💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 040
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 690
И аз съм фен на Игрите на Глада, ама там хората се обърнаха срещу властта, тук няма как да стане, ще преглъщат несправедливости и нагласеностти.

От Лапунов нататък виждаме като бял ден тъпата продукция колко е малоумна, толкова ли няма един от тях, който да им вкара разум, че телевизия може да се прави и по друг начин.

Цялата продукция искам да облекат клинчета и да изкарат поне 2-3 седмици на изолатора, ей така, тиймбилдинг, да видят какво е. Биг Брадър и той, да поспи няколко дни на бетона при комарите и насекомите, да пробва терена... ама тия хора толкова се крият зад камерите си, че не им стиска.

Това е. Страхливци. Никакви гейммейкъри не са, дребнави душички.

#СезонанаКалин#!

# 691
  • София
Ръждавичка на ринговете на Фермата в морето 😎
КРАСОТА Blue Heart

# 692
Абе чудя се на това обръщение към Миро-фикуса.Еми то цветето не е никак лошо-зеленичко ,свежо,голямо,вирнало листенца.Та се чудя, защо аджеба обиждаме цветенцето .
Друго трябва да измислим Хербарий  нещо?

Аз му викам матрак. 🤣

# 693
Фикус и матрак го направи Продукцията всъщност.
Аз нямам нищо против Миро,но не мога да разбера защо цял сезон този човек беше тикнат в затворена кутия и чак сега, епизоди преди финала, той ни се показва.
За мен е на ниво Траян и Калин - играят с лекота на терен и всичко им се получава.

В началото наистина не ми прави впечатление,средна работа ми се стори. Сега гледам,се е засилил.Дали от храната,дали от мотивация,че края наближава и трябва да покаже най-доброто на което е способен...

# 694
Случайно ли е, че когато за пръв път Мирка игра на пост, за да блесне, Калин не беше на същия пост, за да го засенчи?

# 695
Здравейте,
Чета ви отдавна, но все нямам време да пиша, че съм и от телефона. Гледала съм и 7те сезона и този направо съм потресена! Признавам, че Калин - неговата красота и благородство - направо ме омагьосаха, но нямаше да е толкова запомнящ се, ако не беше толкова добър и атрактивен на терен. Тази продукция слепи ли са, жени няма ли? Joy
Довечера съм убедена, че Ръжди бие. Мислете логично - ако нещо изглежда и квака като жаба, значи е... Рада Joy Няма свят, на който блатната да бие.
Иначе миналата година бях за Мартин (не ме убивайте) беше много добър на арената, а и мислеше, беше много адаптивен. Харесваше ми да го гледам по препятствията. Тази година все още се надявам спойлъра с Мира да е фалш.

# 696
Автентичният текст за фикуса е стар виц, който помня така:
Завреният зет живее при тъщата.
Гост влиза и го вижда – сврян в ъгъла, до фикуса.

Пита го:
– Какво правиш там, зетьо?

Зетят:
– Тъщата каза да стоя тук, да пазя завет на фикуса, че да не му окапят листата…

Гостът недоумява:
– А защо точно ти?

Зетят въздъхва:
– Щото според тъщата фикусът е по-ценен, пък аз „и без това само място заемам“, та поне да съм полезен за нещо.

# 697
За Ръждавичка и аз забелязах, че никъде никой не изглежда да общува с нея в реалния живот, няма я в сторита и постове. Но пък социалките не са мега достоверни в живота.

Ааа, не е така. Имаше снимки и сторита с блатната жаба😉Супер показателно с кой общуваш в реалния живот. Ръждето всеки ден свещи трябва да пали, че попадна при Феномените, че ако беше в едно от другите две племена на 100% щеше да е от топ схемаджийките и дори фактът, че е хала на терена нямаше да я спаси от масовия хейт😅

# 698
Започвам с предложение за снимка на победителя! 😂😂😂
 Моля,надграждайте!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 18:12 от Lili Roze 748420

# 699
  • Bayern
Аз пък си мисля, че дори и защитниците на Миро харесват Калин, но за да изпъкне техния човек  решиха да детронират нашето момче Simple Smile  Какви ли не глупости се изписаха тук, за да го сринат в очите ни...Неуспешно... Като оставим настрани харизматичната външност на Калин, той притежава куп положителни качества, заради които му се възхищаваме. Няма значение, че не е непобедим, нито че не е най-красив ( бил с обложен език според съфорумка Smile ) ще си остане като най-харесвания участник в Игри на волята !

Моите любимци от Сезон 5 и 6 - Стан и Мастагарков Heart Exl

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 17:46 от Roshla2006

# 700
Случайно ли е, че когато за пръв път Мирка игра на пост, за да блесне, Калин не беше на същия пост, за да го засенчи?
Не викай ...продукцията, пу-пу...Помниш ли, Дидо каза, че още по-хубаво ще става 😡

# 701
Фикус и матрак го направи Продукцията всъщност.
Аз нямам нищо против Миро,но не мога да разбера защо цял сезон този човек беше тикнат в затворена кутия и чак сега, епизоди преди финала, той ни се показва.
За мен е на ниво Траян и Калин - играят с лекота на терен и всичко им се получава.

В началото наистина не ми прави впечатление,средна работа ми се стори. Сега гледам,се е засилил.Дали от храната,дали от мотивация,че края наближава и трябва да покаже най-доброто на което е способен...
Защото продукцията решава какво,кого и кога да показва.Също като действителността ни- телевизиите показват това, което властващите желаят  и по начин, който решат. В предаването е същото...
 Иначе, да всички харесваме Калин , но не е нужно да се лее жлъч срещу останалите играчи и техни близки

# 702
Имаше една битка, още на фаза три племена, където Калин, Мирослав и Траян съответно ги пренасяха с количка и те откопаваха 5 дънера. Тогава завоевателите бяха на изолатора и не бяха яли, а лечителите мисля на резиденция. Траян не се справи с дънерите. Мирослав тогава го забелязах аз, защото наистина вложи много в битката и взеха стопанство. Тогава Томи набута приятеля си на този пост, въпреки че и двамата не го искаха Joy Разбира се, Калин вади дънерите за феномените и те взеха резиденцията.

# 703
  • София
"Дребнавичка" ми хареса иначе Grinning
Аз сефте си пуснах Саркаст,че останалите тази седмица бяха негледаеми.Коментираше седмицата,в която плениха Калин.
Ръждавичка там е "Напълняличка" или "Мрънкавичка".
Калин е "Пещернякът емигрант".
Мирка- "Миро кастът"
Феномени-"Напушляците от луксурито"
Безименни-"Живите мъртви"
Имаше и други,но не ги запомних.Като цяло прави просто обзор.Изглежда основни са му Предателите,където вече прави анализ на играта.Като цяло е забавен.

# 704
Започвам с предложение за снимка на победителя! 😂😂😂
 Моля,надграждайте!

Хъмпти- дъмпти е един път🤣🤣🤣 Ще ме уморите от смях😂

Общи условия

Активация на акаунт