💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 715
  • 3 336
  •   2
Отговори
# 1 215
Това е България, а не Америка.
За жена е много. Аз ги следя тези неща и никога за жена не е имало толкова много реакции и мнения.
Няма как да я съпоставяш редом до силен мъж, особено пък мъж мъченик (разбирай сготвен по сценарий от лошите жени - класика в жанра).
Денислава нямаше ли повече ?

# 1 216
Всеки тук има любимци – това е нормално. Но едно е да си фен, друго е да се държиш като всезнаещ съдия и да представяш личните си пристрастия като „единствената реалност“.
Точно това е големият проблем с „анализите“, които се изсипват тук – започват като мнение, а свършват като проповед за величието на един конкретен играч, придружена с пренебрежение към всички, които не влизат в този наратив.
И ако ще говорим за реалности, нека тогава погледнем реалностите около Симона, които необяснимо отсъстват от тези „обективни“ тиради. Няма нищо лошо човек да защитава фаворит, но да изкривиш фактите, за да я представиш като модел на стабилност и честност, е просто некоректно.
Ето какво видяхме в играта:
Скрит текст:
1. Поведение в отбора – много шум, малко принос
Симона постоянно настояваше, че „другите не работят“, но реалността е, че в домакинската част други готвеха, други чистеха, други вдигаха маси. Тя най-често даваше тон, но не и пример.
На 23 години се държеше като всезнаеща наставница „принцеса“ и „генарал“, която обяснява на всички как трябва да живеят, без да върши особено повече работа от тях. Дори се подиграваше, че е смачкала два банана за цялото време.
2. На арената – дуднене и обвинения
Всяка битка завършваше с обвинение: трасето виновно, отборът виновен, някой ѝ пречел, някой я „забавил“.
Трудно е да говорим за спортен дух, когато никога не си признава загуба, а търси външен виновник. Това не е лидерство, това е незрялост.
3. Нелоялни ходове към собствените ѝ хора
Това липсва напълно в „обективните“ анализи, но зрителите го видяха:
•   Предаде Лапунов, след като той ѝ даде доверие.
•   Заложи Радостина срещу Алекс и Калин. Това не е стратегия, това е удобен прагматизъм без грам лоялност.
4. Алчността за грошове
Няма никакво оправдание за желанието да отиде на капитанска битка за пари, при положение че ситуацията беше рискова за отбора.
Такъв ход не се прави от човек, който мисли за племето – прави се от човек, който мисли само за себе си.
5. Неуважение към цели групи хора
Коментарът, че другият отбор се движел като „параолимпийци“, не е просто грешна дума – това е обиждане едновременно и на съотборниците, и на истинските атлети с увреждания, които се борят в много по-трудни условия от тези на арената.
Това показва липса на чувствителност и зрелост, не сила на характера.
И ето защо е толкова дразнещо да се четат „анализи“, които подминават всички тези факти, а вместо това ни продават едно и също: че тя била „стратег“, „умна“, „спокойна“, „обективна“.
Фенщина, опакована като експертиза, си остава фенщина.
Никой не казва, че Симона няма право да играе както иска- дори може да се качва на греда, за да стреля оттам за по-удобно. Но да обявяваш това поведение за модел на почтеност, а всички несъгласни за „неразбиращи“, е просто пример за това как един глас в темата е решил да си присвои ролята на авторитет.
Ние гледаме същото предаване.
И имаме право да не приемаме за истина поредния монолог, само защото е дълъг.

# 1 217
Да, ето лайковете на излизането от блатото на Денислава. Не може да става дума за сравнение.

# 1 218
Тъй като от вчера не ми хрумва какво точно да кажа, ще говоря със снимки.

# 1 219

Тук е скрил "обложения език " Trollface

# 1 220
Какво да очакваме днес от играта с паметта? Тя ми е от любимите по принцип Simple Smile Интересно ми е тук кой ще блесне. Залагам на Траян, ама знае ли се...

Аз залагам на Калин. Но честно казано искам сини на съвет.

# 1 221
И на мен ми е любопитно как ще се представи Калин, когато Гизем я няма.

# 1 222
Мечтая си за сезон без предимства, аНулети,  саби , грошове и манипулации.  Кой до където му стигат силите.

# 1 223
  • София
Скрит текст:

От самото начало си мисля, че Калин е със зелени очи или някакви преливащи, но не са сини..

# 1 224
От самото начало си мисля, че Калин е със зелени очи или някакви преливащи, но не са сини..

Мисля, че се водят "лешникови", очертани и преливащи, променящи се от светлината.
П.п. Алекс ги определи като зелени, а той ги е виждал на живо.

Скрит текст:
"Лешниковите очи са уникална смес от кафяво и зелено, с нюанси, които варират от златисто до бронзово и зелено, и могат да изглеждат така, сякаш цветът им се променя в зависимост от осветлението."

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 18:44 от Chapka

# 1 225
А тук да видим дали ще познаете фотографа:

# 1 226
  • София

Мисля, че се водят "лешникови", очертани и преливащи, променящи се от светлината.
Не знам, лешниковите не са ли "пъстри"...кафеникаво-зеленикави??

# 1 227
Дами и Господа ) предлагам да спрем да коментираме вече отпадналата вчера )
 ужасно ми е омръзнала и корицата , и коментарите на защитника с розови очила , и самата , за мен , силна относително участничка , но безкрайно антипатична като човек и играч във формата.
Лошо ми е вече ( почти като на мимето 🤣🔫)

# 1 228
Ех, много ме е яд за Ръждавичка! Наистина!

Някои ще кажат, че кармата я е застигнала, но фактът е, че тя ЗАСЛУЖАВАШЕ да е минимум в тройката!

Най-тъпото е, че въпреки всички грешки, тя все пак успя да изравни Радостина и там вече късметът я предаде. Щеше да е супер да успее, макар и трудно, след което да се стегне за финала и да покаже какво може наистина.

Наистина се надявам, че ще я видя в Ол Старс!

# 1 229
Ех, много ме е яд за Ръждавичка! Наистина!

Някои ще кажат, че кармата я е застигнала, но фактът е, че тя ЗАСЛУЖАВАШЕ да е минимум в тройката!

Най-тъпото е, че въпреки всички грешки, тя все пак успя да изравни Радостина и там вече късметът я предаде. Щеше да е супер да успее, макар и трудно, след което да се стегне за финала и да покаже какво може наистина.

Наистина се надявам, че ще я видя в Ол Старс!

Или в живот на кантар Trollface

Общи условия

Активация на акаунт