💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 942
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 720
Феновете са много креативни.

# 721
Kaлин след като мина трасето два пъти (за кой ли път), и пак остана гладен и без похвала. Трябваше да слуша за Робин Худ от Канада.

# 722
Значи Калинчо/когото харесвам/, изнемощял и отслабен за 2 седмици глад, а други седмици наред неяли-няма проблем, правят се, че им е лошо...Двоен аршин имат някои.
Играят на 50 градуса на слънце.Само това е общото в игрите.Никаква равнопоставеност няма, за което продукцията е виновна

Добре де, само този със запазената марка "лошо ми е " ли играе в тези условия ? А и както се оказа не е гладувал чак през цялото време, нито дружките му, които изненадващо не припадаха като него. Или поне не колкото време гладува Пекин и то се видя на края кой наистина е изтощения от жалката им коалиция. И както не можеше да ходи и залиташе, на другия ден на битката изведнъж възкръсна като феникс , хади бе! Разбирам, че явно сте близки, но той сам избра да играе храст цял сезон, криейки се зад жените, така, че не е чудно, че повечето хора не само, че не го харесват, а и го презират.

# 723
За мен най- якия постер за сега остава този, от където е на Гарганела аватара, макар там Пекин и Радка най- отпред в образите, в които са представени да загрозяват картинката. Joy
Някой трябва да направи на Ф4 един фен арт, бяха ми любими в онзи си формат и бяха перфектно смазана машина.

# 724
Браво на Ради.Най-накрая някой да му го каже на Алекс,че може да се  поучи от постъпката на Траян и да поема отговорност,когато е виновен за загубата.

# 725
Уффф, добре, че си тракам на компа, защото няма  нерви да се заслушвам какво дрънкат на тези организирани и специално наблюдавани преговори по групички. Даже се чудя дали не им държат екрани с текста, който трябва да кажат.

# 726
Радка с теория за кой е по по най-будала, ,
 никой от мъжете не ти вярва, връзкарка ...
айде да си ходиш днес.

# 727
Радке, че си будала, будала си. Ама си просто глупава.

За Ръждавичка съм!
Да я прати на влака. И да се свършва с Радкините вълнения.

# 728
Много сполучливо! Радка говори и показват змийската кожа Joy

# 729
Калин отива при жълтити: Кофти, кофти!
Траян отива при жълтите: Лошо, лошо! Laughing

# 730
Чикагото включи първа предавка. Браво и на него. Дано се усети съвсем.

Чудя се, ако Симона отпадне днес, как ли ще го приемат Алекс и Калин?

# 731
  • Някъде там...
За мен най- якия постер за сега остава този, от където е на Гарганела аватара, макар там Пекин и Радка най- отпред в образите, в които са представени да загрозяват картинката. Joy
Някой трябва да направи на Ф4 един фен арт, бяха ми любими в онзи си формат и бяха перфектно смазана машина.
Аз си пазя един

# 732
  • София
Като затишие пред буря е и в темата.
Тихо е в очакване на решението на сценаристите.

# 733
Тая змийска кожа имам чувството, че я прономероват, прошнуроват и я прибират за следващата година.

# 734

Дори битката с Пекин не чаках с такова напрежение,както тази на Ръждавичка..

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 20:54 от Djuna 617665

Общи условия

Активация на акаунт