💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 575
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 825
Значи на резиденцията явно се яде като за последното щото има страх, че може следващата да са на Изолатор ...обаче ако така ядеш месец и половин, от страх, че идва глад ...кофти, тялото почва да качва и така да се тътри по арената никога не съм я виждала Ръждавичка.

Може дори да е била здрава закуската преди битката, тогава тялото е в процес на храносмилане и става кофти. Особено ако е било тесто, а не протеин чист с малко плод.

Не знам какви опции за храна имат на резиденция, но наистина този страх от Изолатора ги кара да тъпчат като за последно. Едва ли така се хранят в реалния живот. Плюс стреса и емоционалното хранене.

Ама за тези нещо не се говори естествено.

# 826
  • София
Слаба психика показва Симона. Играта е като за нея, но сама ще се прецака.

# 827
А може и да е нещо прозаично, като тежък цикъл например. Мъжете са на плюс, че не мислят и за това.

Да, а жълтите жени от глад може да пропускат това неудобство.

# 828
На капитанската с Чикагото и беше виновен ключът. Сега какъв е проблемът?
Очевидно не е добра в стрелбата.

# 829
Както казваше великият писател Богомил Райнов- прекалено е хубаво за да е вярно Ръждата да бъде елиминирана. Докато оня татуирания не каже крааай, не вярвам. Муахахахаа

# 830
А може и да е нещо прозаично, като тежък цикъл например. Мъжете са на плюс, че не мислят и за това.

И аз си го помислих дали не е в цикъл или малко преди цикъл, 2-3 дни преди това е ужас на хормонално ниво тялото на жената.

# 831
  • На Изток от Рая
Да не са намазали хватките на стената с олио😂. Не мога да я позная Ръждавичка, а Радка лека полека се доближава към топ 8 и как ще ѝ се навири носът... 😀. Алекс ще замлъкне сигурно

# 832
Психиката и сдаде багажа! Тя е доказал, че не е стабилна. Всичко и влияе, а това е пагубно за един спортист. Но съм сигурна, че има и друго. Щом Радка, е целуната от някой си, нямаше да я пуснат срещу Ръждето ако не бяха сигурни, че ще падне.

# 833
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Чудех се в коя вселена и на какво Джаба би победила Ръждавичка. Сега нещата започват да се избистрят, за съжаление. Мноого грешки допуска Ръждето. Не знам дали не й повлия това, че тази битка е елиминационна. Според мен определено се притесни и като падна и няколко пъти от стената, направо спря да мисли, а като гледам - и да бърза. Но е факт, че сама си изяжда главата.
А Джаба като се прибере на Изолатора, първото нещо, което трябва да направи, е да целуне ръка на Алекс, че настояваше да ги научи с другата клявка как се минават гъбките. Иначе още щеше да се мъчи на тях.

# 834
Да не са намазали хватките на стената с олио😂. Не мога да я позная Ръждавичка, а Радка лека полека се доближава към топ 8 и как ще ѝ се навири носът... 😀. Алекс ще замлъкне сигурно
Що да замлъква Алекс? Преди малко сам каза че не могат да се борят с жените в племето им заради грошовете.

# 835
Много фактори и ...."точно днес не й е ден"

Истината е, че Радостина на доста битки ходи на косъм от отпадане и психиката й не реагира така както Ръждавичка при думата "елиминация"

# 836
Ето до това води липсата на напрежение почти през целият сезон. Когато предимно си участвал в битки само за забавление така да се каже, и то все победоносни си губиш този инстински за борбеност и оцеляване. То за Ръждето нямаше ни елиминации, ни номинации, почти никакви лоши локации и сега изведнъж като опре ножът до кокъла и не се получават нещата - шок, паника и ужас.

# 837
  • Варна
Ако Ръждето отпадне ще го закъсат сините за номинационните

# 838
Все още може да навакса, ако се успокои. Все пак са 6 обиколки, Радостина също може да забие на някой елемент. Обаче не ми се вярва много. 😒

# 839
И това вуду не знам откъде го измисли Павел ама ето и тук има лош знак ...
в момента сме 666 човека онлайн Simple Smile Simple Smile

721!

Яд ме е. Симонка трябва да влезе в топ 8.

Общи условия

Активация на акаунт