💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 092
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 600
Ръждавичка, много се влияе от комплименти милата, много е лесна..не така бе моме , добре че има контрацептиви, че все в родилното ще лЯжеш Joy . Никак не вярвам утре да падне , поне като знам вече логиката на Продукцията, поразходиха си "триглавата ламя", време е да я издоят и нарежат на стекове, свърши си работоа, опасе им ябълките, изяде някой друг по-дърт юнак . Пак няма за кой да викам този сезон, май единственият човек със собствено мнение , неподвластен на манипулации, който има и и малко силици за игра ми остава Чикакгото (а как ме дразнеше в началото) Май ще му преглътна буклите , градската убост и ще вика за него (да знам, успяхте да спойлнете какъе в края, ама не ми пречи да си викам ). Поне утеха ще ми е ако изпидурка Дино Satisfied . А Ръждавичка да изпидурка Алекс и броя сезона за успешен и удовлетворяващ, дори и да не дадат 100 бона на сините очи

# 601
Гласувах за Ръждавичка и за Ръждавичка.
И сега като сте я сложили най-отгоре на темата, ще се чете, няма как. Simple Smile

# 602
  • София
dido, опитах се да изслушам разговора ти с ауткаст, но си признавам, че ме приспа.
Бъркаш се, аз и Ковид сме различни хора Blush

# 603
поразходиха си "триглавата ламя", време е да я издоят и нарежат на стекове, свърши си работоа, опасе им ябълките, изяде някой друг по-дърт юнак .

Ох, не мога. Laughing Дали е изплюла жилетката, само това се чудя? Animal Dragon

# 604
и да застане мъжки и да говори с Пекин от позицията на най-силният , какъвто е , и да се обединят и борят да не стигат до елеминация .

Имам ясна позиция:  „Не живеем в роман, играчите не са рицари, а прагматични играчи.“
Вие ми приписвате съвсем различна теза:
•   че споря за това кой на кого е длъжен
•   че споря за морал
•   че не разбирам логиката на коалициите
•   че жените не били гонили свои, мъжете — да
Това не е моята теза, а нова теза, която Вие поставяте, за да я оборвам.
Това е класически strawman — изкривяване на моя аргумент.
Аз казвам:  „Това е нереалистично като поведение.“
Вие отговаряте :  „Ама никой не е длъжен никому, ти това не го разбираш.“
Т.е. аз говоря за реализъм, Вие отговаряте сякаш говорите за морални задължения.
Мисля, че ме разбрахте погрешно. Никъде не съм писала, че някой е длъжен на някого или че трябва да се жертва. Точно обратното — казвам, че такъв „мъжки разговор от позицията на най-силния“ звучи като романтичен сценарий, който не съответства на реалното поведение на тези играчи.
Не споря за морал, а за реализма на предложената ситуация. Когато обяснявам, че тук не става дума за рицари, а за хора, които играят прагматично за собственото си оцеляване, а Вие ме връщате към теми за „задължения“, „трамплини“ и „коалиции“ – това вече е подмяна на тезата.
Аз коментирах нереалистичността на идеята, а не моралните задължения на играчите. Само дето никъде не съм казвала, че някой е длъжен да се жертва за друг или че трябва да има морални задължения. Говоря за реалността на играта, където хората действат прагматично, а не като герои от роман.
Да, ‘да застане мъжки’ звучеше драматично, но идеята ми не беше да създавам приказка, а да покажа, че подобни стратегии често не работят така, както ги описваме в романите. Така че, когато ме връщате към трамплини, коалиции и морал, вече сте изместили темата, а не дискутирате това, което казвам.
Но благодаря, че превърнахте реализма ми в епична битка на рицари — поне ми достави удоволствието да видя собствената си теза като литературен герой.

# 605
  • Bayern
В анкетата гласувах за Чикаго и Алекс въпреки , че Калин ми е Най най , но той е друга вселена и знам, че ще има светлинни години преднина Blue Heart Yellow Heart

# 606
dido, опитах се да изслушам разговора ти с ауткаст, но си признавам, че ме приспа.
Бъркаш се, аз и Ковид сме различни хора Blush
Ау, извинявай, нали знаеш, че тук сме предимно баби... Извинявай... Но наистина, ако пожелаеш и имаш информация я сподели, че не се търпи вече... Please!

# 607
# 608
🙃🐞💙💛
Маймунка. Оп, поправка- нашето божество.

# 609
Калин още седмциа на изолатор и е готов да падне от фикусчето.
Същото ще се случи и с Траян.
Остават Чикагото и Дино, но те не са чак толкова добри и комплексни.
Дино е много гнусен, тип селски тарикат.

# 610
  • София
🙃🐞💙💛

Тук помислих, че ще падне от стълбата снощи Scream

# 611
  • София
🙃🐞💙💛

Ей така гледах Astonished
Там, където повечето "пристъпват" едва-едва, за да се захванат за първата пръчка на другата стълба, Калин прескочи някалко пръчки.
Това искам да гледам, не наказателни минути.

# 612
Само да напомня, че Радостина отдавна щеше да е АУТ от сезона, ако не и бяха дали 2 минути наказание, че не може да мине стълбата срещу 50 годишния Кристиан с жилетка от 15 килограма.
Ееееее, нали Дидо каза, че има вероятност Радка да е целуната от Бог Вито!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:27 от monii

# 613
Трябваше всеки, който може да попречи на Миро да изпъкне, да бъде позорно разкаран, пленен, заточен на Изолатора или елиминиран. Калин се счупи от битки и глад, Траян отива по същата линия, а сега като намажат ските на Ръждавичка, Миро най-сетне ще оглави огризано племе от четирима за два дни. Без знаме и без шанс да спечели номинационната, според мен. Истински герой на нашето време. И ще говори за сплотеност и отбор, моля ви се - коалиционното мишле, което маа сандвичи и се крие под женски поли...На зла круша - зъл прът, са казали хората. На тази продукция точно този победител пасва.

# 614
Довечера и аз ще извърша саботаж Animal BeetleFlowers CherriesPushpin

Тази вечер също от 20 h е финалът на Traitors. Избирам да гледам тях и няма да правя трафик на ИВ, защото те това искат. Нямам нерви за губене. Поне ще си изгледам една чудесна финална игра при  конкурентите им.
След това ще ви изчета тук какво става и ще преценя дали гледам този епизод.
#ФиналнаTraitors.НенаИгринаНагласациите#!

Общи условия

Активация на акаунт