💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 630
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 945
  • Варна
Значи Радостина, Николета и Сапунджиева остават, а Ръждето си тръгва!
Да не повярва човек.

# 946
Много добре подготвена Ръждавичка, единствената жена която харесах за седем сезона. Малко смирение  и доброта към света и ще е перфектния състезател. Млада е, ще си научи уроците. Успех.
И да си намери една калинка да е до нея и да я зарежда с положителна енергия🫶

# 947
Продукцията се опита да помогне на Ръждето, ама нещо нямаше батерии, милата ...не знам какво е яла и е пила преди битката, ама беше нереално...

# 948
Абе тия какво се чудят кой е капитан? Нали я видяха Рада вчера???

# 949
Другия сезон ще гледаме Ръждавичка в битка за all stars Grinning Ако гледам аз лично де, все още съм на ръба да спра от сега.

# 950
Голям шок за Ръждавичка

# 951
Играта беше хубава.
Браво Симона! Наистина си остава най-силната жена!

Честито на Радка.

# 952
Абе тия какво се чудят кой е капитан? Нали я видяха Рада вчера???
Те двама от феномените се сетиха...набързо казаха че ще е Рада

# 953
Нали свали ръкавиците и пак падеше от стената мааа, жалкарке?
Под ръкавиците ръцете се изпотяват.

# 954
  • В Града на липите
Ооо, на тази битка миналия път Гизи с кого остана?
Другите бяха пълна скръб.

# 955
Много подготвена , но с арогантно отношение към останали играчи , болезнено амбициозна . Финалната и реч беше хубава , естествено в унисон с мотото на сценаристите за сезона -жена  на финал и женски коалиции , което се провали с гръм и трясък . Радостина и Николета скоро ще са аут .
Дино май  ще увехне и може и да е елиминиран преди Деси Simple Smile

# 956
  • Варна
Ооо, на тази битка миналия път Гизи с кого остана?
Другите бяха пълна скръб.
С Иван, няма го вече

# 957
Не успях да догледам. Ръждавичка беше, като торнадо на всички битки, до днешната. Какво му стана на това момиче?
Много сбърка според мен в социалната игра, можеше да е любимката, почти колкото Калинката, ако си беше играла с племето. Всички я подкрепяха и тя трябваше да е така, много лесно се подведе по блатната злосторница, жалко!
Щяха да са си четиримата до финала! Щеше да е епично! А сега ще е мъчение Sad

# 958
Траян може да спаси жълтите.

Или Мирка да избухне. Време й е.

Пълна пародия.

# 959
Още не мога да повярвам....тук и продукцията е в шок, Ръждето я гласиха да стане най-богатата и да отива на финал с анулета, а то кво стана....ще се пише нов сценарий.

Яд ме е, че баш Радке от всичките жени в този сезон ошета арена с Ръждето ...Не, наистина, психиката на Ръждавичка не издържа, не беше калена в елиминации....

Но за клетвата й към Лапунов, няма да й простя, като го пращаше на същата елиминационна капитанска срещу слабака Томи и беше отново нереално. Но тук нямаше сготвяне, Ръждето сама се прецака.

Общи условия

Активация на акаунт