💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 976
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 705
И за да подкрепя с факт предходното- само той беше до Наталия, когато беше дразнител в племето си. Да не сме голословни и в сферата на хипотезите все пак.

Даже я носи по стълбите в резиденцията когато имаше травма на крака.
И пак само той помогна на Гордиенко да се изкачи на понтона, когато изоставаше от племето.
На съветите винаги номинира без да обижда номинирания, дори въпреки че го номинира се опитва да изтъкне и добрите му страни и да бъде дипломатичен и толерантен. Има вродено чувство за такт и справедливост, присъщо за тази зодия.
Аз лично го уважавам най-вече за тези му качества, спортните постижения са си отделна графа.

Изчакваше Наталия и на арената. Никога не е имал проблем да дели стая с нея, дори когато другите бяха скочили срещу нея. Никога не рита падналия. Човечен и уважителен. Съзидател и мотиватор.
Хайде сега , и той хвърляше подигравателни коментарчета . Но чисто по младежки. Това превъзнасяне за светец просто започва да му помрачава образа. Като прякорите от Продукцията

# 706
Като от корица на списание « BORN WINNER »

[/quote]

# 707
Започвам с предложение за снимка на победителя! 😂😂😂
 Моля,надграждайте!

Хъмпти- дъмпти е един път🤣🤣🤣 Ще ме уморите от смях😂
Заприлича ми на кондом Joy

# 708
С голямо закъснение искам да споделя мнението си относно отпадането на Пекин. Все си мисля, че там имаше нещо, което не беше както се вика “на място”. Харесвах ОБРАЗА на докторката, защото чрез нея се проследяваха доста сюжетни линии, дето се вика където и да я пуснат, все нещо ще забърка и все с някой ще се конфронтира. Слушах я и в подкаста, излязла е 49 кг, което е супер, даже хипер потресаващо, при все че става въпрос за раждала жена с добра мускулатура, тялото след едно раждане се пренастройва…няма да задълбавам. ТРАГИЧНО.
...
Хващам се за този пост, за да добавя, че и снощи според мен "имаше нещо" и затова не дадоха въобще жълтите изгнанници, а ни занимаваха 10 минути как Феномените отварят хладилници и се радват.
Не знам какво се е случило, но тези петимата бяха отчаяни и може и да е имало разни ексцесии от рода на припадания, ревове, истерии. Не бих се учудила, а съвсем адекватно ми се струва да реагират точно по този начин.
Вероятно се е наложило от продукцията да реагират в спешен порядък.

# 709
😂😂😂😉 подкрепям на 💯
Здравейте,
Чета ви отдавна, но все нямам време да пиша, че съм и от телефона. Гледала съм и 7те сезона и този направо съм потресена! Признавам, че Калин - неговата красота и благородство - направо ме омагьосаха, но нямаше да е толкова запомнящ се, ако не беше толкова добър и атрактивен на терен. Тази продукция слепи ли са, жени няма ли? :joy:
Не са слепи ама мъжете някак ги удря по егото Калин и да склонни да го омаловажават, не да му признават качествата.
Довечера съм убедена, че Ръжди бие. Мислете логично - ако нещо изглежда и квака като жаба, значи е... Рада Joy Няма свят, на който блатната да бие.
Иначе миналата година бях за Мартин (не ме убивайте) беше много добър на арената, а и мислеше, беше много адаптивен. Харесваше ми да го гледам по препятствията. Тази година все още се надявам спойлъра с Мира да е фалш.

# 710
Редно е традицията да продължи и в тази тема. Радвам се, че жижик вече има включване.

Коя традиция, по-точно, да продължи?
Коя е жижик?  Да не е участничка?

# 711
Редно е традицията да продължи и в тази тема. Радвам се, че жижик вече има включване.

Коя традиция, по-точно, да продължи?
Коя е жижик?  Да не е участничка?
Жижик е съфорумка, която в последната тема постваше на всяка страница снимка на Калин.
Та, редно е традицията да продължи.
Може за равновесие да търсим и снимки на Миро за корицата на последната тема, но лично аз отказвам да участвам. Пък и онази с жълтата тениска на главата си е съвсем ОК.

# 712
Цял сезон не бих го казала, но сега стигнах до момента в който на идващия двубой по-скоро съм за Блатната.

# 713
Цял сезон не бих го казала, но сега стигнах до момента в който на идващия двубой по-скоро съм за Блатната.
Сакън! А тема сама води ли ти се? Едва ли Дяволо ще си мръдне и пръста повече за нещо свързано с игрите ако това се случи.

# 714
Оказва се, че нашият Мирко, е просто евтин и безпринципен.
Продава се за няма и един гараж, без да му пука как ще изглежда. Браво.
Ще се нареди на почетната стълба с Милен, Алеко и Мартин.
Пък, щом се харесва, кои сме ние да го критикуваме, нале? Close

Каквато и да е Ръждавичка, не заслужава да падне от Радка блатото. От все друг, но не от нея. Рада се носи по арената в племенните битки все едно е на забавен каданс. Толкова е бездарна.
Ама да видим.

# 715
Васо, ти си един от най-верните фенове, които съм виждала Grinning, ако не си някой роднина на Десито.
Аз я харесвам така или иначе, мила жена, добре подготвена, неконфликтна, та чак ѝ пречи последното.
На мен ли говориш, да фен съм и

# 716
Дяволо влизай в ИГ. Симонка има много як клип за реклама на Dr.Witt пусната преди малко. Много е сладка там.

# 717
  • София
Оказва се, че нашият Мирко, е просто евтин и безпринципен.
Продава се за няма и един гараж, без да му пука как ще изглежда. Браво.

Тук родата вече ни обясни, че на Калин не му трябват пари, така че...

# 718
Васо, ти си един от най-верните фенове, които съм виждала Grinning, ако не си някой роднина на Десито.
Аз я харесвам така или иначе, мила жена, добре подготвена, неконфликтна, та чак ѝ пречи последното.
Сапунджиева хич не е мила. Помня в началото как настройваше съотборниците срещу Александра и  обясняваше на всички колко подла била. А  Александра беше неориентирана, мислеше се за стратег, но в никакъв случай не беше лош човек, дори за мен беше една от приятните изненади този сезон ( въпреки джуките Smile ). Сапунджиева не е шумна и очебийно груба, просто тихо съска като змия и когато е в изгодна позиция си показва истинското лице. Сега се е свила и на мен на моменти ми е кофти като я мачкат, но си припомням как се държеше тя , когато беше със силните и смятам,че тя сама се докара дотук. Грозно е Миро когато запее в общия хор, въпреки, че вече не са в една коалиция, можеше вместо да подчертава недостатъците й да смени темата тактично. Грозно е и , че Ръждата не пропуска да я клъвне. Изобщо не ги харесвам и двете (меко казано) .
 Ръждата е крайно време да започне да се храни със затворена уста!
Не е вярно, мила е Сапунджиева

# 719
Защото Калин е класи над другия. Духът му е приключенски и да! Той сам си казва, че не е там за пари. Затова ще е втори, но първи народен любимец. Няма да се продаде току така на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт