжалиха. За разлика от Крис и Иво дето и понятие са си нямали , но пък имало малко захар в ориза (без да са искали и подозирали) и това било проблем. Миро нали ги пита как така не са разбрали вкуса, че тази захар с оцет полята и колко да са слагали...то сутляш ли са правили . Двамата Иво и Крис нито са искали, нито са знаели, но Миро с правилата спазващ хем е знаел, хем И друго похапвал. Ама иначе изкуство да се правел на фикус, но как нападна двамата невинни, че са яли ориз със захар видиш ли, за това има сили и очи. Мазен и манипулативен човек е той за мен. И такъв го бутат, кътат, дават му наградки, хвалят го, а честните и способните, раздаващите се, правещите играта и предаването биват обиждани и изпращани с подигравки и няколко думи от няма как. Пример-Лапунов. Защо Томи го оставиха, като са знаели за нарушенията му, че и на битка го пратиха? Миро защо го пазиха и нито веднъж не го нарекоха страхливец? Някаква инициатива да е имал, да е бил капитан, да е спасявал племето си, да е градил стратегии, на битки да е бил най-активен? А...бързо минавал трасетата. Още по-зле, върши си неговата част и после не се напряга и се пази. Такъв ли да харесаме, това ли е примера, другите не са за предпочитане? Вижте как изпратиха Пекин, Наталия, как примерно Лапунов?  Какво ни пробутват, това е всеки сезон почти, но сега вече ......минаха всяка граница.

Благодаря за този коментар, абсолютно точен! Нямам търпение да видя по какъв начин от жалкото жълъдче, което е сега, Мирка ще се превърне в могъщ дъб другата седмица  Изобщо не ми е жал за него, от такива и в реала получавам ортикария. Ето и сега, той нахранен, Калин гладен и изтощен от безброй битки пак не е по-добър от него. Не мога да повярвам, че този ще измести от 1- то място в моята класация за най- недолюбван победител от всички сезони Мартин " Императора" / божеее как ме нервеше Ралица особено с тази нелепа титла /, но въпреки огромното его и схемичките, които въртеше, а продукцията естествено никога не огласяваше , той поне не се криеше под полите на жените и играеше не само, когато трябваше да пази себе си на трасето, иначе онзи ден установих, че все още ме е яд на него, скъса ми много нервни клетки миналата година   Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 305
  • София
Мирослав голям снайперист. Браво.

# 306
Офф бе .Сините пак печелят като гледам.Егати.

# 307
  • Някъде там...
Защо жълтото се движи по-трудно. Синьото по-леко се върти.

# 308
Сбъркаха, че не дадоха на Калин да цели. Няма да го забравя на ласото.

# 309
Мирко и тук на целенето ,много изпъкна.

# 310
Мирослав ги уби на топките евала много точен и трасето си мина супер , това че играе кофи социална игра не може да му се отрече че е добър на арената

# 311
Защо жълтото не се върти ударено яко, а синьото прави 3 оборота при леко докосване

# 312
  • В Града на липите
Траян и Алекс са много зле. Вече ги виждам на изолатора.
Изнервих се с тия въртележки.

# 313
Красива битка най- после🥰 И палчетата ми заминаха набързо по тоя случай😂

# 314
Някой забелязва ли колко трудно се развинтва винта на жълтите, все едно е ръждясал. Едвам прави половин оборот. Не вярвам Траян и Алекс да хвърлят по-слабо от Миро. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт