💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 12 (24.11 - 30.11)

• 183 456
  • 3 336
  •   1
Отговори
# 1 335
Скучна финална седмица ще е 🤨 Тянко каза, че в петък ще има подкаст със Симона, Пекин, Александра.
Между другото снимката на Пекин и Ръждавичка не е от откриването, когато бяха събрани за 1вия епизод 😉

# 1 336
Хора, оставете го Дяволчето! Вижда се, че страда и е ядосан за отпадането на Ръждавичка. Нека си изживее разочарованието, той залагаше много на нея. Не го питайте нищо, той като реши ще си пише за нея, а това да няма любимци вече и да ги коментира...абсурдно е да се отказва така и то заради една жена там.

Най-лошото е, че Чикагото изобщо не е в час. Той си мисли, че другите са настроили Ръждавичка против него, че са я уговаряли да го махат и е супер ядосан. Изобщо не може да допусне, че това си е нейно дело и тя започна атаката срещу него. Не му минават мисли и как преметна Лапунов. Не вижда нищо този човек и е страшно наострен към другите трима сега, смята ги за предатели , а те и представа си нямат, особено Калинката, че и Алекс никога не е бил против него. Дино му пусна мухата , че е бил забравен и отписан, отделно като разбра за Ръждата и не допуска другите да са невинни. Сега даде капитанството на Мира, защото Дино го убеди, че след обединението другите трима са му врагове. Много лошо. Дори и да я няма вече Ръждавичка пося отровни семена за племето си. След Лапунов вече феномените ....жалко за голямото приятелство, за задружната игра, за всичко...жалко.

# 1 337
Аз Ръждавичка съм я приела такава, каквато си е и въпреки това ми беше фаворит (след Калин). Няма как да ме изненада. Жалко, че нямаше как да направи обръщение и реално към хората, които тя цени и обича, както и те нея. Вижда се колко им е мъчно за нея!

# 1 338
Ръждавичка е най-смелата жена за всичките 7 сезона.
Иска да ходи да се бие на крачка от обединението, където има толкова много хора, които искат да играят с нея. Има Анулет, но се е прицелила и в грошове. Мисли с 2 хода напред както каза Миро.
Сега ще прибере огромния пай награда. 250 гроша от Радка, тя има 50 и стават общо 300. 💙🙂

Точно така стана.Още една успешна прогноза😜Какво стана с най-най- комплексната жена за всички сезони, дето никой не може да я бие на трасе?Накрая я би Радостина, която вече не помни от кога е на изолатора.
Ей натриването носа на Дявола , радост по -голяма и от отпадането . Вие вярвате ли , че Рада в някоя вселена е по-силна от Ръждето и щяхте ли да заложите нещо ценно на това Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз не залагам.Нито правя прогнози и после да се хваля колко много познавам.Когато цял сезон се повтаря за не знам кой ли път как Ръждавичка е най-силната за всички сезони, малко дразни.

# 1 339
  • София
Напълно съм обективен. Както винаги.
Няма смисъл да ме пробвате, мнението НИКОГА няма да ми промените.

Никой не се опитва да промени мнението ти .
Казваме ти , че ти си от ниският процент симпатизиращи и .
Според мен в анкета вота би бил :
харесвам / не харесвам
9/81 % )

Както писах вече, ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
Виж настоящата анкета, а в архив секцията можеш да се убедиш за всички останали анкети.
Ръждавичка има много фенове сред хората, които не пишат толкова и не си налагат толкова много мнението.
Дори след най-голямата и грешка - атаката срещу Лапунов пак беше в топ 5.
ФАКТИ
ФАКТ , ще е актуален въпрос в анкетите ти в сегашно време )
Ок , приключвам с този въпрос .

То не е имало изобщо въпрос, че да приключваш нещо... 😁
Анкетата е актуална и в момента и всеки може да си промени мнението.
Отдавна не бях чел такива небивалици.

# 1 340
Дяволо, ако обичаш недей да коментираш истината като дявол Евангелие!
Ръждавичка имаше някакво одобрение до преди няколко епизода. Синхроните, участието при Ваня и лаптопа я закопаха в марианската падина!
Във Фейсбук я изкъртват.
Мненията, в които е критикувана събират десетки лайкове, а твоите, в които я величаеш - по 5-6.
ФАКТ.

#сезонанаКалин#!

# 1 341
Мими като влезе в изолатора Сапунджиева много му се зарадва, изповяда му се. А той зад гърба й пред момчетата: ама тя какво иска, аз не мога да й помогна, защото така и себе си застрашавам. Няма достойнство този човек, мишок, снишава се в ъглите безучастно и тата със скатавка към прогрес.

