💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 184 036
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 660
  • София
В добавка към по-горното с Наталия, Гордиенко и т.н.
Калин беше в подобна на Миро позиция. Измъкнат насила от племето си трябваше да оцелява срещу много по-многобройна коалиция. И той вместо да се опита да се присламчи към тях, избра да се сдружи с аутсайдера дори с цената да бъде номиниран.

Вместо това Миро набързо забрави приятелката си Сапунджиева като отиде при сините и веднага се залепи за по-силните и я остави сама да се оправя както може. Ето една от поредните драстични разлики между тях двамата.

# 661
Само да напомня, че Радостина отдавна щеше да е АУТ от сезона, ако не и бяха дали 2 минути наказание, че не може да мине стълбата срещу 50 годишния Кристиан с жилетка от 15 килограма.
Ееееее, нали Дидо каза, че има вероятност да е целуната от Бог Вито!

Явно не е гнуслив...

За довечера - колкото и да не искам Ръждавичка от падне точно от Радка-Жабка, то няма как иначе да се вържат сметките на продукцията.
Симона изчезва от хоризонта и идва момента Мимито да блесне, като стане капитан - напълно безопасно, тъй като елиминацията е минала. Ще си сложи короната и ще покаже колко много е направил за племето. Най-вероятно ще намекне, че благодарение на комплексните му качества ги е завел на резиденцията. После, на терен, ще раздаде всички рискови постове на Сапунджиева и Чикагото и после ще ги номинира. Щото са се издънили, нали...

Естествено ще отстрани и останалите силни участници с нЕкаква мазна игра. На продукцията й е през левия крачол кой харесваме или не харесваме. Кучетата си лаят, а кервана си върви.

Но Калин си е морален победител, защото е чист и истински. Не се ската, не обиди никого, беше себе си.

# 662
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:
Сама си казвала, че го познаваш, ок не си му рода. Мога да си признавам грешките и да се извинявам, няма да ми паднат пръстените от това. Една зодия сме с Калинчо Heart Eyes

Иначе доста неща ти написах, а ти се хвана за най-безобидното, хаха. Ами лесно е, това с Алекс беше самозащита, окей?
Докато твоя фикус не е изобщо застрашен, но хвърля всеки под автобуса, ей така, защото може. Отношението му към Сапунджиева в просто отвратително. Тя потърси подкрепа в него като в стар съюзник, а получи какво? Отвратителна работа. Калин кога би направил това, как мислите? Точно никога, ако ме питате мен.
Всеки е застрашен.Затова е игра.Не знаем кой и как би реагирал на нещо в даден момент, дори и за себе си.Има различни обстоятелства, независими от даден човек.Ако Калин беше на мястото на Миро/или както там ви е приятно да го наричате/ не се знае как щеше да си изиграе играта.Нито Алекс, нито Лапунов, нито Ръждавичка, никой

Ами ето ти пример - Калин при феномените, Гордиенко ги забави зловещо и той на разбора, когато Ралица ги попита какво се объркало - ами Гордиенко малко ни забави, не беше нейното. После също не седна да я критикува.

И Миро вчера - Деси ги забавя, но все пак печелят и са в резиденцията - скача срещу Деси и я критикува.

Мдам, болднатия момент го помня много добре. Той не просто не изкритикува Гордиенко тогава, а първо отговори "Няма виновни", Ралица завъртя театрално очи и изпъшка звучно и той тогава каза "Ами мисля че всички видяхме, че на Горди ѝ беше трудно на стената". Толкова спокойно, толкова приятелски, дипломатично...

На мен лично тогава ми спечели сърцето.

# 663
И за да подкрепя с факт предходното- само той беше до Наталия, когато беше дразнител в племето си. Да не сме голословни и в сферата на хипотезите все пак.

Даже я носи по стълбите в резиденцията когато имаше травма на крака.
И пак само той помогна на Гордиенко да се изкачи на понтона, когато изоставаше от племето.
На съветите винаги номинира без да обижда номинирания, дори въпреки че го номинира се опитва да изтъкне и добрите му страни и да бъде дипломатичен и толерантен. Има вродено чувство за такт и справедливост, присъщо за тази зодия.
Аз лично го уважавам най-вече за тези му качества, спортните постижения са си отделна графа.

Изчакваше Наталия и на арената. Никога не е имал проблем да дели стая с нея, дори когато другите бяха скочили срещу нея. Никога не рита падналия. Човечен и уважителен. Съзидател и мотиватор.