# 1 342
  • София
Ех, Дяволо няма ли един път да кажеш нещата за Ръждавичка такива каквито са? Стига си слагал розовите очила. Стига си я защитавал. Само се чудиш вече какво да измислиш. Хората виждат, имат очи имат и уши и слушат. Тя заслужава цялата критика на хората, но лошото е, че май няма да си вземе поука това момиче. Разбрахме, че си и фен, но бъди обективен. Когато човек греши, трябва да му се каже, не да бъде защитаван и оневиняван до несвяст. Наистина прекаляваш.

Аз съм винаги обективен. Ако не ви харесва, прескачайте.
Аз да ви споменавам поименно вас и да ви питам за мнението?
5 човека ми пишат името, отговарям.

# 1 343
Чикагото с такова мил поглед подходи към лаптопа, всичко в лицето му показваше, че държи много на Ръждавичка. Разбирам, че не знаем всичко, но да го удари съзнателно по егото и с думите, от които знае, че ще го заболи, беше изключително грозно, даже бих казала позорно.
А Миро капитан, защото му трябват пари, иначе му е все едно за племето, е олицетворение в какво превърнаха Феномените. За щастие хората със синя кръв са заедно, макар и облечени в жълто. Ако можеше и Чикагото да е там, каквото и да е ствало, той е феномен

# 1 344
Ех, Чикаго. Не изневери на себе си. Joy

# 1 345
Ужасен лаптоп на Ръждавичка,абсолютни глупости наговори.
Оставам с впечатлението обаче,че Чикагото е ядосан повече на Калин и Алекс,отколкото на Дино и Траян.
Допусна ѝ огромна грешка като даде капитанството на Мими,защото при двойни трябва да изхарчи 50 гроша,за да прати него и Сапунджиева на номинации,при единични даже няма и да харчи.
Ако Чикагото беше капитан поне Мими щеше да харчи.
Аз виждам един невидим чадър над Мими,направили го капитан да си пази грошовете,смях.Не може всеки път дори при най-малката заплаха “случайно” нещата да му се нареждат така.
А това,че Ръждата каза,че е искрен е най-голямата лъжа този сезон.

# 1 346
Сега гледам лаптопа. Ужасна жена, отвратителна, гадна и злобна. Дори да и давах някакъв аванс, сега ми падна под Радостина, под Пекин, под Миро. Една отровна змия, която хапе в гръб и убива бавно и мъчително. Ще си прехапе езика да се отрови. Това е пълен егоист, който не подкрепя никого, не харесва никого, включително и себе си. Сърдита, кисела и да не ставам крайно цинична, но тук важи на 100% онази народна приказка за незадоволената жена. Опитвам се дори да се въздържа от още по-крайни изказвания.

Дяволчето безкрайно го харесвам, но е инат и той като любимката си и по гръб няма да падне и да признае,  че ако пусне анкета Ръждавичка ще е на минуса.

# 1 347
Ръждавичка е най-смелата жена за всичките 7 сезона.
Иска да ходи да се бие на крачка от обединението, където има толкова много хора, които искат да играят с нея. Има Анулет, но се е прицелила и в грошове. Мисли с 2 хода напред както каза Миро.
Сега ще прибере огромния пай награда. 250 гроша от Радка, тя има 50 и стават общо 300. 💙🙂

Точно така стана.Още една успешна прогноза😜Какво стана с най-най- комплексната жена за всички сезони, дето никой не може да я бие на трасе?Накрая я би Радостина, която вече не помни от кога е на изолатора.
Ей натриването носа на Дявола , радост по -голяма и от отпадането . Вие вярвате ли , че Рада в някоя вселена е по-силна от Ръждето и щяхте ли да заложите нещо ценно на това Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз не залагам.Нито правя прогнози и после да се хваля колко много познавам.Когато цял сезон се повтаря за не знам кой ли път как Ръждавичка е най-силната за всички сезони, малко дразни.
И какво ви дразни това , че някой се забавлява да познава , да не взима нечий хляб за ходжа или да дават награда. Някои пък четат спойлерите и после се правят на разбирачи , което е много по -неприятно

# 1 348
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Усещам как Мима ще я набълбукат и с грошовете и анулета на Радостина. Не знам как ще го извъртят, но Мима ще е като Алекса номер 2 по отношение на грошове и предимства.

# 1 349
Скучна финална седмица ще е 🤨 Тянко каза, че в петък ще има подкаст със Симона, Пекин, Александра.
Между другото снимката на Пекин и Ръждавичка не е от откриването, когато бяха събрани за 1вия епизод 😉
Как така подкаст ще има те нали имат договор и не ги пускат при други подкасти . Тва е много тъпо ако наистина са дали на Тянко щото заслужават да минат през боговете Неделчо и Туджаров.
И къде сте го чули това

Общи условия

Активация на акаунт