# 664
  • Някъде там...
Моля ви, цитирайте само необходимото. С тия чаршафи е нечитаемо. Директно пропускам вече такива мнения, то само скролиране.
Или ползвайте скрит текст, но с мобилната версия не може.

# 665
Хора, цитирайки глупости, глупостите се мултиплицират.

Търся и не намирам една снимка на Калин - гледаше лаптопа на Лапунов, ще се сетите, не сълзичката, а другата.

Идвам на помощ. Simple Smile

# 666
  • София
Сама си казвала, че го познаваш, ок не си му рода. Мога да си признавам грешките и да се извинявам, няма да ми паднат пръстените от това. Една зодия сме с Калинчо Heart Eyes

Иначе доста неща ти написах, а ти се хвана за най-безобидното, хаха. Ами лесно е, това с Алекс беше самозащита, окей?
Докато твоя фикус не е изобщо застрашен, но хвърля всеки под автобуса, ей така, защото може. Отношението му към Сапунджиева в просто отвратително. Тя потърси подкрепа в него като в стар съюзник, а получи какво? Отвратителна работа. Калин кога би направил това, как мислите? Точно никога, ако ме питате мен.
Всеки е застрашен.Затова е игра.Не знаем кой и как би реагирал на нещо в даден момент, дори и за себе си.Има различни обстоятелства, независими от даден човек.Ако Калин беше на мястото на Миро/или както там ви е приятно да го наричате/ не се знае как щеше да си изиграе играта.Нито Алекс, нито Лапунов, нито Ръждавичка, никой

Вече минахте в сферата на вероятностите. Защото нямате никакви аргументи да очерните момчето. Ако, ако, ако...
Ами знае се как щеше да си изиграе играта - щеше да ходи на битки, можеше и да е отпаднал вече, но гаранция нямаше да предизвиква такова отвращение в зрителите.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 16:13 от January_

# 667
Колко и какви прекрасни моменти и то без да се напъваме да си спомним, и то при положение, че в началото го даваха много мъничко Калин. 🐞🫶

# 668
  • София
Мирослав не е лош състезател, той даже е добър на терена, например на битката с дънерите направо спаси племето си. Неконфликтен е, факт. 
Някак обаче е твърде пресметлив, хитър и на моменти дори ми изглежда подмолен. Нямам идея такъв ли е в живота или това е стратегия, но няма как човек да не забележи тези неща. Не е чиста играта му, макар и да е успешна /явно/.

# 669
За успешна бих говорила, ако всички са при едни условия. По- скоро на мен ми изглежда подсигурена и под чадър.

# 670
А аз няма да забравя как Дребнавичка още първите дни оплю Калин, който изпрати "приятелката" ѝ Гордиенко при размяната на елиминация, като го изкара куха лейка, защото не знаел как да полива забравих кое вече насажедение на стопанството. Същата тази "приятелка", срещу която се обърна и даже се премести в друга стая, че да не я гледа. После набеди Лапунов за мишкар, среса го и го прати на заколение. Най- после по същия начин се обърна срещу Чикагото, изкарвайки го лакомник и самогъзник и прави планове как да го изгони. Даже вечера правеше някакви кроежи и срещу Алекс. Има ли някой, срещу когото още не се е обърнала Дребнавичка и да не го е предала? А, да - Калин. Но има време да се обърне и срещу него. От снимките, които изтичат, ми прави впечатление, че всички бивши Феномени се подкрепят в реала, заедно дори с Ивайло. Ръждата я няма по снимките с тях. Що ли?

# 671
  • Варна
Преди доста време Дойнов представи Симона като финалистка от Игрите

# 672
  • София
Иска ми се да си пусна първите епизоди, сега ще ги гледам с нови очи. Признавам, че ще превъртам всичко, освен Феномените.
Моля, някой да събере прекрасните снимки на Калин да си ги имаме Blue Heart

# 673
  • Някъде там...
Иска ми се да си пусна първите епизоди, сега ще ги гледам с нови очи. Признавам, че ще превъртам всичко, освен Феномените.
Моля, някой да събере прекрасните снимки на Калин да си ги имаме Blue Heart
Аз точно това правя напоследък. Искам да видя с друг поглед. И да, превъртам всичко друго. Гледам племенните битки и основно Феномените. Simple Smile

# 674
Благодаря за новата тема
Мисля,че е редно да обявим Калин за любимец номер 1 на всички сезони.
Според мен задмина и Фифо и Гого и Момчил. И тях много ги харесваме но не ги слагаме на всяка страница

Общи условия

Активация на акаунт